1. maj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Tinka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: Gorenjska
Šla sva na kres, kjer je blo prou fajn.. po dolgem času je bil to spet en trezen 1. maj K sva prišla nazaj, sva takoj zaspala, ni blo nč akcije, ampak sva se nadoknadila v četretk; sva čez cel dan poležavala in se stiskala..
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
bla sva usak zase usak na svojm koncu ker sm jz mogla na morje s starimi d bom pač poleti lah šla z njim.bo pa takrat bolj zabavno =)
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ogledovala sem si enga tipa ki je noro hud potem pa sex s tipom
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
SSarchy napisal/-a:Mi2 pa sva šla naslednji dan v Kamniško Bistrico, čist ob reko, na mivkico in kamenčke. In ker sem se predhodno ob neuspelem preskoku namočila do riti, sem lahko samo še odvrgla svoje cunje (brrrrr, kako je bla mrzla voda), jih obesila na drevešček in se ulegla na veliko skalco, direkt na sončka. Kmalu se mi je (seveda brez gat) pridružil tudi lubi.. Mmmm
oooo kuk hudo...sta uživala ejjj sam da ni bla kje skrita kamera
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
1. maja smo ze navsezgodaj sli k prijateljem, kjer smo naredili en piknik. Pili smo in pili, dokler se nisem do kome napili. Z dragim sem se malce skregala, ampak nic zato. Sva pozabila. Naslednji dan sem se ves dan treznila, vse do vecera, ko sem spila nekaj bambusov in mi je bilo dosti boljse.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
citiram iz podvojene teme:
nasmejana napisal/-a:Kaj na izlet za 1.maj? da se kaj dogaja, pa da niso sami penzionisti
Mimika55 napisal/-a:Tole v Rovinju bo kar pestro, samo se bojim da bo preveč mularije in pa slovencev doli, ker je tako blizu. Jaz še vendo upam da bo najprej lepo vreme potem pa bomo videli, zagotovo kam v Dalmacijo, opcija pa je tudi Azurna obala
shania napisal/-a:
Tole je fajn ja Mi gremo v Kanegro.
lann napisal/-a:shania napisal/-a:
Tole je fajn ja Mi gremo v Kanegro.
Kaj je tudi za osebe nad 35let?
lann napisal/-a:A kdo ve kaj je 1.maja na Krku?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sem poguglala malo, pa ni nič atraktivnega. pač tam je. kot vsak drugi dan.
upam, da bomo letos za 1. maj jedli čevape in piknikirali v pravem pomeni besede, lani je bilo sicer super, ampak ni bilo tistega pravega 'piknik' filinga.
škoda, da letos vsi nekam grejo, bova mogla z dečkom na koncu samam piknikirat. pa kaj, samo da so čevapi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov