APARTMAJI - HR
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
aaa Mimi kere lušte si mi dala
Men je Vis res najnajlepši otok.sicer je resa mejhn, ampak lih v tem je štos, ker ni nobenga direndaja, čisti mir, čisto morje..
Drgač pa je tud men Lepša komiža kot sam Vis.Nevem, en poseben čar mi ma, pa še tam trajekt ne fura in je mal čistejš morje.
Pa tm na Visu je dobro tud da greš mal peš, pa res najdeš samotne plaže, lepe plaže.Ampak pazi, še vedno je nevarnost min, sploh tam okol vojaške baze-sam je pa vredna ogleda, ko majo v hrib vdelane "hangarje" za ladije.
drgač pa res če še nisi bla pejt gledat Modro špiljo na Biševo, sam glej da bo čista čista bonaca (mirno morje) ker je tam odprto morje ko se pelješ in taki valovi da te srat prime Ampak je pa neverjetna izkušnja.
No zdej bom verjetn še jst začela v tej smeri gledat
(drgač je moja babica iz Visa, tud eno propadajočo kučo ma še dol, sam je nben noče obvnavlat )
drgač pa ja vidm da cena niti ni tok če greš iz splita.Sam vseen za povratno se kr nabere.sa za rijeka-split recimo, je pa kr 500 kun za avto.kr drago.
Men je Vis res najnajlepši otok.sicer je resa mejhn, ampak lih v tem je štos, ker ni nobenga direndaja, čisti mir, čisto morje..
Drgač pa je tud men Lepša komiža kot sam Vis.Nevem, en poseben čar mi ma, pa še tam trajekt ne fura in je mal čistejš morje.
Pa tm na Visu je dobro tud da greš mal peš, pa res najdeš samotne plaže, lepe plaže.Ampak pazi, še vedno je nevarnost min, sploh tam okol vojaške baze-sam je pa vredna ogleda, ko majo v hrib vdelane "hangarje" za ladije.
drgač pa res če še nisi bla pejt gledat Modro špiljo na Biševo, sam glej da bo čista čista bonaca (mirno morje) ker je tam odprto morje ko se pelješ in taki valovi da te srat prime Ampak je pa neverjetna izkušnja.
No zdej bom verjetn še jst začela v tej smeri gledat
(drgač je moja babica iz Visa, tud eno propadajočo kučo ma še dol, sam je nben noče obvnavlat )
drgač pa ja vidm da cena niti ni tok če greš iz splita.Sam vseen za povratno se kr nabere.sa za rijeka-split recimo, je pa kr 500 kun za avto.kr drago.
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
Mene zanima neki glede izbire morja. Pojma nimam kam bi šla letos s svojo družbo na morje. Sm pa js na vrsti, da zberem destinacijo, aprtma itd...
Zbiram med Krkom, Cresom, Novigradom, Rovinjem, Vrsarjem, Umagom in Selcam-Crikvenica.
Ma kera kakšen nasvet?? Kaj priporočate? Bi lepo prosila za pomoč.
Res noben ne ve??
Zbiram med Krkom, Cresom, Novigradom, Rovinjem, Vrsarjem, Umagom in Selcam-Crikvenica.
Ma kera kakšen nasvet?? Kaj priporočate? Bi lepo prosila za pomoč.
Res noben ne ve??
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Pag-Zrče
Če že mora bit hrvaška destinacija
Če že mora bit hrvaška destinacija
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Krk, zato da lahko na ski liftu visiš in "se paseš" , Crikvenica, ušečna, Rovinj, res krasn mest, sam dogaja se pa najbrž ne dost.
Novigrad, Umag, Vrsar so mi pa žiu doukčas, pa še nobene lepote .
Novigrad, Umag, Vrsar so mi pa žiu doukčas, pa še nobene lepote .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
pozna kdo koga, ki oddaja apartmaje v bližini zrč?
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sicer nism še počitnikovala na Hvaru, ampak sm službeno mela priliko videt otok; Jst bi rekla, da sta še najbolj Jelsa al pa Hvar - lušni mali mesteci, tok da maš za zvečer km vn it pojest kej al pa kej... Al pa tut Stari Grad mogoče no. Jelsa je tak lušn mestec, Hvar ma pa itak sloves mondenega kraja, tko da se tm lohk naslajaš nad 100-meterskimi jahtami in greš zvečer vn v un kafič (ne morm se spomnt imena...) kjer je lani poleti žurala Paris Ampak kljub temu je mestece Hvar res lepo, ampak poleti zna bit malo preveč nagužvano...
Ok, to bi blo my humble opinion
Ok, to bi blo my humble opinion
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
A misliš na un haj sesajeti bar "Carpe Diem"?
No, js sem bla v Jelsi in sem bla ful zadovoljna.Plaža je večinoma skalnata in niti tolko obljudena.V bližini maš en disko bar, ene 2 trgovine (s prehrano), pekarno, nekaj barčkov, trgovino s spominki,pa še neki pizzerji in restavracij...Ni neke pretirane gužve, pa tut ni ala robinzon, meni se zdi tko za počitnice z glih pravšnjo mero miru res super destinacija.
No, js sem bla v Jelsi in sem bla ful zadovoljna.Plaža je večinoma skalnata in niti tolko obljudena.V bližini maš en disko bar, ene 2 trgovine (s prehrano), pekarno, nekaj barčkov, trgovino s spominki,pa še neki pizzerji in restavracij...Ni neke pretirane gužve, pa tut ni ala robinzon, meni se zdi tko za počitnice z glih pravšnjo mero miru res super destinacija.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
*purple* - Cosmopsiho
huh, potem mi pa še bolj "diši" Hvar
jaaaa un lokalček, katerga slike so po mejlu krožile naokoli, je v Jelsi?zdej grem pa šeše rajš
ktero je pa "glavno mesto" Hvara?tko kot je na Pagu recimo Novalja?da je največje, pa ma največ đinđaminđa uhančkov (usak let to sprašujem , kupm si pa nkol nč )
jaaaa un lokalček, katerga slike so po mejlu krožile naokoli, je v Jelsi?zdej grem pa šeše rajš
ktero je pa "glavno mesto" Hvara?tko kot je na Pagu recimo Novalja?da je največje, pa ma največ đinđaminđa uhančkov (usak let to sprašujem , kupm si pa nkol nč )
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Glavno mesto Hvara je Hvar .Un Carpe Diem je pa v Hvaru.Js tam še nism bla, sam pravjo da je ful dobr, je pa tudi kr drago..haj sesajeti varjanta.Drgač pa v Jelsi so tudi stojnice z đinđulami.Vsak večer sem tam visela .Hvar je tudi dost bolj drag kot pa Jelsa.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
*purple* - Cosmopsiho
aa đinđule, komi čakam ne no, hecam se, sam morjo pa bit če najdem kej lepga da kupm, oziroma da si učke napasem
sej nekak sm sklepala da je glavno mesto Hvara, Hvar, sam nisem točno vedlaker ni čist povsod tko.Pomoje da bova midva tud šla kr v jelso, ponavad je v teh "glavnih mestih" tud nastanitev še dražja.Midva se pa itak skos voziva naokoli raziskovat in šnofat, tko da ni nobene panike, če nisva lih v Hvaru.seveda pa me bo tist lokalček tudi vidu, nedvomno (sam pomojem sam enkrat ).Oh, kje je še to...
sej nekak sm sklepala da je glavno mesto Hvara, Hvar, sam nisem točno vedlaker ni čist povsod tko.Pomoje da bova midva tud šla kr v jelso, ponavad je v teh "glavnih mestih" tud nastanitev še dražja.Midva se pa itak skos voziva naokoli raziskovat in šnofat, tko da ni nobene panike, če nisva lih v Hvaru.seveda pa me bo tist lokalček tudi vidu, nedvomno (sam pomojem sam enkrat ).Oh, kje je še to...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov