Rinoplastika
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
- LinaTE
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2020
Živjoo.
Sem bolj nova tukaj in sem že iskala kaj na to temo, ampak nisem najdla nič.
Je mogoče katera že bila na rinoplastiki? Operacija nosu. Sicer "trkam po lesu" da nimam zdravstvenih težav.. gre se bolj za izgled
Kakšne imate kej izkušnje? Predvsem katerega kirurga bi priporočale? Iščem pa res kvalitetnega kirurga, ne nekega mazača
Hvalaaaaaa
Sem bolj nova tukaj in sem že iskala kaj na to temo, ampak nisem najdla nič.
Je mogoče katera že bila na rinoplastiki? Operacija nosu. Sicer "trkam po lesu" da nimam zdravstvenih težav.. gre se bolj za izgled
Kakšne imate kej izkušnje? Predvsem katerega kirurga bi priporočale? Iščem pa res kvalitetnega kirurga, ne nekega mazača
Hvalaaaaaa
- dimariabend885
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2022
Your blog post is enthralling. run 3 Your level of intellect is extraordinary, as is the clarity with which you express yourself.
- kim222
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2022
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
- Melissa8563
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2023
I will try the suggested solution from your link.
Track Insurance Coverage
Track Insurance Coverage
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov