če hočem it za novo leto u london ne morem rezervirat al kako je zdaj to?
tam zgoraj ko izbiraš lete npr. london 31.12.07-6.1.08(piše 10mest prostih) ne moreš rezervirat? ker na strani od adrie piše to: <b>Izbirate lahko med razpoložljivimi leti v času od 17.oktobra do 13.decembra 2007</b> ter od 8.januarja do 29.marca 2008 (29.marec je zadnji možni datum povratka).
kako je zdaj s tem če hočem kam it v obdobju med 13.12. 07 ter 8.1.08? lahko rezerviram al ne?
^^ Ne vem, kaj ti tukaj ni jasno. Saj vse lepo piše. Izbiraš lahko med leti od 17.oktobra do 13.decembra 2007 ter od 8.januarja do 29.marca 2008. Kar pomeni, da med 13. decembrom in 8. januarjem ta akcija ne velja.
Po moje so to ravno zaradi novoletnega navala naredili. Pa pojdi v začetku decembra. Zihr bo fajn
če je čudno zakaj majo potem na strani opcijo da izbereš termin ko hočeš letovat.. in je termin 31.12-8.1.. al pa sem jaz celotno zadevo mal zmešala.. vseeno hvala ashlee
ashlee & poletje06: ja,sigurno je to zarad lenobe sistem je pač tko narjen, povsod ti pa na veliko piše od kdaj do kdaj je možno letet....sj če odklikaš ta datum ti itak nč ven ne da. sj je pol vseen al je termin not al pa ne. če ga nebi blo, bi pa sprašval zakaj manjka
Če bo še kdaj ta akcija, no ko bo, prosim spet pove, kekr sem malo pozno videl post. Sicer pa delam na letališču, ampak nam tega nihče ne pove, v spar pa redko zaidem.