Prespati k fantu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Pikapika123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2023
Oj stara sem 17let in imam fanta 5 mescov. In ta teden grem prespati oz grem za 4 dni k njemu in itak punce rabimo veliko stvari zraven. Zanima me kako pa si ve spakirate stvari za k fantu. Jaz imam en nahrbnik in eno vrecko ze vidim kako mi bo neprijetno to vse vprico njega to nosit (narodno mi bo zelo). Pa se eno vprasanje imam kot sem ze prej povedala sva 5 mescov skupaj in se nisma imela spolnega odnosa je to kaj narobe? Meni iskreno se nemudi in tudi njemu ne, imama kdaj pa kdaj kaksen vroc pogovor pogledava kaksen film… je pa res da jaz se nisem…in me je malo strah
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
dokler te je strah/sram pred njim nosit nahrbtnik, je za seks verjetno prezgodaj
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Pojma nimam, kaj bi rekla glede seksa, jaz sem s svojim prvim takoj na začetku, sem pa bila 18 oz. še natančneje 18 in pol. 5 mesecev za starost pod 18 po moje ni nič narobe.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Sarissima napisal/-a:dokler te je strah/sram pred njim nosit nahrbtnik, je za seks verjetno prezgodaj
Kar je Sarissima napisala
Zaradi cesa tocno bi ti bilo nerodno?
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]