Avstralija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ste že kdaj pomislil da bi šli v Avstralijo enkrat v življenju? A je kdo med vami že bil tam?
Men je Avstralija tok zakon in ful si želim enkrat v lajfu it tja dol.
Tok mi je carsko ker je skos toplo tam (ker sovražim to evropsko podjebje). Sploh če si človk za avanture je Avstralija taprava za to!
Pa tiste njihove plaže, puščave, živali (kenguruji ), znamenitosti...Pa ful je hudo, ker je večina teh velikih mest ob morju!
Pa glih zarad tega ker je tok daleč me še bol privlači!
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 31. Maj. 2006 18:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaaaaaaaaaaaaaaaa, jajaja itak, takoj Jst mam sorodnike v Avstraliji in reeeeesssssss komiiii čakam, da jih enkrat obiščem. Tam je skos toplo, pa kengurujčke majo, pa koalce Jst bi sploh ful rada šla v Sidney, pa tisto opero bi ful rada vidla.
Let the good times roll.
-
katjuska20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz sem bla v Avstraliji lansko leto. Z fantom sva šla za 2 mesca. Blo je super, noro. Komaj čakam da grem spet .
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
No moj brat gre v sredo za pou leta na Novo Zelandijo. Kok se bo meu lepooo .... Bom prlimala kkšne slikce!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz bi šla, sam še rajš bi šla pa na Novo Zelandijo.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Mam prjatlce iz Melobourna in majo zdej 35stopinj. Kok sem fovš bratu k gre zdej k njej ... Jst pa doma...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Jst si že od nekdaj želim v Avstralijo ... da bi potovala okol in si vse ogledala ... (po vsej verjetnosti tud Novo Zelandijo) za kakšn mesec al pa dva - za manj se že ne splača, ker je tok draga letalska karta.
Drgač je mel pa tud moj stat ata (dedek) tam eno žlahto. Včas so se ful dol preseljeval.
Drgač je mel pa tud moj stat ata (dedek) tam eno žlahto. Včas so se ful dol preseljeval.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov