APARTMAJI - HR
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
*purple* napisal/-a:Tle se itak obrneš direkt na lastnika apartmaja, peko mejla, telefona...
Sam pač napišeš mu da bi želela preživet dopust pri njih, od kdaj do kdaj, in če majo frej, pa kolk ljudi je in če maš kakšne posene želje ki jih oni tebi lahko uresničjo.
Potem ti on pove podatke kam nakažeš denar, nakažeš akontacijo, ostalo pa plačaš ko prideš dol.In to je to.
jst svako leto naročam preko teh spletnih strani (tudi na tej sm že) in kontaktiram lastnike apartmajev, pa nikoli nič slabega.Konec koncev ti imaš njegove podatke in težko da bi blo kej narobe.jst še nism slišala...tko da kar pogumno in upam, da najdeš še kej frej
aha ... hvala za odgovor ...
si me kr mal pomirila...
pol pa grem zdle hiter neki zbrat pa je to to ..
aja pa še neki bi te vprašala ka mogoče veš če so slike realne teh hiš ko jih najameš al se nam lahka naredi da je pol čist drgač ?
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
*purple* napisal/-a:GloR-Red napisal/-a:čaw folk. mene pa zanima če ma kdo od kerga pocen apartmaja (bliz plaže ZRČE) za tja 4,5 oseb številko za rezervirat? res bi bla vesela če bi mi kdo pomagu, ker usi linki na netu na to temo...strašansko drago...
res si mal pozna, poleg tega pa je tam vse drago.
če hočeš na Pagu cenej pridt skoz morš jet mal dlje od Novalje (zrč).V tisti okolici so vse cene isoke.
pag ni nujno drag. samo znajti se je treba. in mogoče malo dlje brskat po netu.
jaz sem lani slučajno našla en apartma, 5-10 minut oddaljen od samega središča Novalje (do plaže, tržnice). in sva za en teden s fantom plačala 200€ (oba skupaj!). sicer ni apartma, je bil studio, je pa bilo notri vse super poštimano, tudi teraso sva mela. grava letos spet tja.
gresta pa tudi prijatlja v novaljo, sicer staro novaljo. plačata pa 300€ za apartma (preko agencije). tako da vse se da, če se potrudi.
glede hrane in pijače in plaž in parkiranja - se mi zdi, da če greš enkrat na leto nekam na dopust, ki si ga dejansko lahko privoščiš, ne boš gledal ravno na tisti en evro cenejšega kosila.
*tamalla*: ponavadi so apartmaji taki, kot zgledajo na internetu. nekaj precej slabše ne more biti. seveda se najdejo tudi izjeme.
če te je strah, je dobro iti tudi preko agencije.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*tamalla* napisal/-a:*purple* napisal/-a:Tle se itak obrneš direkt na lastnika apartmaja, peko mejla, telefona...
Sam pač napišeš mu da bi želela preživet dopust pri njih, od kdaj do kdaj, in če majo frej, pa kolk ljudi je in če maš kakšne posene želje ki jih oni tebi lahko uresničjo.
Potem ti on pove podatke kam nakažeš denar, nakažeš akontacijo, ostalo pa plačaš ko prideš dol.In to je to.
jst svako leto naročam preko teh spletnih strani (tudi na tej sm že) in kontaktiram lastnike apartmajev, pa nikoli nič slabega.Konec koncev ti imaš njegove podatke in težko da bi blo kej narobe.jst še nism slišala...tko da kar pogumno in upam, da najdeš še kej frej
aha ... hvala za odgovor ...
si me kr mal pomirila...
pol pa grem zdle hiter neki zbrat pa je to to ..
aja pa še neki bi te vprašala ka mogoče veš če so slike realne teh hiš ko jih najameš al se nam lahka naredi da je pol čist drgač ?
ni za kej
načeloma so pa apartmaji taki kot so na slikah, vsaj jst še nisem doživela da bi bil kakšen drugačen
gaby...no, sej je res da ni nujno da je drago, ampak načeloma je novalja velik dražja kot če greš nekam malo stran.
sej se ne gleda na vsak evro.sam če greš pa gledat kolk so recimo eni apratmaji čist razsuti pa dragi ko sto mater se pa že mal zamisliš.In tko kot si rekla, brskanje po netu, velik brskanja pa ni bog da se ne najde neki dobr
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^Midva ponavad kuhava sama, vsaj kar se kosil tiče- skuhava nekej na hitro pa je - kakšni makaroni, zrezki, krompir, solata... , edin ene dvakrat si greva po pico tja v bližnjo picerijo, tam je res najboljša pica.
Zvečer pa tko, ene 2krat recimo v 8 dnih greva jest ven, na kakšne kalamare al pa ramstek .
S sabo peljave pa sledeče: krompir, meso, razne stvari za zajtrk (marmelada, nutella, sir, suha salama, kakšen namaz, čokolino...), kakšne prigrizke, makarone, riž...
Dol pa potem kupujeva mleko, jogurte, zelenjavo, sadje, kruh, pa pač tisto kar nama zapaše.
Zvečer pa tko, ene 2krat recimo v 8 dnih greva jest ven, na kakšne kalamare al pa ramstek .
S sabo peljave pa sledeče: krompir, meso, razne stvari za zajtrk (marmelada, nutella, sir, suha salama, kakšen namaz, čokolino...), kakšne prigrizke, makarone, riž...
Dol pa potem kupujeva mleko, jogurte, zelenjavo, sadje, kruh, pa pač tisto kar nama zapaše.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Mi isto. Še posebi lani, ko smo bli vsi bolj brez keša, pa bla teta pred nami v istem apartmaju in nam pustila ogromno mesa, da ga nismo mogli vsega pojest. Pa krompir smo za kosilo in večerjo jedli. Mi je prov zabavno kuhat, ko smo cela družba in si lepo razporedimo dela in prov zabavamo, če se kej pripali, kej kdo narobe nardi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^Jst sm že od nekdaj navajena,da na morju kuhamo/kuhava sami/sama, parkrat gremo/greva pa ven jest.
Tud ko sem še z družino hodila na morje smo mel isto prakso, pa sej si tud ne predstavlam kok denarja bi to pršlo, da bi cela družina vsak dan hodila ven jest. Pa niti ne vem če bi se mi dalo, tko si pa neki na hitr skuhava pa lenarva naprej .
Tud ko sem še z družino hodila na morje smo mel isto prakso, pa sej si tud ne predstavlam kok denarja bi to pršlo, da bi cela družina vsak dan hodila ven jest. Pa niti ne vem če bi se mi dalo, tko si pa neki na hitr skuhava pa lenarva naprej .
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
jst sicer kuhanja ne maram preveč in ponavad itak moj to prevzame nase , ampak letos pa greva za 14 dni in bi naju prišlo mal predrago, če bi vsak dan jedla zunaj, tko da bova mal več kuhala sama.
Itak je obvezna pašta na vsaj 3 načine , pa riž s kakšno zelenjavo, razne zelenjavne in grške solatke, OK, mogoče kdaj tud kakšen zrezek pa krompir...
S sabo bova nesla pa tud stvari za zajtrk - jst marmelado, nutelo, müslije... moj pa bolj kakšne paštete in salame, sir, cedevito za mešanje, kakšen plato piva, tune v konzervi, pašto, riž, jajca, kakšne slane prigrizke itd.
Dejte še mal napisat, da se še kaj spomnim
Itak je obvezna pašta na vsaj 3 načine , pa riž s kakšno zelenjavo, razne zelenjavne in grške solatke, OK, mogoče kdaj tud kakšen zrezek pa krompir...
S sabo bova nesla pa tud stvari za zajtrk - jst marmelado, nutelo, müslije... moj pa bolj kakšne paštete in salame, sir, cedevito za mešanje, kakšen plato piva, tune v konzervi, pašto, riž, jajca, kakšne slane prigrizke itd.
Dejte še mal napisat, da se še kaj spomnim
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Mimi_M napisal/-a:Eno za tiste, ki hodite počitnikovat v apartmaje...
Si kuhate obroke (kosilo, večerja) v apartmaju sami, hodite jest ven ali kombinirate?
Peljete kaj hrane s sabo že od doma? In če ja - kaj?
Ko smo s starši hodili smo vedno vzeli s seboj za prvi dan pohane zrezke in filane paprike
Drugače za kosilo smo jedli malenkosti, tuna, namazi, solate, zvečer pa ven ali pa vzunaj na roštilju ribe pekli.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Si kuhate obroke (kosilo, večerja) v apartmaju sami, hodite jest ven ali kombinirate?
Ko smo še hodili (apartma ali kamp) s starši smo ponavadi vzeli s sabo šteko mleka, kakšne sokove / kokakolo, riž, makarone, margarino, marmelado, sir,.. Pač stvari, ki se ne pokvarijo - gledali pa smo tut tko, da smo imeli vsaj za ene prva 2 dni (tok da se dobro ustališ, če si npr. v kampu), ostalo smo kupovali sproti.
Ene 2 - 3x v 10ih dneh pa smo šli tut jest vn.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Pozni zajtrk v apartmaju, nekaj vmes na plaži in večerja zunaj. Zaenkrat si to lahko privoščim. Hrano za zajtrk pa kupim tam (na Hrvaškem).
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
crnolaska napisal/-a:midva s tipom boma šla pa letos prvič sama skupaj v en apartma na hrvaško...najraj na otok Krk..in me zanima, katere agencije priporočate?
Zakaj pa bi šla z agencijo? Najverjetneje boš ceneje prišla skozi, če poiščeš direktne kontakte od lastnikov apartmajev v krajih, ki so vama všeč...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]