1. maj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
js sm pa bila na kresu kjer je en tip, s katerim sem si pisala prek interneta pristopu do mene. In ker se mi ni dopadu sem komi čakala da gre stran od mene in prijateljice. Ona se je z njim pooogovrjala zato so njegovi kolegi pristopili v najino družbo. En od njih se mi je zadopadu, jaz njemu in sma bila cel večer skup Ta s katerim sem si enkrat dopisovala mu je rekel, da naj me pusti pr mir ker bi rad bil on z mano, sam naju ni mogu spravit narazen
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Nisem mogla spat, ob treh sem pisala biušemu in sva si pisala do šestih. Lih, ko sem zaspala me je mami zbudila ob 9 ...pogledla sem Armagedon, skoraj zgnila na kavču in cel dan samevala v bajti. Super sem se imela
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- Black Kitty
1.maj...oh ja. Same žgane pjače sem mešala in sem mela tazga mačka kot še nikol . Z mojim sva šla na kres, blo mal bedno tam in sva šla k enmu domov, kjer nas je blo mal več . Okol treh sva bla že doma, ob sedmih je revček službo meu .
Oblubla sem si, da ga ne bom več vlekla vn, ko bo ših zjutri imel in tale maček mi je super fino fajn prišel, ker bom laži ostala doma za knjigam in se učila za izpite (upam).
Bilo je pa vse; zaljubljenost, sex, "mal" preveč popitega,...
Ampak...nič posebnega (npr.da bi zdaj štela za dogodek leta - deelč od tega)
Pomoje bom drugo leto mojga zvlekla na spring break
Oblubla sem si, da ga ne bom več vlekla vn, ko bo ših zjutri imel in tale maček mi je super fino fajn prišel, ker bom laži ostala doma za knjigam in se učila za izpite (upam).
Bilo je pa vse; zaljubljenost, sex, "mal" preveč popitega,...
Ampak...nič posebnega (npr.da bi zdaj štela za dogodek leta - deelč od tega)
Pomoje bom drugo leto mojga zvlekla na spring break
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Šla na kres na enem bližnjem hribu. Blo prov fajn. Se ga mal napila bluzila z enim 3 leta mlajšim od mene (spet...ne vem kje jih najdem- sva se cel večer skrivala in pošiljala signale kdaj greva na "najino lokacijo", da naju kdo ne vid), on pa naslednji dan že drugo ujagal (po tem k mi oblubu da bo cel večer plesal z mano...) ja, tak mamo...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- anakonda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
bubika midva sva tudi imela obletnico
Ja midva sva praznovala 7 let skupaj in mi je bilo vse super, ugotovila sva, da se imava neskončno rada in da sva še vedno zaljubljena, tud sex je vedno boljši, tak da se je kresalo to noč Drugače pa tradicija kres,maček in izlet.
Ja midva sva praznovala 7 let skupaj in mi je bilo vse super, ugotovila sva, da se imava neskončno rada in da sva še vedno zaljubljena, tud sex je vedno boljši, tak da se je kresalo to noč Drugače pa tradicija kres,maček in izlet.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Uh... Jaz nisem šla na kresovanje, sem bila preveč zmatrana. Pa še mucek moj je šel s starši na vikend na morje, škarpo delajo. Za 1. maj sem šla na bližnji hrib. So me včeraj malo mišice bolele (kje je moja kondicija). Včeraj (2.5.) pa sem šla s starši, bratom in družinskimi kolegi na Rab. Smo šli pogledat kam bojo šli poleti na morje. Imeli smo čudovito vreme, pa še bližje svojemu lepotcu sem bila...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- metla111
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
js sm bla s prijatelji in bratom na kresovanju. je bilo zelo zanimivo gledat brata ko bruha in pa potem hodt domov 3 ure, da se je folk streznu.
mi je bil pa ta prvi maj zelo všeč,ker smo pil, plesal, pa jedel, čeprav sem misnla da mi bojo noge stran padle ker je blo 7 fantov pa 2 punce sva ble in vsak je hotu plesat
mi je bil pa ta prvi maj zelo všeč,ker smo pil, plesal, pa jedel, čeprav sem misnla da mi bojo noge stran padle ker je blo 7 fantov pa 2 punce sva ble in vsak je hotu plesat
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Doma sva se stiskala in gledala TV.
Ko sem bla mlajsa in se se na polno zurirala sem vedno bla uzuni in pila itd. zdej sm pa rahlo bolj na penzionisticne variante mahnjena.
Ko sem bla mlajsa in se se na polno zurirala sem vedno bla uzuni in pila itd. zdej sm pa rahlo bolj na penzionisticne variante mahnjena.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Super je bil...
Bila sem z mojmu lubijam...delala sva pizdarije vse povsod...še par njegovih kolegov je bilo tam in smo bili potem skupaj tam...
Bila je tudi moja kolegica ampak me je malo v slabo voljo spravljala ker nemore enmu idiotksemu tipu reči, da se mu nebo več pustila, da jo je** v glavo no...
Pa en vredu model se je zagledu vanjo Še kadit je nehi zarad nje
Super je blo...sexal vse povsod
Bila sem z mojmu lubijam...delala sva pizdarije vse povsod...še par njegovih kolegov je bilo tam in smo bili potem skupaj tam...
Bila je tudi moja kolegica ampak me je malo v slabo voljo spravljala ker nemore enmu idiotksemu tipu reči, da se mu nebo več pustila, da jo je** v glavo no...
Pa en vredu model se je zagledu vanjo Še kadit je nehi zarad nje
Super je blo...sexal vse povsod
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
letos sva bila v Rabcu, pa mislim da še kr precejšen kup slovencev, vsaj po avtomobilskih registrskih sodeč.. lj, mb, go, po, lj, vmes kak dojčlander pa italjan, pa spet cela riža slovencev..l
etos res zanimivo, sami domačini..drgač je blo pa vetrovno, poln se nas je nahladil, mal je tud dežval, v četrtk in petk, sobota pa sonce in vroče, vroče, če le ni pihalo.
etos res zanimivo, sami domačini..drgač je blo pa vetrovno, poln se nas je nahladil, mal je tud dežval, v četrtk in petk, sobota pa sonce in vroče, vroče, če le ni pihalo.
Always look on the bright side of your life.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Šla sva na kres za kakšno uro in pol (več je zame že muka gledat te vaške pjančke), naslednji dan sva imela neuspešen pohod na bližnji hrib, ker nisva poznala poti in to je blo to. Nič posebnega, sva ga pa potem tretjega začagala na morju
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mi2 pa sva šla naslednji dan v Kamniško Bistrico, čist ob reko, na mivkico in kamenčke. In ker sem se predhodno ob neuspelem preskoku namočila do riti, sem lahko samo še odvrgla svoje cunje (brrrrr, kako je bla mrzla voda), jih obesila na drevešček in se ulegla na veliko skalco, direkt na sončka. Kmalu se mi je (seveda brez gat) pridružil tudi lubi.. Mmmm
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov