APARTMAJI - HR
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dash - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: ljubljana
js sm bla na pagu vsako leto (v apartmajih in kampih), prepotovala pa sm tu celo obalo bivše juge že večkrat, pa ti res priporočam da kamorkoli že boš šla pojdi v kamp, zdej so ta dobri apartmaji že vsi zasedeni pa v kempih na hrvaški obali majo res zrihtan vse kar rabš (wc-ji pa štacune) in res use kar rabš je mejhn šotor pa eno dobro blazino za napihnt in spiš tko kokr na pojstli, pa cnej je kt apartma pa pouhn novih prjatlov boš spoznala k so itak sami slovenci v kempih.
priporočam kamp šimuni čist bliz zrč(tm ga usi žurajo)
najlepš je k lah v kempu poješ pred šotorom, gledaš morje in ješ v kopalkah pol pa vse drobtine na tla stresš KOMI ČAKAM
najlepš je k lah v kempu poješ pred šotorom, gledaš morje in ješ v kopalkah pol pa vse drobtine na tla stresš KOMI ČAKAM
če nehaš vrjeti v pravljice se ti nehajo dogajati
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
Mimi_M napisal/-a:Ej, jest sm bla tud pred 6 leti v Povljani na Pagu in to je blo kr neki, no...
Tud jaz sem na plaži najbolj pogrešala senčko, ker se res izogibam sonca in sva poll nabavla vsaj senčnik, ker drugače ni šlo.
So pa slike od takrat ful lepe, ker je ena sama mivkasta plaža in morje - sanjsko, sam ne zame. Pa živ dolgčas v mestu, nič se ni dogajalo..
Men je blo najboljš na Korčuli v Lumbardi, če bo kdo iskal dol apartmaje, naj gleda pod Žarko Jurjevič - ful prijazni lastniki, res, vse so naredil za nas.
Pa lepo mesto, malo stran od še lepše Korčule.
Bi šla takoj spet.
Sam daleč je.
Mal OT:
a je ta Zarko ucas vozil tudi taksi-ladijco na Krculi, mogoce ene 8 let nazaj... ?
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
ANSAF - Debatorica
Mimi_M napisal/-a:Hmm, ne prov tako, imel pa je lastno barčico, s katero nas je parkrat peljal na en otočk, kjer smo pol cel dan užival, res je blo prekrasno.
Si bla tam?
ja, mislim da je taprav. Ja ene 8 let nazaj smo sli trije prijatelji,konec avgusta, pa smo pol dol spoznal domacine, med drugim tudi njega. Tudi on nas je z eno barcico (no, tisto k je kao taxi dol) peljal na tisti otocek, k je full zivalic dol.
Prijateljica je pol zacela neki smirat z njim, sej je pol jeseni prisel se v LJ.
Je pa ta prijateljica potem eno poletje stanovala pri njih, in je bila zelo navdusena.
jst sem se imela fenomenalno dol, se zaljubila , in iz tega razloga ne bi sla nazaj, k vem da ne bo isto nikoli vec. Ali pa, bi se mogla pustit presenetit
Mimi_M : dost OT
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Sam še to : ta "naš" Žarko je bil sicer poročen, pa dva luštna mulčka je imel, drgač je pa po poklicu glavni strojnik na neki ladji in hišo imajo čist na vrhu enga klanca nad plažo, res čist na vrhu - vidiš ful lepo dol na morje...
-
ANSAF - Debatorica
Mimi_M napisal/-a:Sam še to : ta "naš" Žarko je bil sicer poročen, pa dva luštna mulčka je imel, drgač je pa po poklicu glavni strojnik na neki ladji in hišo imajo čist na vrhu enga klanca nad plažo, res čist na vrhu - vidiš ful lepo dol na morje...
ja, a ves da je po moje skor 100% isti, ker mi je pol prijateljica povedala, da se je porocil in da je ocka postal
no, kako lepo.
zdej pa dost Mimi_M
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
SkY-MaN napisal/-a:a ste bile na korculi v kakem apartmaju?
Jst sm bla lan u apartmaju na Korčuli in je blo ful dobr....ne vem kako se je že imenoval tm...ena Villa Castella al neki tazga ...... se ne spomnm točn
-
Renny - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
dash napisal/-a:js sm bla na pagu vsako leto (v apartmajih in kampih), prepotovala pa sm tu celo obalo bivše juge že večkrat, pa ti res priporočam da kamorkoli že boš šla pojdi v kamp, zdej so ta dobri apartmaji že vsi zasedeni pa v kempih na hrvaški obali majo res zrihtan vse kar rabš (wc-ji pa štacune) in res use kar rabš je mejhn šotor pa eno dobro blazino za napihnt in spiš tko kokr na pojstli, pa cnej je kt apartma pa pouhn novih prjatlov boš spoznala k so itak sami slovenci v kempih.
jst zdej ugotavlam kam nej na pagu grem - v apartma al v kamp... apartmaja še nisem rezervirala tko da je verjetn res že prepozno. torej predlagaš kamp? sej pomojem res še najbolš pa najcnejš varjanta. ker jst iščem neki najcenejšga kar se da dobit. k mi je vseen če je bolj lukna, to mi itak ni the point. sam d je pocen, da lahko denar namenim drugim "pomembnejšim" stvarem
ti priporočaš kamp šimuni. kaj pa straško?
Življenju bi morali reči: "da", a večina jih reče: "da, toda..."
-
ANSAF - Debatorica
Renny napisal/-a:dash napisal/-a:js sm bla na pagu vsako leto (v apartmajih in kampih), prepotovala pa sm tu celo obalo bivše juge že večkrat, pa ti res priporočam da kamorkoli že boš šla pojdi v kamp, zdej so ta dobri apartmaji že vsi zasedeni pa v kempih na hrvaški obali majo res zrihtan vse kar rabš (wc-ji pa štacune) in res use kar rabš je mejhn šotor pa eno dobro blazino za napihnt in spiš tko kokr na pojstli, pa cnej je kt apartma pa pouhn novih prjatlov boš spoznala k so itak sami slovenci v kempih.
jst zdej ugotavlam kam nej na pagu grem - v apartma al v kamp... apartmaja še nisem rezervirala tko da je verjetn res že prepozno. torej predlagaš kamp? sej pomojem res še najbolš pa najcnejš varjanta. ker jst iščem neki najcenejšga kar se da dobit. k mi je vseen če je bolj lukna, to mi itak ni the point. sam d je pocen, da lahko denar namenim drugim "pomembnejšim" stvarem
ti priporočaš kamp šimuni. kaj pa straško?
pejt u straško, jst sem bila lansko leto za vikend, preden smo sli v apartmaje, avtobusek te pelje do zrc, center blizu, trgovina, sam glede plaze mi ni blo cool, k je k na zrcah, sardina pri sardini
ce imate moznost, pejte z avtom do plaze Cista, full lepo res
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
ANSAF - Debatorica
kjut-girl napisal/-a:Kolk pa pride cena v kampu Šimuni pa Straško? Na osebo, na šotor...... Čim več informacij
verjetno se je kaj spremenilo od lanskega leta, ampak tukaj imas dva naslova
mislim da sem jst bila lansko leto na obisku pri prijateljih v Simunih, pa niso bili tko full zadovoljni, so sicer bili v apartmajih zraven campa, baje je kamp bolj tko na visji ravni.
Strasko je se zmer najboljs, mas blizu vse kar ti srce pozeli
www.novalja.com
www.turno.hr/en/strasko.
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Renny - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
Kamp Straško oziroma direktno cenik.
Kamp Šimuni oziroma direktno cenik.
Torej, Straško je cenejši - gremo sem
Bi pa rada če katera dobi zemljevid od Paga, tko da se vid kje točno kaj je... na primer kje je straško, kje je šimuni, novalja, zrče...
hvala
Bi pa rada če katera dobi zemljevid od Paga, tko da se vid kje točno kaj je... na primer kje je straško, kje je šimuni, novalja, zrče...
hvala
Življenju bi morali reči: "da", a večina jih reče: "da, toda..."
-
ANSAF - Debatorica
Renny napisal/-a:Kamp Straško oziroma direktno cenik.
hvala
a na teh straneh k jih imas ti, pa na www.novalja.com ni nc?mal poglej po netu.
ko bos 1x na otoku so table do novalje in potem do strasko ....
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov