APARTMAJI - HR

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 20. Apr. 2009 20:28

Mimi_M napisal/-a:
crnolaska napisal/-a:midva s tipom boma šla pa letos prvič sama skupaj v en apartma na hrvaško...najraj na otok Krk..in me zanima, katere agencije priporočate?

Zakaj pa bi šla z agencijo? Najverjetneje boš ceneje prišla skozi, če poiščeš direktne kontakte od lastnikov apartmajev v krajih, ki so vama všeč...

kje pa dobim te kontakte lastnikov?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Apr. 2009 20:30

Pa se ja znajdeš na netu :?:
vtipkaš v gugl neki v stilu "apartmani krk, privatni smještaj..."
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Apr. 2009 22:43

Mimi_M napisal/-a:Eno :?: za tiste, ki hodite počitnikovat v apartmaje...
Si kuhate obroke (kosilo, večerja) v apartmaju sami, hodite jest ven ali kombinirate?
Peljete kaj hrane s sabo že od doma? In če ja - kaj? :D

zajtrk jeva vedno v apartmaju.pač casual zajtrkci, paštetke, salamce, kosmiči, čokolino, itn...
Kosila ponavad nimava, razen če greva kdaj na kšn izlet dlje,pa veva da bova pozno nazaj v apartmaju oziroma da se nama bo hladilna skrinja odtajala (in pač nimava hrane s sabo), takrat pojeva kšno lažje kosilce zunaj.
večerje pa tko, kukr je, zunaj al pa v apartmaju..Odvisno od okoliščin, počutja, itn....
od doma peljeva osnovne stvari, ker sva ugotovila, da zna bit marskej cenej na hrvaškem.pač olje, kis, sol, poper, sladkor,mokco za usak slučaj, kavico, kšn tetrapak mleka za začetek, pivo,sokove in vodo (ne pijm vode iz pipe na morju).pa ker hodiva ponavad v Dalmacijo in je dolga vožnja (magistralka ali celina) si doma prej spečeva manjše dunajce in jih jeva med potjo, pa še potem za kosilo čez dan.
Kuhava pa nč pretresljivega..Če je žar, dost ribic, kalamarou,čevapčiče,ražnjiče (hrvaški so najnajnaj boljši!!!), makarone, rižek s kšno omakdo pa mesom...Tko no, da nisi lih za šporgetom dve ure. :)

crnolaska, vtipkaj v gugle to kar ti je mimi rekla (lahko tud sam apartmaji/apartmaji krk) pa maš pol en kup strani z apartmaji in na teh straneh tud kontakte (mejl, telefon) od lastnikou.to je najboljš, da se direkt zmenš, ornk pogledaš, kot pa agencija :wink:
pikola
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a pikola » 29. Apr. 2009 11:07

Evo če bo ktero pičlo it v Dalmacijo na Brač - Bol,
smo dobil super apartma sredi mesta, poceni, brez agencije:

http://www.cvitanic.info/
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 07. Maj. 2009 6:19

Meni se zdi, da se da vse najt, sam treba je bit vztrajen. Jst sm res preživela ene 4 dni konstantno na kompu in iskala primerne apartmaje na Pagu. No in se mi je poplačal, našli smo apartma za 7 oseb, sicer v Mandrah (tko da če je kdo že bil tam nej kej pove), za 75€ na noč v visoki sezoni (konc julija), s klimo, s tremi spalnicami, 40m od plaže....uglavnem to kar smo iskal, če ne še bolš :D

Dost prostih apartmajev sem najdla tut v Novalji, sam zeeeeelo redki sprejmejo mlade, sploh mlade družbe. Zihr je blo ene 12 prostih, pa so vsi rekli, da če smo mladi, nas ne želijo v apartmaju....slabe izkušnje, I guess :cool:

Sem pa iskala kak mesec nazaj, pa so ta poceni varjante ble kar zasedene že, tko da če ma kdo namen na Pag, čimprej v lov.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 07. Maj. 2009 9:33

^^Mi smo bli v Mandrah 2 leti nazaj in je super.Je pa res da je kr mirno.Ena manjša trgovina, nekej barov in resatvarcij.Na plaži tudi ni gužve.Ampak meni je blo všeč ker v Novalji ne bi bla za noben denar ker je preveč gužve in da bi tam bla 14 dni bi sigurno živčnega fasala. :)
Kadar ti zapaše it v gužvo greš v Zrće al pa Novaljo.Je ene 20 min z avtom, če se ne motim.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
lauren
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lauren » 15. Maj. 2009 8:09

Za vse tiste, ki ste bile na morju na Pagu, oz.natančneje v Zrćah...poznate kakšne apartmaje za recimo več kot deset ljudi, ali pa dva apartmaja skupaj. Pa da bi blo res v bližini Zrč, najbolje Gajac ali kaj podobnega. Sicer spremljam redno vse na netu, vendar bi rada slišala še vaše izkušnje.
Hvala!
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 18. Maj. 2009 13:49

...
Zadnjič spremenil kAtz, dne 25. Maj. 2010 20:10, skupaj popravljeno 1 krat.
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 16. Jun. 2009 18:58

S fantom greva letos prvič skupaj na morje. Zanimajo me vaše izkušnje, apartmani, kjer ste že bili. Lokacija, ki jo imava v mislih je Hrvaška, srednja ali južna Dalmacija. Rada bi, da ima apartma teraso in pogled na morje.

Če kir/a priporoča kakšen apartma prosm, če lohk prilepi link :)
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 17. Jun. 2009 9:34

Mene pa zanima, če je bila katera z družbo (tak recimo 8 ljudi) v kakšnem apartmaju, predvsem v Istri in Kvarnerju. Večinoma so vsi nekje za 4 ljudi, si pač najameš dva skupaj, ampak za tak velik apartma me zanima, če ga je kje kakšna ujagala, ali pa tudi 2 skupaj, ampak ugodno.
Sej če ne bomo nič pametnega dobli, nam še vedno naša prikolica preostane, se bomo pa mal stiskali, bo pa skor zastojn. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jun. 2009 6:29

zakaj si pa mal ne poguglate?sej maš slike zraven od apartmajeu in piše tud use?
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 19. Jun. 2009 6:57

Sej iščem no, pač vprašala sem za kakšne izkušnje. Si pa ustrežljiva, da se reče.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Jun. 2009 7:19

Liena napisal/-a:Mene pa zanima, če je bila katera z družbo (tak recimo 8 ljudi) v kakšnem apartmaju, predvsem v Istri in Kvarnerju. Večinoma so vsi nekje za 4 ljudi, si pač najameš dva skupaj, ampak za tak velik apartma me zanima, če ga je kje kakšna ujagala, ali pa tudi 2 skupaj, ampak ugodno.
Sej če ne bomo nič pametnega dobli, nam še vedno naša prikolica preostane, se bomo pa mal stiskali, bo pa skor zastojn. :)

morda se splača...če si "avanturističen" tip, da se zapelješ v kakšno obmorsko mesto. ponavadi starčki ob cesti čakajo s kartonsko tablico, na kateri piše "apartmani". pomeni, da starček oddaja apartmaje ampak jih ni uspel napolniti. to je po moje tudi možnost za nizko ceno, kajti lažje je živeti od polnih apartmajev, ki so napol zastonj, kot pa od praznih apartmajev...
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 19. Jun. 2009 8:08

Sem razmišljala tudi o tem. Sama sem takoj za to, samo zaradi ostalih pa to ne bo šlo.

Sem že našla nekaj odličnega - preverjeno - klima, souporaba bazena, itd. za 30evr/noč. Samo rezervirat je še treba, ker zasedeno itak ne bo, zato pa tudi je takšna cena. :)
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Jun. 2009 19:39

Liena napisal/-a:Mene pa zanima, če je bila katera z družbo (tak recimo 8 ljudi) v kakšnem apartmaju, predvsem v Istri in Kvarnerju. Večinoma so vsi nekje za 4 ljudi, si pač najameš dva skupaj, ampak za tak velik apartma me zanima, če ga je kje kakšna ujagala, ali pa tudi 2 skupaj, ampak ugodno.

Mi smo si z družbo rezerviral super apartma za 8 oseb, ampak za letos je že polno; smo ujel glih zadnji prost termin še. Končno bomo enkrat v mal lepšem pa prostornem apartmaju, ponavad smo bili vedno k ribe v konzervi :lol: .

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov