APARTMAJI - HR
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Liena napisal/-a:Sej iščem no, pač vprašala sem za kakšne izkušnje. Si pa ustrežljiva, da se reče.
jah če mal pobrskaš po temi in pregledaš kaj vse folks prašuje, mislm nevem no.Vtipkaš v gugl kar hočeš in ti najde sto stvari in men pač ni logično, da folk najde cosmoforum in se nauči postat v gugl pa ne znajo napisat "apartmaji Novalja"
je pa tud res, da ti tlele težko pomagamo, ker je res treba prebrskat net+to, da je zdele takle čas ko je večalmanj apartmajev zasedenih in ti drug en mor epomagat kot da sama guglaš,pišeš in kličeš naokoli.
- Liena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2008
ŽuŽa, jaz iščem za september. Sem pa že našla nekaj, bomo najverjetneje v dveh apartmajih po 4.
*purple*, da draga. Samo še vedno ne vem kaj misliš pod "jah če mal pobrskaš po temi in pregledaš kaj vse folks prašuje", ker res nisem nič takega vprašala, niti nobena druga, problem je le, da se tebi zdi vse kar kdo vpraša kr neki, "sej imaš pa ja google". Ja pol pa ne vem kaj delaš tu in zakaj raje ne guglaš all day long. Pa brez zamere, ampak zdaj šele vidim, da se dejansko nakuriš zarad vsake malenkosti.
*purple*, da draga. Samo še vedno ne vem kaj misliš pod "jah če mal pobrskaš po temi in pregledaš kaj vse folks prašuje", ker res nisem nič takega vprašala, niti nobena druga, problem je le, da se tebi zdi vse kar kdo vpraša kr neki, "sej imaš pa ja google". Ja pol pa ne vem kaj delaš tu in zakaj raje ne guglaš all day long. Pa brez zamere, ampak zdaj šele vidim, da se dejansko nakuriš zarad vsake malenkosti.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
gre se zato, da se marskomu tud mal ne da orkog pogledat in sam čakajo in jambrajo kdaj jim bo kšn apartma padu na glavo.
na guglu je mljon apartmajeu in le tko lahko najdeš nekoga zase.
In ne ne nakurim, samo povem to kar si mislim o takem spraševanju in lenobi!jst zase že poguglam kar rabm, brez skrbi.in vedno najdem nekej zase
na guglu je mljon apartmajeu in le tko lahko najdeš nekoga zase.
In ne ne nakurim, samo povem to kar si mislim o takem spraševanju in lenobi!jst zase že poguglam kar rabm, brez skrbi.in vedno najdem nekej zase
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
A obstaja kakšna agencija prek katere lahko po internetu rezerviraš apartma/hotel na Hrvaškem? Kolikor sem gledala imajo agencije online ponudbe bolj za tujino...
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Če je lep september, je meni najlepše biti takrat dol. Je pa pač odvisno od leta do leta. Ponavadi je vsaj do sredine meseca zelo poletno vreme, morje toplo. Glede na tale julij letos, ti težko karkoli rečem. Moraš pa vedeti, da je dan že opazno krajši, noči so že hladne, pa ponoči je zelo vlažno. Načeloma pa ljubim september na morju.
- MsN
lolika11 napisal/-a:A je že bil kdo septembra na dopustu na Hrvaškem? Zanima me namreč kako je z vremenom in temperaturami...
V Istri je konec septembra prijetno, kopanje le za hrabre, veter dela na polno, to je čas sprehodov in posedanja ob plaži v trenirki Meni je všeč.
-
lolika11 - Komunikatorka
Uff tole me je pa zdj kr mal stisnlo... js sm za sprehode ob morju v kratkih hlačah, za srkanje mrzlega koktejla, toplo vodo in vroče ozračje. Bom premislila, če bi šla septembra dol. Mislim iti nekje od Splita do Makarske.
- MsN
Za take dejavnosti imaš delno garantirano vreme do začetka septembra, kasneje pa kakor katero leto - lahko imaš srečo in je povsem okej (seveda ni ubijalske vročine kakor julija ali avgusta), lahko pa te preseneti na pol zima
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Mene od dopusta na Hrvaškem odvrača ravno vreme. Zadnjič sem bila par let nazaj, sredi glavne turistične sezone, pa je bilo 20 stopinj + dež vsak dan cel teden. In to sploh ne v Istri, ampak na Visu.
Never again, jaz hočem sonce in vsaj 30, po možnosti 35 stopinj, da se orenk pregrejem, ne pa da v puloverju skačem okrog in pol ure zbiram pogum za skok v vodo.
Never again, jaz hočem sonce in vsaj 30, po možnosti 35 stopinj, da se orenk pregrejem, ne pa da v puloverju skačem okrog in pol ure zbiram pogum za skok v vodo.
-
lolika11 - Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:Mene od dopusta na Hrvaškem odvrača ravno vreme. Zadnjič sem bila par let nazaj, sredi glavne turistične sezone, pa je bilo 20 stopinj + dež vsak dan cel teden. In to sploh ne v Istri, ampak na Visu.
Imam podobne izkušnje z lanskim letom, bila sem v okolici Makarske.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 5189203506
Evo odlični apartmaji,grejo naši kolegi sem v času festivala v zrćah pride jih 210€ za 7dni.Joj k bi lohk jst še mojga prepričala....
Evo odlični apartmaji,grejo naši kolegi sem v času festivala v zrćah pride jih 210€ za 7dni.Joj k bi lohk jst še mojga prepričala....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov