Ona njo prijateljstvo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tanci5
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 11. 12. 2019

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanci5 » 14. Apr. 2023 18:33

Pozdravček,
Sicer je to kot igla v sebi pa vseeno.
Želim si predvsem klepeta z njo, družbe, prijateljevanja saj tega nimam. Ker sem malo bisex pa dopuščam opcije tudi v tej smeri oz je želja. Nisem za divje hardcore zadeve in avanture bolj na dolgi rok.

Moškega imam sem v zvezi zato me tu ne zanima samo njo oz midve za kaki klepet in potem se vidi vse na počasi. Si tudi ti umirjena, nežna , čutna oseba z veliko topline, empatije da ti karakter pomemben. In nimaš neke kolegice in si mimogrede prebrala. A prosim punce ki nekadilke imam svoje razloge ter stare od 25 pa do Max 40 let . Lahko pišete tudi na neznardecelasa@gmail.com Samo punce ker njega imam in srečna v zvezi želim le prijateljico zase
Zadnjič spremenil Tanci5, dne 17. Apr. 2023 19:44, skupaj popravljeno 1 krat.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 15. Apr. 2023 13:54

A pol tud punca, ki išče punco, na urgenci ne požene zanimanja? :oops:

Mogoče ti folk ne piše, ker imaš že v temi napisano osamljena, pa upam da iščeš še na kakem drugem forumu kot tukaj.

Saj mindset je težko spremenit, tud če oglas spišeš bolje, verjetno se res počutiš osamljeno, temu sledijo še druga negativna čustva... folk pa pali sam na vesele ljudi, zapletati s tabo jih vsaj malo skrbi, ker ne vejo kkašna huda čustva še stojijo za tvojo osamljenostjo.

-----

Zdaj kaj velik ti ne morem pomagat, ampak mene res firbec matra kako samski folk, ki mu ni do zveze, po normalni poti prihaja do seksa.

Neki se zgodi na relaciji seksi telo, energija... in jaz tega dela ne poštekam, ker nimam teh izkušenj... marsikdo pa tud kar ne razlaga okol, da je v enem letu seksa s 100+ ženskami... pa se mi zdi, da je takih tipov pa tud žensk kar nekaj... al živim v neki drugi realnosti? :oops: :)

Mal sem spremenil temo, upam Tanci5, da najdeš, kar iščeš... jaz bi ti ne glede na tvojo osamljenost pisal, sam sem tip... :roll: :? :)
Tanci5
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 11. 12. 2019

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanci5 » 17. Apr. 2023 20:09

Ne iščem bolj če se s kero ujamem :) napaka da si osebe preveč po svoje razlagajo besede a ni panike to je to ko net vse pozna na parih stavkih in standard .....In ni vse v sexu to že imam tako ali drugače vsak po svoje .... in mišljeno bolj osamljeno njo kot pomanjkanje ženske družbe pravih kolegic itak malo in to ženske pač vemo česa včasih manjka ženskih debat heh . Saj razumem tudi vas moški ni vam lahko in če samski čeprav tudi to izkoristite ... ...Urgenca pa kar odsvetujem vsem bolj fake profili in zaslužek strani. Če pa koga moti oglas naj pač ne komentira čeprav ni tu čisto nič spornega . Drugo se mi pa ne da komentirat gremo raje ven uživat ....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]