Amsterdam
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ooooo . Sploh nisem vedla da obstaja tale tema.
Mene zanima kdaj se najbolj splača it v Amsterdam? Se decembra kej dogaja dol? Je ful mraz?
Moj me je čist navdušu in bi ful šla, upam da v roku enga leta (morm izkoristit maksimalno ker pol se začne zares).
Mene zanima kdaj se najbolj splača it v Amsterdam? Se decembra kej dogaja dol? Je ful mraz?
Moj me je čist navdušu in bi ful šla, upam da v roku enga leta (morm izkoristit maksimalno ker pol se začne zares).
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Joooj....jst mam ful željo iz drug let za 1.maj...upam da mi bo zneslo in da bodo moje kolegice za Ampak ne sam Amsterdam - še mal ostala Nizozemska
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
s fantom se dogovarjava, da greva maja za mal več k en tedn tripat po celi Nizozemski, pa še na 2 huda partya greva vmes upam, da nama rata čim več raziskat (iščeva lokacijo za preselitev).
-
Limonca.ena - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
- Kraj: Mb.*
Sem bla za novo leto v amsterdamu. Ampak samo za 1 dan oz večer ker smo pol šli v nemčijo. Malo mi je žau da smo zvečer bli in so slike slabe. Drugače je pa mesto uff umazano.Zvečer prau po smeteh hodiš. Pa ona rdeča ulica tut ni nevem kaj. coffe shopi nabito polni.. pazit moreš na kolesa ker tam majo kolesarji prednost pred vsemi. Baje majo prau garažno hišo za kolesa. Ven za plesat pa to je escape full dober,hrana pa itak ta hitro pripravljena,se da dobit na vsakem eku.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
I got nothing for you to gain
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
meni je eno najlepših mest ever.. že mesto samo je čist phuu z veseljem bi živela tam!
drugač pa se za moje pojme najbolj splača nekje aprila, ko se začne lepo vreme in je vse nabasano s tulipani ali pa za 1. maj, seveda zaradi queensday-a
drugač pa se za moje pojme najbolj splača nekje aprila, ko se začne lepo vreme in je vse nabasano s tulipani ali pa za 1. maj, seveda zaradi queensday-a
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Limonca.ena Amsterdam je bil umazan predvsem zaradi datuma. Mi 2 sva šla Septembra in je to eno najbolj čistih mest (vsako jutro komunalci z vodo izpirajo ceste in umazanijo v kanale, smeti odnašajo vsak dan). Tisti, ka pa gredo gor za novo leto in 1 maj se vsi zgražajo
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- BUČAR
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2010
halo. jst sm bla lani z družino tm na dopustu. ubistvu smo prepotoval celo nizozemsko, tud amsterdam. men je blo všeč. nimam slabih izkušenj, dost za vidt, dost za dožvet, odvisno zakaj greš gor. a greš si ogledat mesto al se greš zakajat. sosedi v kampu so bli en teden skos v šotoru in se zakajal. tud prov. sej pravm odvisno za kaj greš gor. ampak za vidt je pa ful
SABINA
-
not_me - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
keksy napisal/-a:mene pa zanima kako ste pršle iz letališča do hotela?z busom?vlakom?kje ste kupile vozovnice?
od letališča do hotelov običajno vozijo free busi vsake pol ure..
jaz sem bila za queen's day in je bilo nepozabno..same pozitivne izkušnje..s fantom razmišljava da bi šla zopet letos proti koncu poletja in to z avtom. bomo vidli kako bo zneslo, ampak želja it še enkrat je res velika
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Imam vprašanje za tiste, ki so že bili tam.
Kako ste prišli od letališča do mesta? Z avtobusom ali vlakom?
Kako ste prišli od letališča do mesta? Z avtobusom ali vlakom?
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Libido. napisal/-a:*kristyna* - en post nad tvojim imaš odgovor na to vprašanje, ker je že ena prej spraševala
opsala.
So to prevozi samo za tiste ki bodo v tistem hotelu tudi spali? Ali gre lahko kdorkoli?
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov