avtodom
najem avtodoma
Živjo,
za pri maj imamo namen najeti avtodom...zanimajo me vaše izkušnje..kateri so cenovno dostopni..gremo namreč v tednu po 1.maju ki je načeloma visoka sezona...našla sem nekoga iz bleda za 85/eur na dan brez stroška km.
Če ima kdo izkušnje prosim svetujte...ali poznate koga ki oddaja in mu zaupate...hvala!
lep pozdravček
za pri maj imamo namen najeti avtodom...zanimajo me vaše izkušnje..kateri so cenovno dostopni..gremo namreč v tednu po 1.maju ki je načeloma visoka sezona...našla sem nekoga iz bleda za 85/eur na dan brez stroška km.
Če ima kdo izkušnje prosim svetujte...ali poznate koga ki oddaja in mu zaupate...hvala!
lep pozdravček
Mi smo vedno kar pri Hiša na kolesih najeli. No, stric je, ker sami si nikoli neb mogl privoščit
In celo ko smo vrnili na pol razbit avtodom ni blo panike (seveda ni blo po naši krivdi).

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja, res ni poceni. Koliko vas pa gre?
Meni se na splošno zdi, da se avtodom sploh ne splača finančno. Itak moraš še zmeri v vsakem kampu plačat. Pa tud te cene niso nizke.
Še ena uporabna stran: avtobivak.com
Meni se na splošno zdi, da se avtodom sploh ne splača finančno. Itak moraš še zmeri v vsakem kampu plačat. Pa tud te cene niso nizke.
Še ena uporabna stran: avtobivak.com
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Re: najem avtodoma
Zdej, izkušenj nimam, niti ne vem kakšne so pričakovane cene, bi blo pa za pogledat na: najel.bi.KatkaSlo napisal/-a:imamo namen najeti avtodom...
Moj prijatelj se je lani odpravil s sodelavci. Šli so do Finske. Dobro se je pozanimati, kako je z zakoni in kaznmi o parkiranju avtodoma. Kje se ga lahko parkira in spi in kje ne. Npr v Slovenji se je prepovedano ustaviti in prespati kjer koli. Glede na to da greste v Italijo je fino še se pozanimate glede urejenosti in varnosti posameznih morebitnih počivališč, saj je Italija dobro znano po kriminalu na počivališčih.