Čas za potovanja med študijem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Miss Evie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2009
Koliko ostane kaj časa za potovanja med študijem?
Še posebno zdaj, ko je ta nov bolonjski sistem. Sama grem zdaj v 1.letnik na NTF in zelo rada potujem, (po več tednov skupaj) pa me je malo strah, da ne bom imela več toliko časa za potovanja, še posebaj ne poleti.
Še posebno zdaj, ko je ta nov bolonjski sistem. Sama grem zdaj v 1.letnik na NTF in zelo rada potujem, (po več tednov skupaj) pa me je malo strah, da ne bom imela več toliko časa za potovanja, še posebaj ne poleti.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Poskušaj izpite nardit pred poletjem..sicer pa se tudi drugače da najt čas za potovanja
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Za potovanja lahko zmeri najdeš čas. Sploh med študijem. Nikoli še nisi imela in nikoli več ne boš imela toliko časa za potovanja. Če ne drugega imaš poleti štiri mesece časa (junij-september) za kakšno daljše potovanje. Odvisno od tega kako pridna boš in kako hitro boš naredila izpite. Je pa to ena taka fina motivacija. Potuješ lahko tudi med letom. Se zmeniš z vsakim profesorjem posebej in greš. Seveda s emoraš malo prilagoditi, enkateri ti potem naložijo nekoliko več dela, če manjkaš na obveznih predavanjih ali vajah, ampak gre.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
pri bolonjcu boš težko med letom kam šla..
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Ja, res je... meni se je ratalo v vsakem semestru zmenit za tisti ubogi en teden, kar pa pri vajah več manjkaš so težke pi*darije.
sem pa tudi na NTFju...
čez poletje imaš cajt za pohajat, pod pogojem da v prvem izpitnem obdobju narediš večino stvari in si ne puščaš za september.
sem pa tudi na NTFju...
čez poletje imaš cajt za pohajat, pod pogojem da v prvem izpitnem obdobju narediš večino stvari in si ne puščaš za september.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Naravoslovni faksi so glede tega bedni, ker imajo obvezne vaje. Pi nas (pravna) tega ni, tako da je čisto res, da nikoli več ne bom toliko frej, kot sem zdaj. Če penzije ne štejem zraven
Med letom komot manjkam, pa nihče ne opazi, pa še nekoliko sem piflarka in imam izpite načeloma že spomladi narejene, tako da se v bistvu s faksom ukvarjam 3-4 mesece na leto, drugače imam pa cajt.
Med letom komot manjkam, pa nihče ne opazi, pa še nekoliko sem piflarka in imam izpite načeloma že spomladi narejene, tako da se v bistvu s faksom ukvarjam 3-4 mesece na leto, drugače imam pa cajt.
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov