APARTMAJI - HR
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
čaw folk. mene pa zanima če ma kdo od kerga pocen apartmaja (bliz plaže ZRČE) za tja 4,5 oseb številko za rezervirat? res bi bla vesela če bi mi kdo pomagu, ker usi linki na netu na to temo...strašansko drago...
Love yourself. Be fatal.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Mene pa zanima, kam na hrvasko na morje s fantom? Tko da je lepa plaza, pa da se zvecer kej dogaja..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
GloR-Red napisal/-a:čaw folk. mene pa zanima če ma kdo od kerga pocen apartmaja (bliz plaže ZRČE) za tja 4,5 oseb številko za rezervirat? res bi bla vesela če bi mi kdo pomagu, ker usi linki na netu na to temo...strašansko drago...
res si mal pozna, poleg tega pa je tam vse drago.
če hočeš na Pagu cenej pridt skoz morš jet mal dlje od Novalje (zrč).V tisti okolici so vse cene isoke.
Josephina...khm nevem kaj imata rada....praktično so otočki (vsaj men( idelani za it v dvoje na morje.Pa itak se vsepovsod v mestih kej dogaja.
recimo kakšen Hvar, Korčula, Brač, Dubrovnik, Makarska...
Pag ej pa že tko no.Če si nek miroljuben tip človeka, tam miru ne najdeš.Plaže so nabito polne do amena, cene visoke, pa že komajda boš zdejle dobila apartma ker je že vse zasedeno.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Mi smo bli lani na Pagu, ampak ene 10km od Novalje (Mantre al neki takega) in nam je blo super.Plaža je divja in folka ni dosti, ful je mir, zvečer se ne neki dosti dogaja, ampak neki je.Večinoma smo se kopali na naši plaži ki smo jo imeli 50m od apartmaja, včasih smo pa šli v Zrče (kjer je res velika gužva in tam vsak dan res ne bi bla) al pa na kakšno drugo plažo.Zvečer pa smo itak šli al v Pag, Novaljo al pa Zrče.
Tko je blo meni res fajn k smo meli apartma v miru in k se nam je zaželelo smo šli žurat drugam.Apartma pa je biu res super, sicer bolj majhen, ampak itak kdo pa rabi velik apartma.Sobica, kopalnica, kuhnjica in kr velika terasa-kar mi je meni ful pomembno.In s fantom sva dala 25€ na dan (oba).
Tko je blo meni res fajn k smo meli apartma v miru in k se nam je zaželelo smo šli žurat drugam.Apartma pa je biu res super, sicer bolj majhen, ampak itak kdo pa rabi velik apartma.Sobica, kopalnica, kuhnjica in kr velika terasa-kar mi je meni ful pomembno.In s fantom sva dala 25€ na dan (oba).
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
jz sem bla tud pred dvemi leti malo ven iz novalje.. v Zubovićih al v Kustovićih sej ne vem več .. zvečer se je pa v novaljo hodilo.. samo zdaj ko pomislim nazaj je bil dost problem glede prevoza... valda ne bo noben trezen, treba je pa pridt do tja in nazaj zvečer... jo pa za parkirat so bli vedno problemi...
a katera kej ve kako je dol s taxiji? or something like that
a katera kej ve kako je dol s taxiji? or something like that
-
klaraninaklara - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
rezrvirajte punce, ker zdaj se kao baje splača...meni se za app za 4 osebe....139 eur po osebi ne zdi veliko. poglejte na supra travel in collegium. sam meni so supra boljši, ker majo bazenčke zram app itd. pa še ceneje je in full enega dogajanja.
- violica_79
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
Ojla!
Ali je že kdo dopustoval v Dubrovniku- Lapad? Kako se vam zdi?
LP
Ali je že kdo dopustoval v Dubrovniku- Lapad? Kako se vam zdi?
LP
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Josephina napisal/-a:Mene pa zanima, kam na hrvasko na morje s fantom? Tko da je lepa plaza, pa da se zvecer kej dogaja..
Jaz bi ti svetovala Vrsar ali Poreč, žurke daleč najhujše, eden največjih diskačev v Evropi - Byblos.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
mene pa zanima če ima mogoče katera izkušnje al pa ve če je to varno naročati apartma tle :
http://www.adriatic.hr/search.php?lang= ... Qwoddw7ruA
ker mi bi si tu apartma naročil sam ne vem če je varno to mal me je strh ...
hvala za odgovore ...
pa lep dopust vsem ...
http://www.adriatic.hr/search.php?lang= ... Qwoddw7ruA
ker mi bi si tu apartma naročil sam ne vem če je varno to mal me je strh ...
hvala za odgovore ...
pa lep dopust vsem ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Tle se itak obrneš direkt na lastnika apartmaja, peko mejla, telefona...
Sam pač napišeš mu da bi želela preživet dopust pri njih, od kdaj do kdaj, in če majo frej, pa kolk ljudi je in če maš kakšne posene želje ki jih oni tebi lahko uresničjo.
Potem ti on pove podatke kam nakažeš denar, nakažeš akontacijo, ostalo pa plačaš ko prideš dol.In to je to.
jst svako leto naročam preko teh spletnih strani (tudi na tej sm že) in kontaktiram lastnike apartmajev, pa nikoli nič slabega.Konec koncev ti imaš njegove podatke in težko da bi blo kej narobe.jst še nism slišala...tko da kar pogumno in upam, da najdeš še kej frej
Sam pač napišeš mu da bi želela preživet dopust pri njih, od kdaj do kdaj, in če majo frej, pa kolk ljudi je in če maš kakšne posene želje ki jih oni tebi lahko uresničjo.
Potem ti on pove podatke kam nakažeš denar, nakažeš akontacijo, ostalo pa plačaš ko prideš dol.In to je to.
jst svako leto naročam preko teh spletnih strani (tudi na tej sm že) in kontaktiram lastnike apartmajev, pa nikoli nič slabega.Konec koncev ti imaš njegove podatke in težko da bi blo kej narobe.jst še nism slišala...tko da kar pogumno in upam, da najdeš še kej frej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov