Zanimivi članki iz “revije”

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Maj. 2021 16:13

jaz bi samo rekel, da ko se zares iskreno dobro počutiš sam s sabo, ustvariš energijo, ki privlači ljudi na mnoge načine. enostavno ljudje se dobro počutijo v tvoji družbi in si želijo več. in takrat sploh ni treba iskat niti planirat, kar zgodi se samo od sebe.

problem pristopov je, da če so naučeni, se to vidi z aviona. in izpade čudno in neiskreno, ko človek ugotovi, da se sam pristop ne ujema z dejansko osebnostjo pristopovalca. ker dejanske osebnosti se pač ne da skrit/zblefirat. tu ni neke znanosti potrebne, ker to človek že začuti v podzavesti (mogoče ti naučeni pristopi delujejo pri kakšnih manj socialno izkušenih/mlajših ali pa nekomu pod gasom).

ko je človek zadovoljen s sabo, je iskren, pristen, ker poleg dobrih lastnosti pokaže tudi svoje pomanjkljivosti. in če se namesto sekiranja zna še pohecat na svoj račun, izpade tako simpatično, da si skoraj vesel, da jih ima. mogoče ker ob takem človeku tudi lažje sprejmeš svoje pomanjkljivosti, kar je res osvežitev v družbi, ki je obsedena s primerjanjem in ocenjevanjem, še posebej pa neiskrenostjo.
hej norci :)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 25. Avg. 2021 19:55

Ni ravno vir Cosmopolitan, a ko sem danes tole zasledil, sem si rekel, da moram omeniti na cosmo forumu:

https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-ameri ... mik/591731

Mudžahid je dejal, da njihove varnostne sile namreč "niso izurjene, da bi obravnavale ženske", oziroma da njihovi pripadniki ne vedo, "kako naj govorijo z ženskami", poroča BBC.


Upam, da kdaj ne dajem vtisa kot talibani, ko pišem o ženskah :oops:

Sicer pa zanimivo, tudi tragično, da obstajajo kulture, ki ženske tako močno zatirajo. Čudno mi je tudi kako so se ženske sploh skozi zgodovino dovolile zatirati.. :? :rolleyes:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Avg. 2021 20:14

Saj skos poslušamo o tem že zadnji teden. Prvič sem zasledila, ko je 2 vikenda nazaj kolega pri meni v nedeljo zjutraj na fbju gledal neka arabska poročila in mi še sploh ni bilo jasno o čem govori, ker je bilo novo. Po njegovo se bodo v par letih razširili še na Pakistan. Meni najbolj ni jasno, zakaj so se Američani sploh umaknili iz Afganistana.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 25. Avg. 2021 21:39

Za vas ženske so verjetno režimi temelječi na Islamu in tistemu kar piše v Koranu, precej slabi oz. celo škodljivi, na to sem hotel opomniti in nakazal na en "zanimiv" citati iz članka.
Zadnjič spremenil mmm, dne 26. Avg. 2021 6:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Avg. 2021 21:47

Ma ja to sem lih v prejšnjih dneh malo preletela v nekem članku od Dela, da naj se ne bi šlo toliko za islam, ampak je iz njihove etnične kulture.

A je ob omembi islamskega oziroma šeriatskega prava zelo pomembno tudi zavedanje, da šovinistična in izrazito protiženska nastrojenost pri talibih ne izhaja iz njihove religijske pripadnosti, pač pa iz etnične kulture. »Talibi so Paštuni, ki se ravnajo po pravnem zakoniku, imenovanem paštunvali. V njem so različni izreki in pravna pravila, ki jm talibi dajejo velik pomen. Eden od rekov se, na primer, glasi: 'Za žensko je najbolje, da je doma ali pod zemljo.' Ko so bile leta 1996 po talibski osvojitvi Kabula uvedene burke, to ni imelo povezave z islamom, pač pa je zapoved izhajala iz paštunvalija,«


https://www.delo.si/novice/svet/skrajni ... e-kulture/
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 26. Avg. 2021 8:07

mmm napisal/-a:Za vas ženske so verjetno režimi temelječi na prakticno katerikoli religiji in tistemu kar piše v svetih knjigah precej slabi oz. celo škodljivi, na to sem hotel opomniti in nakazal na en "zanimiv" citati iz članka.


There, I fixed it for you.

Odvisno je pac, kako dobesedno se religija jemlje v doloceni kulturi. In kar je hayley napisala. Seriatsko pravo pa ni samo sekanje rok in kamenjanje presustnikov. Tudi Islam je tu pa tam kaj zadel, zal pa, skupaj z ostalimi religijami, obstal par stoletji v preteklosti in se pozabil update-at :nixweiss:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 20. Sep. 2021 17:00

Kako veš, da je fake story?

Kolegica je zaspala ravno takrat, ko bi "morala" gledati. Če odmislimo še marsikatere druge detajle, da ju je tetoviral ob teh zjutraj in to odprl samo za njiju

https://cosmopolitan.metropolitan.si/se ... gn=webpush

Sicer se pa dobro/zanimivo bere :)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 07. Jan. 2022 13:30

J je objavil plače na rtvslo. Cosmo urednice oz. bralke zanima predvsem MM:

https://cosmopolitan.metropolitan.si/zv ... i-branili/
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 07. Jan. 2022 20:49

Jaz sem kar bogi glede tega :evil:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/s ... enija.html

Vsaj SPB nisem fasal
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 08. Jan. 2022 15:52

https://siol.net/trendi/svet-znanih/bri ... fij-569990

Za njo se je že precej časa govorilo, da ima bipolarno motnjo. Nekak se je uspela iztrgat z umazano igro iz rok skrbništva svojega očeta, sedaj se ji pa meša. Moja pavšalna ocena: Trenutno kakšna manija vsaj, če ne psihoza.

Žalostno, da mediji človeku z resno duševno motnjo potem posvečajo članke globalno okrog :? :(

Se bojim, da se zanjo to ne bo dobro končalo.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 05. Feb. 2022 10:15

https://cosmopolitan.metropolitan.si/se ... -slovenke/

Tudi jaz sem najprej pomislil na to, da oglasi niso vezani toliko na IP naslov, ki je verjetno na domačem wifi-ju vsaj v določenem času isti, ampak na napravo, kar ji je zadnji uporabnik (sledi linku do originalnega foruma) tudi razložil :wink: ;D

Je seveda opcija, da sta morda v Google prijavljena v isti napravi in na tisti napravi mož išče določene vsebine, njej pa potem seveda oglase prikazuje tudi tam, kjer je prijavljena zgolj ona :)

Meni pa facebook servira cosmo članke, ker klikam po njih, zato toliko vem kaj se piše tukaj (na prvo stran bolj poredko hodim). Dostikrat cosmo-avtorice jemljejo svojo inspiracijo na forumu med.over.net, ne vem pa koliko forumskih postov je tam umetno ustvarjenih z namenom, da se potem o nečem piše...
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Mar. 2022 20:22

https://cosmopolitan.metropolitan.si/se ... -slovenka/

Kdo tu koga farba?

Najprej me zanima kateri nočni klub v Novi Gorici. hayley? :D No po NG se ponoči še nisem potepal, tak da ne poznam :twisted:

"V resnici smo s prijatelji le spili nekaj pijač in se nato odpravili domov. Natakarji te sicer pridno sprašujejo, ali želiš dekletu plačati pijačo, to je pa tudi to. No, vsaj jaz nisem imel drugačne izkušnje,"

Natakarji :?: WTF. Prisede kar k tebi napol gola oz. zelo seksi (noja, kakor katera) ženska (NE natakar :!: ) in pač reče, če ji plačaš pijačo. Dokler ji plačuješ "vodo" za 20 EUR (oz. ne vem kaj one to pijejo, ker sebi istega ne moreš naročiti), sedi in se pogovarja s tabo, ko nehaš plačevati gre naprej.

Itak je objavljen cenik že online, kjer piše da si potem za "malenkost" več denarja lahko privoščiš "ples" v zasebnosti, lahko tudi z dvema.

Praviloma je lahko zelo drago, posebno če si tam preveč potreben, seksa pa ne dobiš tam. Vsaj na prvo žogo ne. Zame, kar sem bil, žal premalo, so pa na določenih mestih ženske kar dobre in divje. Če že iščeš nekaj legalnega v Sloveniji - erotična masaža bolj sprosti. :)

No pa saj, to kar sem napisal, je valda vsem tukaj jasno, samo blamiram se, ne? :roll: :)

Nightclub, tisti pravi, brez (neposrednega) seksa, je morda OK oz. zanimiv v določenih okoliščinah z določeno družbo - samo pol mora družba biti podobno zabavna in perverzna kakor si sam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Mar. 2022 21:55

Mmm, ne vem, neke naše generacije ali mlajše generacije.. Noben ne hodi po teh nočnih klubih, vsaj jaz ne poznam. Ko sem bila jaz srednješolka ali toliko mlajša je veljalo, da so tam kurbe, je umazano, ne hodiš tja.. Nek tak vajb. Ni pa nikoli veljalo, da bi bile kakšne hude ženske po teh klubih, vsaj za moj okus ne, bolj kakšne starejše ali kakšne iz tujih, vzhodnih, držav je običajno veljalo, iz neurejenih razmer.
Največ mladih je vedno hodilo na en plac, ki je podoben ljubljanski Metelkovi in se noben ne ukvarja s temi nočnimi klubi.. Velik delež Primorcev je tudi rad hodil bolj na kakšne koncerte, rock, ni tukaj ful stila nekih klubov, diskotek, mogoče tam v 90ih, začetek 00' je bil bolj techno, diskoteke in, potem se je malo obrnil stil. Se spomnim, da naj bi bile diskoteke, ženske ustimane v petka bolj za stajerce značilne, Maribor... V lj pa dobiš vsega po malo, kar želiš.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Mar. 2022 22:10

Ma bi rekel, da v NG imate kar veliko night clubov, zaradi bližine meje z Italijo, pa že casino-ji so sami po sebi taka "sumljiva" reč, ki pritegnejo tudi night clube.

Racmanova Marina ni bila po naključju pozicionirana v NG. No, tisto je bil bordel pod pretvezo night cluba ali celo spa-ja?

Pač slovenska zakonodaja bordelov ne dopušča in zdaj imamo kar imamo.

Drugače, če prideš v spodoben night club, ženske tam zelo dobro plešejo, pa tudi kakšna zelo hudo izgleda in tisti "private show" zna biti cela umetnost, težko v spalnici doma dobiš (ali proizvedeš) tako kreativnost.

Ja, to je za (obupane ali "zmešane") moške mojih let in starejše, sigurno night clubi niso za študente

OK, malo je konfuzno, ker obstajata 2 night club izraza, ki se prekrivata. Eno so normalni night clubi, kjer se malenkost več ljudi zbira, drugo pa so "sex show night clubi". Večinoma pišem o normalnih night clubih, zadnja dva prispevka pa o "sex show night clubih".
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Mar. 2022 22:35

Se ne spoznam na estrado, ampak to je skoraj sigurno La Toya? :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov