Au pair
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
no angel napisal/-a: Je pa res, da se ti lahk zgodi, da naletiš na kak čudn folk, pol je pa kr bedno mal, ker si tk daleč stran od doma in ne morš kr it.
Če greš preko kakšne agencije in se z družino ne ujameš, ti agencija poišče drugo družino in greš potem k njim. Vsaj nekatere agencije to nudijo.
Če si sam najdeš družino preko interneta npr. in ne podpišeš nobene pogodbe, lahko odideš, kadar želiš. Je pa seveda dobro, da se pogovoriš z družino in jim daš nekaj dni, da oni najdejo potem drugo punco.
HASTA LUEGO
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Js grem letos (julij, avgust) v NY za varuško, pa bi blo ful fajn, če bi koga iz slovenije poznala.. da bi skup hodil okol.. tko da: gre še kdo slučajno tja čez poletje?? mejl: me_myself_in_jaz@yahoo.com
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
u bistvu sploh nism iskala drgač je ena študentka s faksa bla tm in je glih odhajala nazaj in sprašvala, če bi katera šla.. in js lani nism šla, zdj se pa dogovarjam za letos..
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
ja, upam, da bo šlo... sj boš najdla..
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Saj se najde tudi za manj časa, sploh za poletne počitnice, ko starši delajo, pa nimajo nikogar, da bi jim pazil otroke. Pa tudi med šolskim letom se najde za manj časa.
HASTA LUEGO
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js sm sla prek aupair world, na lastno pest. z druzino sm si samo izmenjala nekaj mailov, to je blo vse, se poklicali se nismo...
mamo je blo ful strah, so mi dal zraven bancno kartico z €€€ ce bi slo slucajno kaj narobe, bi si pac kupila karto in letela nazaj
mamo je blo ful strah, so mi dal zraven bancno kartico z €€€ ce bi slo slucajno kaj narobe, bi si pac kupila karto in letela nazaj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov