1-dnevni izleti po Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Kostanjevica!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ja Kostanjevica je res lep kraj.
Drugač pa izleti po Sloveniji - js predlagam Logarsko dolino, ki je res prekrasna, pa tud celotna Savinjska dolina je ful lepa, sicer pa kraji kot so Celje, Rogaška Slatina, Maribor, Ptuj ... Ah, hvala bogu da je pomlad, da bomo lahk mal bluzli okol. Slovenija je tk lepa in prav žal mi je, da je še vedno tok kotičkov, ki jih še nism mela priložnost videt. Bomo letos probal popravt.
Drugač pa izleti po Sloveniji - js predlagam Logarsko dolino, ki je res prekrasna, pa tud celotna Savinjska dolina je ful lepa, sicer pa kraji kot so Celje, Rogaška Slatina, Maribor, Ptuj ... Ah, hvala bogu da je pomlad, da bomo lahk mal bluzli okol. Slovenija je tk lepa in prav žal mi je, da je še vedno tok kotičkov, ki jih še nism mela priložnost videt. Bomo letos probal popravt.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
Skrat potepuh napisal/-a:Mene pa zanima če je kera z Blok? Tam sm bla sam enkrat pa so mi takoj postale zanimive.
Zanima me, kaj priporočate počet tam, kaj je za vidt gor - tak enodnevni izlet pripravljam za večjo skupino otrok. Zravn bi združil še Cerknico.
Torej - Bloke in Cerknica z okolico?
Hmm js poznam Bloke in Novo vas, Cerknico itd...prelepi kraji Bloke so pa itak prelepe, sami travniki, rožice, priporočam ogled Bloškega jezera...ful je lepo
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
evahunnie napisal/-a:Skrat potepuh napisal/-a:Mene pa zanima če je kera z Blok? Tam sm bla sam enkrat pa so mi takoj postale zanimive.
Zanima me, kaj priporočate počet tam, kaj je za vidt gor - tak enodnevni izlet pripravljam za večjo skupino otrok. Zravn bi združil še Cerknico.
Torej - Bloke in Cerknica z okolico?
Hmm js poznam Bloke in Novo vas, Cerknico itd...prelepi kraji Bloke so pa itak prelepe, sami travniki, rožice, priporočam ogled Bloškega jezera...ful je lepo
Hvala, zdej smo se za drugo opcijo odločil, za otroke je vseen bol če kej dogaja - travniki pa lepa pokrajina jim zaenkrat še niso tok zanimivi...
Čudoviti konci drugač, ja. Smo bli nekje med maturo lan s sošolci tm in je tok dogajal okol jezera... Družince so mele piknike, parčki na dekcah, klape so ga pile, folk se je učil, bral... Prov fajn je blo vidt.
Če bo cajt greva mal kolesart tja polet, bomo vidl.
Še vprašanje za Ločanke:
Kaj pa okolica Škofje Loke? Pa ni nujno neki ekstra znanga, lahko je sam lep razgled, kak poseben lokal, kej zanimivga pač. Men počas zmanjkuje idej!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov