Au pair
-
- Cosmopsiho
delo varuške/gospodinjske pomočnice v tujini
živjo!
mene zanima, če je katera izmed vas že imela kakšno iskušnjo s tem. velikokrat slišim, da punce grejo za pol ali celo leto nekam v tujino in tam pomagajo kot varuške. bi bila vesela vseh informacij.
mene zanima, če je katera izmed vas že imela kakšno iskušnjo s tem. velikokrat slišim, da punce grejo za pol ali celo leto nekam v tujino in tam pomagajo kot varuške. bi bila vesela vseh informacij.
moja prijateljica je bila od lanskega septembra do letos marca v bruslju kao za varuško neki slo družini. najprej je sprejela za pol leta, je rekla, če bo fajn da bo za 1 leto. in prvi mesec je blo super, pol pa grozno, delala je še vse drugo zraven poleg čuvanja otroka, še likala, prala, pomivala, kuhala... mela naj bi fraj vikende za potep po mestu, uf še takrat jim je mogla kuhat. s tistim otrokom se sploh niso ukvarjali, niti oblek ji kupli, je ona kupovala s svojo plačo punčki oblekce. plača je bla okol 400€, s tem da je mogla si kupovat zase čistila, toaletni papir, hrano... domov je šla za božič in pol se je vrnila, čeprav je vedla da to ni to kr je pričakovala. nato se je vrnila domow in rekla nikoli več.
no to je samo ena zgodba, mogoče ima kdo je kaj boljših izkušenj, tko d newem... to je to
no to je samo ena zgodba, mogoče ima kdo je kaj boljših izkušenj, tko d newem... to je to
Jaz bom šla pa naslednje leto. Pomoje kar v Švico.
Je bila še kira kje?

Je bila še kira kje?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Re: delo varuške/gospodinjske pomočnice v tujini
marimeri napisal/-a:živjo!
sem ze prej pisala, trenutno sem au pair. blo misljeno za 4 mesce, ampak grem po 3 in pol domov. naslednji petek. KOMI CAKAM

drugac pa fajn izkusnja.
Daj povej kaj več.. 

Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
sem na kreti, 4 minute s kolesom do plaze
zivim v LOCENI svoji hiski (garsonjera), 5 metrov od njihove velike hise =) pazim 4,5 let starega fantka...so zelo prijazni in so me lepo sprejeli in se gremo pravo druzinsko zivljenje...mama je hrvatica tako da s tamalim govoriva hrvasko, z starsi pa anglesko
pravzaprav nevem kaj bi se povedala
kaj te pa zanima?

pravzaprav nevem kaj bi se povedala

-
- Cosmopsiho