Akcija na OMV
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Ste videli akcijo na OMV? gre za to, da za vsakih 20€ dobite žig, ko zberete 3 žige, lahko za 6,9€ kupite bon holiday plus, ki vam omogoča nočitev za 2 osebi v enem od 1200 hotelov.
sicer je fora v tem, da je potrebno doplačilo zajtrka in večerje, ampak najdejo se tudi hoteli, v katerih bi se dalo poceni priti skozi...
Akcijo vodi podjetje Connex group, ki bonov sicer ne prodaja, ampak so ti boni ekskluzivno dobavljivi kot del marketinških kampanij posameznih podjetij, v tem primeru OMV.
Naj še povem, da se žigi dobijo za vse nakupe v OMV, od goriva, cigaret do vinjet, tako da do konca februarja, ko akcija traja, bi se dalo dobiti nekaj bonov...
jaz sem že nekaj gledal hotele iz te ponudbe in najbolj mi je padel v oči Kurhotel Thermal v Karlovyh Varyh na Češkem.
http://www.connexgroup.net/holidayplus/ ... ls_sa1.php
Karlovy Vary so terme., dodatno plačilo pri zajtrku in večerji na osebo bi bilo 18€, to je 36€ na dan, kar bi v sedmih dneh bilo 252€, cena bonov za 7 dni bi bila 48,3€, kar bi za 2 zneslo 300€, potem je tukaj še pot na Češko, verjetno kakšna doplačila za savno, videl sem tudi, da je plačilo parkirišča 10€ na dan, mislim, da bi za en teden dopusta za 2 porabil kakšnih 500€ brez poti...
ste opazili to akcijo? ste iskali kakšen hotel in destinacijo, ki bi bila zanimiva za vas?
odpiram debato...
sicer je fora v tem, da je potrebno doplačilo zajtrka in večerje, ampak najdejo se tudi hoteli, v katerih bi se dalo poceni priti skozi...
Akcijo vodi podjetje Connex group, ki bonov sicer ne prodaja, ampak so ti boni ekskluzivno dobavljivi kot del marketinških kampanij posameznih podjetij, v tem primeru OMV.
Naj še povem, da se žigi dobijo za vse nakupe v OMV, od goriva, cigaret do vinjet, tako da do konca februarja, ko akcija traja, bi se dalo dobiti nekaj bonov...
jaz sem že nekaj gledal hotele iz te ponudbe in najbolj mi je padel v oči Kurhotel Thermal v Karlovyh Varyh na Češkem.
http://www.connexgroup.net/holidayplus/ ... ls_sa1.php
Karlovy Vary so terme., dodatno plačilo pri zajtrku in večerji na osebo bi bilo 18€, to je 36€ na dan, kar bi v sedmih dneh bilo 252€, cena bonov za 7 dni bi bila 48,3€, kar bi za 2 zneslo 300€, potem je tukaj še pot na Češko, verjetno kakšna doplačila za savno, videl sem tudi, da je plačilo parkirišča 10€ na dan, mislim, da bi za en teden dopusta za 2 porabil kakšnih 500€ brez poti...
ste opazili to akcijo? ste iskali kakšen hotel in destinacijo, ki bi bila zanimiva za vas?
odpiram debato...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Vrjetno dobiš en štempl pri enem tankanju (nad 20E) in ne na vsakih 20E (se pravi, če naliješ za 60E vseeno dobiš samo enega in ne tri?), ane?
Ker, če je na vsake 20E praktično po enem polnem tanku že lahko kupiš bon.
Ker, če je na vsake 20E praktično po enem polnem tanku že lahko kupiš bon.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Vsakih 20€ je, sigurno. Sem tudi sama dobila 4, ko sem kupila vinjeto. Ravno razmišljam, kdaj in kako bi lahko zadevo koristila, mi pa še tudi ni čisto jasno, kako to v praksi izgleda. Me pa vleče München.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
kolikor sem jaz razumel imaš za 1 bon eno nočitev za 2 osebi. Ampak moraš pa obvezno doplačat zajtrk in večerjo za oba. tudi če ne ješ
pri vsakem hotelu ti piše, koliko je zajtrk in večerja za eno osebo...
München imaš en hotel, ampak je zajtrk 20€, večerja pa 30€ na osebo, torej skupaj 100€ na dan...kar je že huda cena...
pri vsakem hotelu ti piše, koliko je zajtrk in večerja za eno osebo...
München imaš en hotel, ampak je zajtrk 20€, večerja pa 30€ na osebo, torej skupaj 100€ na dan...kar je že huda cena...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
hudo . pa glih cist prazen tank imam pa se mi ni dalo danes tankat....sem imela ocitno 6 čut
- Liena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2008
To je samo klasična cena zavita v celofan. Ponekod sta cena zajtrka in večerje tako visoki, da pokrijeta celotno bivanje. Sej, kje pa je logika, da bi kupil bon za 6,90€ in potem ful ceneje bival v nekih hotelih, ki so večinoma cenovno dosti visoki. Veliko ljudi pa pridno naseda in misli, da ne bodo rabili plačati zajtrka in večerje, če ne bodo jedli.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa kere cene so to?
Grem raje v nek lame hotel, pa plačam manj in denar zapravim drugje
Grem raje v nek lame hotel, pa plačam manj in denar zapravim drugje
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Juhu js tud že zbiram napolnjene kupončke u "ladlcu" avta. Gre hitro tole.
Za koriščenje je cajta itak dovolj, nekam bomo že šli (seveda v takem terminu in v tak hotel kjer bo cena hrane sprejemljiva). Drugač je pa pri meni avto + šotor itak majka.
Aja, pomoje 5ič u življenju zdaj tankam na OMV, drugače sem totalno zvesta Agipu, če ni možno pa Petrolu.
Za koriščenje je cajta itak dovolj, nekam bomo že šli (seveda v takem terminu in v tak hotel kjer bo cena hrane sprejemljiva). Drugač je pa pri meni avto + šotor itak majka.
Aja, pomoje 5ič u življenju zdaj tankam na OMV, drugače sem totalno zvesta Agipu, če ni možno pa Petrolu.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov