APARTMAJI - HR
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
kamis napisal/-a:http://www.facebook.com/album.php?aid=10363&id=108195189203506#!/pages/Novalja/Apartmani-Barbati-Pag/108195189203506
Evo odlični apartmaji,grejo naši kolegi sem v času festivala v zrćah pride jih 210€ za 7dni.Joj k bi lohk jst še mojga prepričala....
koliko je pa tole oddaljeno od morja? na sliki zgleda kar nekaj...
za tole opremljenost je 210€ za 7 dni (30€/dan) smešno nizka cena...to je apartma za 2?
senca je kje kakšna?
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
kamis napisal/-a:Ja za kok je tale apartma na slikci ne vem,vem da majo zasebno plažo,balkončič pa velik 35m2 Glede na to da majo zasebno plažo mislm da majo marele na plaži.
Sem mal pogledala stran na facebooku. Plaža je oddaljena 50m, za senco pa bolj slabo kaže, verjetno bi bilo fajn kakšen senčnik imet zraven. Sicer pa so apartmaji res luksuzni, takih ne vidiš prav veliko.
Midva bova dala v Šparadićih- majhna vasica pred Primoštenom 35€ na dan. Plaža je super, 40m od morja-kar je zame ful pomembno , z majhnimi belimi kamenčki, morje čisto. Nobene gužve, bolj upokojenska varianta, ampak meni ful všeč.
- otka123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
birikina napisal/-a:A ve mogoče kdo kšno tel. št. od apartmajev na Hr?
Npr. : Pag, Rab, Krk? če imate mi proooosim pošljite...! sicer iščem pa nikjer nič pametnega ne najdem
In če ste bli vi dol..če mi ga priporočate
Na tej strani Apartma-on.net imaš vse opise, stike z lastniki, pa če ne najdeš, pošlješ želje, pa ti najdejo primerne proste apartmaje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov