Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 29. Sep. 2022 11:11

-nič ne bo z mojim šparanjem :< sem danes ugotovila da sem se z vključitvijo v en projekt finančno zaštihala, ok sej na konc bo denar prišel nazaj ampak ga moram jaz zdaj najprej vložit...dobro da je prišlo to vsaj sedaj ko lahko dam tak znesek od sebe, mesec nazaj bi bilo nemogoče
-morm delat, ful se mi zdi da mi manjka produktivnosti, ful se hiter zamotim z nekimi motilci v okolju in grem sama seb na živce da mam tok nizko koncentracijo...pa to zdaj ko res rabim biti na polno zbrana
-ma kdo kakšno idejo kako odstraniti motilce iz okolja?
-berem eno zanimivo knjigo in upam da se kaj naučim iz nje
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 29. Sep. 2022 19:11

Priznam, da:

* Da ne bom skoz sam o drugih pametoval (velikokrat se fokusiram na hayley)

* Sem imel kar dober dan.

* Vesel sem nad odzivom okolice. Sem nekam povabil prijatelje/kolege in je odziv... precej boljši kakor sem pričakoval.

* Maske padajo. Nekateri so se (mi) uspeli užaliti...

* Po drugi strani pa. Mnogi so opazili mojo (delno) iskrenost in stisko... ampak ne na način, da bi me pomilovali. Če jo je opazila hayley, ki je bila neznanka, logično da so jo opazili tudi ljudje, ki so mi (vsaj nekoč) nekaj pomenili ali pa jaz njm.

* Tko da sem kar vesel, upam da ne živim v neki iluziji oz. da me kdo ni vljudnostno preslepil (kakšen bi me lahko)...

* Če mi rata se čustveno približat določenim ljudem, potem dosežem to za kar hodim na psihoterapijo oz. česar tam itak ne bom dobil. Ker noben med nami ne more živeti sam in rabi neko bližino tudi v času, ko je samski :roll: :) :cool:

* Tako da ja... danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan :lach:

* Me pa čaka tudi pester vikend :oops:

* In ja, najraje bi spet pritisnil Edit in pobrisal določene stvari, ki sem jih včeraj pisal o seksu. Ali pa se skliceval, da sem bil pijan, čeprav verjetno ne bi napihal. Ampak naj pač ta sramota ostane tam gor :twisted: Dokler se ne "poboljšam" :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Sep. 2022 15:21

- Se mi dogaja s tem tindrom.. sem šla ta teden v službi 1 dan v pisarno s plavo spodnjo ustnico, na sredi in hickeyem na vratu, sem nosila nek šal, ma tako bolj ohlapno da mogoče je bilo tudi tisto videt ven. To, da bi imela od poljubljanja grizenja prav plavo ustnico se mi je pa sploh prvič v lajfu zgodilo.

- se najbrž vidiva naslednjič šele v nedeljo, ker ima eno dežurstvo do takrat

- je spoznal mojo cimro :D Zjutraj v kuhinji. :lach:
- sem za foro seštela matche na tindru čeprav sem bolj neaktivna zadnja 2 tedna ali celo že 3, imam skupno okro 140 matchov do zdaj in ene 40 odprtih pogovorov (ne pomeni da sem js vsem odpisala).

- sem razmišljala že prejšnji teden, k osem šla nakupovat, da ta o se ti kaj dogaja na ljubezenskem področju je ful dobičkonosno za kapitalizem, mene zdej ful prijema nove stvai kupovat, čeprav jih prej veliko časa nisem. In zdaj me spet prijema pa nove uhane nabavit, pa še kaj it od oblek pogledat.

----
- prejšnja tema, ja ko je test pozitiven, si v šoku, sploh jaz, ko sem imela že tako psihično težje ali nestabilno leto, sem prva dva dneva imela občutek, da bi se kar čez most vrgla, ali čez most vrgla, če bi mogla to obdržat ... Potem imaš pa še une bizarne hormone.

- se morata v paru v naprej pogorit, ali bi imela otorke ali ne, ali kaj naredit v takem primeru, če se kaj zgodi..
-------------------------------------------

- Je pri zdajšnjem iz tinderja bolj normalen, tipičen potek dogodkov/ mejnikov, kaj z novo osebo počneš.

Pri prejšnjem je bilo bolj čudno, nenavadno, sem na začetku namenoma zavračala poljubljanje oz njegove poskuse tega, ker nisem hotela najprej nič z njim imet, samo potovat skupaj. Je pa potem tako naneslo.. da preden sva se sploh poljubila na usta, je prišlo do oralnega seksa meni in navadnega seksa.

- sva, posebi on, ful slabo spala na moji enojni postelji, jaz sem se prvi del noči po mojem zbudila ene 10x, 1x se mi je zdelo da ležim na 20 cm postelje in ima drugi del on, potem drugi del noči pa mislim da sem kar spala. Saj jaz sem bila ful presenečena, da je sploh hotel prespat pri meni, sem mu rekla da pač ok, če želi lahko. Do zdaj v 2h letih ni nikoli noben, razen 1x bivši za Silvestrovo spal pri meni in zato nisem nikoli razmišljala o nakupu večje postelje (mislim da k je prespal lih 1x prav na začetku in je spal na kavču? :lach:) . Pa se imam posteljo v nekem takem delu sobe, ko ne bi prišla v postev zakonska, mogoče največ kakšna Francoska.
-zdaj pa noče več spat pri meni, ker je tako slabo spal.
-mogoče bi pa pogledala za kakšno francosko posteljo, ampak bom počakala da se bova še malo dobivala, cene bo lih tko, da postla bo prišla in njega ne bo več.
- imam malo strahu, da mu nisem več všeč ali da si bo 1x sredi nič premislil

-mi je ta iz tinderja malo tak snob glede vsega
- samo meni je pa ful fajn, da kdo spi pri meni, tudi če malo slabše spim. No njemu se že ne zdi tako. :/
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 30. Sep. 2022 22:48

* Ma ne vem, jaz če bi živel v najemu, ne bi kupoval postelje. Mislim, kako jo bom potem prestavil

* Sem danes imel fajn dan oz. bolj večer, mi je všeč, ko ženske same dajo pobudo, da bi me objele :oops: :)

* So mi tujke/-ci bolj zanimive/-i od Slovenk/Slovencev, imava z bivšo še neki skupnega :oops: :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Sep. 2022 23:03

- ja moja cimra je tudi imela najprej navadno posteljo, potem je kupila zakonsko, samo ona je v ta večji sobi, čeprav po moje kakšno bolj iz Ikee. Ne vem, jo prodas, ko se selis?

- je on rekel, da mi bo za kakšen rojstni dan Al kaj podobnega kupil posteljo. Hm, kar je pa tko se 6 mesecev stran.

-tudi njega sem jaz zasliševala, kako zakaj ni imel daljših zvez. In njemu so tudi baje v glavnem bolj tujke všeč. Baje da se najbolj vzhodnjakinje... Ker, ne vem, so kao bolj ženstvene ali kaj je že vse našteval, saj sem že pozabila? :rolleyes:
Baje da sem tudi jaz nekako po stilu malo podobna tem bolj vzhodnjakinjam.. Haha. Mislim v takem smislu, da mu delujem elegantna, pa da sem balet plesala Al sem se tudi bolj z umetnostjo ukvarjala...(Razen tega ni bilo kakšnega bizarnega razloga)

- drugače je moje mnenje o tem, ko kdo reče da so mu bolj všeč tujke/ tujci bolj to, da ne pride sam na tisti level, kjer bi rad zbiral med domacini/kah.

- mi je kupil baje neko malo bolj fensi dišečo svečko z istimi notami kot en moj parfum. Ker me je zadnjič vprašal, če imam kakšne svečke, sem rekla da ne in potem on meni nazaj, da mi primanjkuje romantike. :) Mogoče ga pa ni tako minilo, če se je spomnil mi se to kupit.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 01. Okt. 2022 7:05

Ash. napisal/-a:- ma kdo kako idejo, kam iti na enodnevni izlet v SLO? Kaj malo bolj inovativnega od Bleda, da ne grejo lih vsi. :D


Piran pa postojska jama :D
Kraske vasice? Stanjel je ena taka najbolj ocitna izbira. Ampak jih je cel kup. Meni je lustna pliskovica, ampak ni kaj veliko za pocet (neka ucna pot je, se mi zdi). Je pa par turisticnih kmetij in vinskih kleti od Sezane do tja. Mi smo se enkrat kar nakljucno malo ustavili in nasli nekje za degustacijo vina in sira.
Potem pa Rogla mogoce? Razgledni stolp, izlet do lovrenskih jezer.
Ali pa podzemlje pece. Se da s kajakom it. Nisem se bila, ampak je na moji bucket listi :)

- da sem bolana in bi rada lezala in odspala, pa ne morem :cry:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 01. Okt. 2022 9:13

Za Ash., vcasih je cist ok komu razkazat lj, center, grad, roznik, se kaksno mesto kot je MB ali Ptuj morda, potem pa odvisno od interesov… ce se radi namakajo Rogaska/Olimje :wink:

Sicer pa paculi ki ne zivi tu, ima vec idej od nas ki smo tu

Za hayley. Te ki me pridejo objet… to itak ni nic romanticno, prej bom sexal z zensko ki me ne bo objela… objemanje je cist friendzone al pa socutje
Ja tokrat celo nisem pisal o zenskah iz tujine, ampak o zenskah in moskih iz tujine in kot zanimive sem jih gledal sirse - kot ljudi

Tudi tole premorem, haha, ce sm dost motiviran :wink: :ja:

Tudi bivsa se je pac druzila s podobnimi ker so imeli podobne interese, tudi nisem primarno na seks mislil. Zdaj sam pocnem isto :twisted:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Okt. 2022 9:28

- Js kjer sem bila izven domačega kraja na izletu, mi je iskreno najlepša obala, smo hodili v zadnjem letu, ali Izola, Piran,Portorož, Koper, ali pa v Italijo, po Rilkejevei poti, Devin, Trst, Lignano, Monfalcone ... to so destinacije nas primorcev.


- joj ob tem omenjanju Krasa dobim kar dvome, ali sem se prav odločila, da sem K pustila pri miru, ker se spomnim najinih izletov z motrojem po Krasu.
- Kras je sicer meni tako domač, da je kot da bi reku, pejdi maloo do sosednje vasi hiše, ne vidim niti nič tako zanimivga.

- bivši mi iz neznanega razloga začel kar neki odpisovat, pa že celo leto mu pišem maile, smse, klice, ne samo zdaj. Jaz ne vem, če ne on še vedno kdaj ta forum bere.

- zelo imam problem se odločit med različnimi ljudmi, recimo 3 imam zdaj v mislih. Pri K ju mi je zelo všeč npr backpackanje in vožnja z motorjem, kar recimo ostali, s katerim se/ sem se dobivala ne počnejo. Zanimivo mi je tudi, ker se dosti spozna na avte in rad hodi na izlete čez vikend, je ful aktiven in ti ni dolgčas z njim. Po drugi strani mi pa smisla za humor res nima podobnega mojemu, mi ima res mimo fore, pa recimo kmetijo gleda in razne resničnostne, kar je tudi zame tako čistoo mimo. Po humorju oz. povezavi na mentalni ravni sta mi bližje bivši ali ta iz tindra. Po drugi strani se mi pa spet zdi, da bi mogoče padal k meni kakšen malo manj ompliciran, bolj sproščen, veder, da mene malo uravnovesi, ker znam bit zelo razmisljujoca ali melanholicna, baje no.

- se spomnim, da na 1. tinder zmenkih, vsi so me objeli na začetku in na koncu, ok ekonomist mi je na začetku dal samo roko n me objel na koncu, edino ta zdravnik mi je pa na začetku in na koncu dal ljubčka na obe lici. Takrat mi ni bilo lih jasno tolk, kaj je to zaena navada.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 01. Okt. 2022 13:32

Ash. napisal/-a:- ma kdo kako idejo, kam iti na enodnevni izlet v SLO? Kaj malo bolj inovativnega od Bleda, da ne grejo lih vsi. :D


Kaj bolj natančno bi? Odvisno kaj želite.
nekaj idej:
-Izlet v Belo krajino, pravljični izvir Krupe, Mitrej, grad Vinica,..
-Prekmurje, tropski vrt, razgledni stolp Vinarium, Bukovniško jezero
-Jama Pekel, Celjski grad, Šmartinsko jezero, pivo v Žalcu, blizu je tudi Velenjsko jezero, ki je ful lepo urejeno
-Logarska dolina, če imajo otroke je na poti v logarsko ena taka luštna gozdna pot s pravljičnimi junaki (lani v takem času sem šla z nečakoma tja in dobiš nek zemljevid ter iščeš te junake po gozdu..) potem greš lahko na Solčavsko panoramsko cesta, gor na Pavličevo sedlo in na Jezersko
- Slovenske gorice-jezera Perniško, Trojiško, Pristava, Komarnik, Radehova. Razgledni stolp na Zavrhu in muzej na temo Rudolfa Maistra
- Izvir kamniške Bistrice, soteska Predaselj, slap Orglice, spominski park, dvorec kralja Aleksandra ( običajno kolege iz tujine v te kraje peljem in je vsem všeč. Nek tak krog je parkiraš pri izviru in greš dalje do lovske koče Lepi kamen-hudo,koča na skali in potem kakšnih 50m naprej je enostavno nor pogled na gore, nazaj grede gremo na drugo stran v spominski park in potem po tej strani dol mimo dvorca pa nazaj do avta. Nazaj grede soteska Predaselj in slap.)
- Velika Planina
Nekaj na hitro, res odvisno kaj bi radi..


hayley, kupi posteljo, ozka je mučenje za 2 odrasla :) vem, ko je prvi fant parkrat pri meni prespal, smo kmalu kupili 140x200. Res se ne moreš spočiti, če ni prostora. Prodaš, podariš, odpeljejo na odpad..če se seliš. Ni neka huda investicija, je udobje več vredno.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Okt. 2022 13:41

- Haha, sem rekla da bom malo počakala, da vidim če se bo sedanji sploh obdržal, sem ga v bistvu do sedaj samo 4x videla v živo, tako da niti se ni toliko.
Imam sobo nekakšne take nepravilne oblike, manjša bolj, in vprašanje koliko široka postelja sploh gre tja noter, bi morala zmerit. Najbrž bi le francoska lahko tja prasala, se za to nisem sigurna.
Sem imela pa pred dvema letoma lepo zakonsko Oz 2 postelji skupaj v Bežigradu, samo tudi tisto obdobje mi ni nič nucala zakonska, potem sem pa šla zdaj v manjšo spalnico in večje stanovanje.


- haha sem se zdaj spomnila, po navadi mi da mama kakšen pameten nasvet glede kakšnih nakupov, pa mi je zdaj nerodno ji govorit, Da imam problem glede postelje, ker je on prespal pri meni. Se zdi meni moja mama malo bolj konservativna od mene.
Zadnjič spremenil hayley, dne 01. Okt. 2022 13:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 01. Okt. 2022 13:42

Sej bi reku da se za posteljo zmeni z lastnikom pa naj to odbije od najemnine, sam mal dvomim da si lastnik zeli imeti zakonske postelje v "studentskem" stanovanju. Lahk pa preveris

* Na moji zakonski postelji pa ni prespala se nobena, "igral" sm se pa zaenkrat sam s tremi.

* za eno mi je zal - mal
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Okt. 2022 13:47

- imam bolj majhno sobo, absolutno zakonske nimam kam dat, lahko malo vprašam cimro, kako je ona naredila, ker si je kupila zakonsko, samo je zdaj 1 teden odsotna na dopustu.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Okt. 2022 11:31

- Sem izvedela včeraj od prijateljice, da se je K je prijavil na ene plese v paru in tam kao išče kakšno novo, tinder mu očitno ni laufal..
- imam tako malo slabo vest v zvezi z njim, ker po eni strani čutim kot, da mi je dal dovolj, da bi lahko bil v redu, se je trudil, samo jaz nisem hotela oz sem mogoče preveč komplicirana. Tudi časa si res nisem toliko vzela zanj, mogoče prvi mesec ali 2 sem si potem pa ne več? (edino najbolj narobe stvari so bile od tiste neuporabe zaščite oz odnosi brez umika, običajno ne v času, ko bi bili riskantni dnevi ter da potem pričakuje, da bom pa kar splav šl delat kot da ni nič takega, ter tisto o splavu 14 dni pozneje po počitnicah..)
- mi frendica govori v smislu, da naj se ne sekiram zanj, ker zgleda da njega nič ne briga kaj posebno, samo mislim da njega bolj poznam kot ona oz bolj začutim kaj res misli/ čuti.. in ga nisem hotela prizadet.
- ta zdajšnji mi je pa rekel, da se videt 1x na teden je zanj premalo, tak oda zdaj se trudim prilagajat njegovim prostim dnem, ki so random, vsak teden drugače..

- ohh toliko mam obveznosti, kaj vse naredit danes, ampak ne, sem zdaj najdla celoten zadnji podcast Call he r daddy in ga seveda morem pogledat. Tak guilty pleasure.
- je fajn, da nisem js edini čudak s temi raznimi yt videi, ker on tudi gleda yt parfumske reviewerje, pa še nekaj o indijski astrologiji..

- me malo skrbi seks. Lol, dejansko imam mal problem, ker moj bivši s katerim sem bila največ časa, je bil največji od vseh s katerimi sem bila, pri nekaterih drugih je pa kar razlika. Plus tega, da je bil najbolj obdarjen, je pa še ful obvladal oralni seks in ga dajal kadarkoli je bila želja in bil ful potrpežljiv z vsem... ostali pa niso tako za to. No prva stvar mi še malo večji problem predstavlja od druge.
Me zanima, a ima še kakšna take probleme ali samo jaz. No, ena kolegica je očitno bila z zelo malo tipi, mogoče samo z dvema, ne vem ali je imela tudi seks s tistimi fanti pred 18, jih je pa imela več tudi pred 18 in je enkrat izjavila, da ona pa ne vidi kakšne razlike večje med tipi.. Moja najbližja prijateljica je bila pa samo z enim, lol, ne vem kako ji to uspe, kljub temu da je v srednji šoli na prvi pogled delovala veliko bolj odprta, divja, glasna od mene, ugl. niam bližnjih prijateljic s takimi izkušnjami očitno.
- po moje bom imela jutri čudne seks teme tudi s terapevtko. Zdaj mi je že kr vseeno kaj ji govorim. Sej ima napisano, da se ukvarja tudi s problemi v spolnosti ali nekaj podobnega, kaj me briga.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 02. Okt. 2022 18:13

Ker malo mayaeb pogresam ta vikend :D

Bukovnisko jezero je ze kako leto dni brez vode in se nekaj casa bo ker cakajo na evropska sredstva

Jaz ga sicer se vedno rad obiscem, zarad energetskih tock in izvira pitne “zdravilne” vode.

Zgodbica ki sem jo poleti pisal tukaj je o srecanju z eno starejso osebo ravno tam. Mi je rekel da izvir in cerkev sta skoz bila tam, zdravilne tocke pa so si pozneje izmislili. Nisem mu moral dati prav, ker jaz pac to energijo cutim. Ok, mogoce ne nujno v okviru tock, ampak na Bukovnici sem vedno cutil energijo

Potem sem sicer videl da ima gospod v avtu rozni venec, je predan svoji veri, zato ga malo z rezervo jemljem, ko je tocke pripisal zgolj marketingu.

Sicer je pa prijetna oseba in srecanje je bilo zanimivo

* A je glavobol izgovor da zdele nism sek k masi? :oops:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Okt. 2022 1:43

- nimam čisto slike se vedno o njem, en del dejta ful dobr, en del ne tako kot sem navajena. Če eno področje ne bo šlo na bolje, mislim, da bova mogla prekinit. Se dobro da pa on deluje zelo tak, D aje navajen vsega in se ne bo zalimal name ali mi karkoli zameril, vedno se sam reče da lahko prenehava, če karkoli mi ni v redu...
- bi ga mogla še malo bolj spoznat, da si mnenje ustvarim
- jao naletela sva na nek film S kar tako težko vsebino na koncu. Glavni igralki je ravno tako zbolel bivši, ki ga je sama pustila, za rakom, pa se nenačrtovano zanosila, no študentka medicine ki bi pustila medicino za pisanje, pa vsaj to nimam skupnega z njo. Samo da tisti bivši fant v filmu je pa kar umrl, ker je imel neozdravljivo. Me je pri tem spomnilo na mojega bivšega, kaj če zboli slučajno še enkrat in potem umre, mi bo žal, da sem z njim prekinila in bila z drugimi?
Pa se ta film gledava, oseba, ki ji je bivši zbolel za rakom in oseba, ki je sama nekoč prebolela raka. A se lahko neha že ta rak povsod pojavljat?

-sem dobila čez dan tak prešinek, da K sploh ni bil pravi zame in mi ni bil nikoli na začetku tako zelo všeč in mi je tinder date bolj všeč. Potem imam pa spet zdaj konec zmenka ideje, a je sploh pomembno kako zelo ti je všeč oseba na začetku in koliko si zaljubljen, imaš kemjje, dolgoročno, najverjetneje ne?
- kolikor se mi je zdel K mimo karakterno zame proti kakšnemu drugemu, jko sem malo razmišljala, je bil seks z njim avtomatičnokar super od začetka, mi je bilo samoumevno, sploh pomislila nisem da je možno, da s kom ni ali da je čisto kontra..

- me ne bo dodal na fb, dokler ne bova par, gospod skrivnostnez :mrgreen:, ne vem kaj misli, da bom takšnega tam vidla, saj njegov fb poznam, samo ima skrito skoraj vse najbrž za neznamce..
-
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov