Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Nov. 2024 20:22

Sarissima napisal/-a:(a se samo meni zdi a smo letos zgodaj začeli z božičnimi tematikami na forumu? :D )

yasss ful rada delam/pišem voščilnice. lani smo verjetno podrli rekord z nekaj čez 20 izdelanimi in poslanimi. ampak letos jih razen par kosov za najbližje ne bomo delali. sem si lani rekla da rabimo 1 leto pavze od te norije :( .

nič, čeprav imajo rainsisters razprodajo in si že ogledujem še en plašč (upam da ostanem "močna" in ga ne kupim, ker realno gledano ne rabim dveh, pa če sta še tako lepa :D )

zanimivo, ponavljam!

Od rojstva tamalih dveh pošiljam voščilnice. Izdelamo jih doma, ponavadi izpadejo kjut. Za letos še nimam ideje.
Wishlist... nekaj hlač in basic majic rabim. Pa eno kapo bi si rada zaštrikala, to je to.

Kdaj ti je prehitro za postavitev smrekice?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Nov. 2024 0:58

Verjetno začetek/prva polovica novembra (to vidim na YouTubu pri nekaterih, da že takrat postavijo). To se meni zdi prehitro. Jaz jo bom postavila v začetku decembra.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Nov. 2024 6:06

Imam več planov, kaj bom okrasila v decemberskem duhu, delno kupljene stvari delno diy. Za smreko pa še ne vem, je niti nimava, bo treba kupit, nimava nobenih okraskov, samo lučke... čas mi gre hitro kot nevem kaj, komaj imam kaj časa zase v celem dnevu ali pa še to samo malo zjutraj, že za čistit si morem splanirat čas da gre on na sprehod z vozičkom... bom vidla, kdaj bom sploh imela čas delat, če bom imela... lanski december je bilo toliko stvari, da sem napačno predvidla čas, na koncu sem okraševala samo pri mojih starših, pri naju ne, smo bili pa tudi veliko pri njiju v decembru....
Tud sama sem za vse doma in otroka in vse kar je gospodinskega, moj veliko dežura po 24 ur + , tako da bom vidla kako bo čas, v dec imam ginekologa, zobozdravnika, mamo peljat iz enega konca slo v Lj na mamogrfijo in nazaj, sestanek z vzgojiteljico v vrtcu, mali ima cepljenje... zna bit da gremo za nekaj dni nekam kot družina in nas niti dom ne bo...

Sicer mi je prehitro pred decembrom, ampak pri meni ni možno prehitro, ker grejo 3 tedni mimo preden se obrnem...

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 19. Nov. 2024 8:08

november mi je absolutno prezgodaj za karkoli.
decembra dam doma gor kake lučke in adventno dekoracijo, smrekico pa najbolj zgodaj par dni pred božičem :) . deloma zaradi tistega pričakovanja božiča cel december, deloma zato ker imamo ponavadi pravo smrečico in ne zdrži tako dolgo (sploh ker jo pospravim šele proti koncu januarja).

katero božično tradicijo si vpeljal/a odkar imaš svojo družino/gospodinjstvo? :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Nov. 2024 13:07

Svojega nič.
Sem pa ohranila oz. nadaljevala to, za moje pojme, tradicionalno praznovanje božiča, ki ga poznam iz otroštva:

Božična večerja (odkar smo v hiši, smo jo večkrat tudi mi gostili za širšo družino) in na božični dan najprej za zajtrk palačinke, potem odpiranje daril.

Nikoli nisem bila na polnočnici in tudi na vrsto hrane, kaj se sme takrat jesti in kaj ne, ne dam veliko oz. nič. Naredim tisto kar hočem in ne nekaj, kar bi se moglo…

- - - -

Ponavljam

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]