Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Okt. 2020 21:01

- sem tak zapečkar in antisocialen človek, kar sem nehala delat za službo, sem postorila malo gospodinjskih del v hiši, trgovina, en pogovor z mamo in zdaj sem smo v postli in se mi ne da prav nič, tud družit s cimrami ne..
- vedno naletim na neke cimre, ki so že od prej povezani, se poznajo, prej sem imela par, zdaj imam 2 sestri..
- aamm... mene je 'pecal' mmm bolj ena pol leta nazaj in eno leto nazaj.. od takrat je blo pa vse dokaj jasno.. (mogoče je mislil rečt, da sem mu bila všeč tudi jaz, takrat, ko me je videl, ali kaj podobnega..)

- ma sem še kar zadovoljna z vsem na splošno oz. hvaležna, da je vse vsaj tako dobro, kot je, da so doma zdravi.. V Lj pa imamo pri hiši mini teraso, nek vrtiček, par grmov/ dreves in je čist prijetno.. sem zadovoljna, da sem si uredila tako, da nisem zdaj med to karanteno v kakšnem stanovanju brez nikakršnega privat odprtega prostora.. Upam, da bo pa kmalu mimo in se bom lahko šla podružit s prijateljicami v domačo občino, ter k mačku in staršem.. in psička od strica je tudi prikupna.. d vsaj občine odprejo, tudi če lokalov še nekaj časa ne..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3413
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 31. Okt. 2020 8:29

priznam da:

- se je srečno končalo. Hvala bogu. Za oba.

- ne štekam, res ne! Šole imajo podaljšane počitnice namesto šole na daljavo, odpirajo pa se knjižnice :rolleyes: in ljudje se že cel teden lepo gnetejo na pokopališčih. Brez razdalje, nekateri brez mask :/
Tudi igrišče včeraj nabito polno otrok. Starši, stari starši brez razdalje, spet nekateri brez mask...
Ne štekam. Res ne! :mad:

- me res razjezi, ker vem, da tudi po končanih počitnicah ne bodo šli v šole. V čemu je potem smisel tega ukrepa??

- držimo se ukrepov, hči ni videla svojih prijateljic (prijateljev iz vrtca in šole ne štejem tukaj, ker jih je videla v vrtcu do feb. ko je hodila in zdaj v šoli. Ne po šoli ali vrtcu, ker bi se družili na igriščih) že skoraj celo leto, nismo šli na morje, našega 5 mesečnega dojenčka ni spoznal še noben razen dedkov in babic... Pa dajte nehat bit taki jebeni egoisti no, pa dajte to prekleto masko ČEZ nos in usta!!! Pa držite se razdalje...
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 01. Nov. 2020 11:11

"I have no country to fight for; my country is the earth; I am a citizen of the world."
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 01. Nov. 2020 11:56

- včeraj sem se slišala in videla z nečakoma preko videoklica, joj kako rastejo ti majhni škratki. V tednu, dveh je očitna razlika.

- pogrešam svojega psa, še par dni izolacije in grem ponj.

- res mi je žal za vse te ljudi, ki so v bolnišnicah zaradi korone. Je res treba vsega tega. Pismo se je tako težko držati nekih ukrepov in vsaj malo olajšati zadeve, ljudje garajo dan in noč, da bi jim pomagali.
Samo jamranje čez ukrepe, tudi meni niso všeč, a tako težko pa ni dati gor te maske. Bolj ko bomo pazili prej bomo lahko z bližnjimi.

- včasih se mi je zdela neka trditev kar prehuda, nič več, je kar primerna. Blagor ubogim na duši. Mislim, da s tem vse povem.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Nov. 2020 19:48

mmm, mislim da preveč gledaš nase in svoje čustvene potrebe in si mal preveč naporen s tem. mogoče tudi preveč hitiš in hočeš na silo nekaj, in delaš neke analize samo zato kako bi čimprej prišel do tega, kar si želiš, pri tem pa zanemariš samo spoznavanje in poslušanje kaj si ona želi. in potem zavrnitve, ki jih je pač treba sprejet pokončno in dokončno, namesto zamer in zagrenjenosti in dajanja občutka krivde.
jemlji vse skupaj malo bolj v izi, mal se fokusiraj na to kar si ženska želi (tista, ki jo spoznavaš, ne na splošno, ker so pač različne), in bodi za začetek dobra in zabavna družba namesto čustveno naporna.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Nov. 2020 20:22

- dobro ta drama na forumu je res malo čudna :D
- dobro, saj je logično, da vsaki ženski, ki ji bo tip pisal, da ne bo nekaj učinkovito in je verjetno nek manjši procent možnosti, da bo kje kaj uspelo.. če se že loti na ta način..
- slovenc ti tudi kar nekaj sodiš, kakšen je mmm, pa sploh nič ne veš kaj se je dogajalo v privat pogovorih
- kolikor se jaz spomnim tam za kakšno leto nazaj je bil pri meni v privat pogovorih mmm čisto tak prijazen, nevsiljiv, kar je bilo samo virtualnega in potem je bilo bolj, da se v živo nisva toliko ujela

- bi v resnici mogla zdaj še za službo delat in si it lase prat, ma se mi totalno ne da in bi šla najraje kar zdaj že spat..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 01. Nov. 2020 20:44

-* berem vas, pišem malo manj :)
-* želim naslednjo jesen vpisati magistrski študij področja ki me zanima, končno sem si skristaliziral kaj hočem, in kako to dosežem.
-* me čaka nekaj diferencialnih izpitov, ampak se bo dalo
-* Korona čas je bil v smislu dela na polno izkoriščen, in sem kot posledica tega fizično izčrpan...po službi, za vikend...po večini imam samo nedeljo popoldan frei, ki je pa namenjena urejanju stvari in čiščenju :D.
-* naslednji teden zaključim projekt večjega objekta za shranjevanje orodja, stvari in bodočega motorja. V torek se začenja graditi nov vhod, ta mi bo rešil umazanijo v glavnemu hodniku, in plac kjer bom imel vse čevlje, jakne in stvari za čiščenje.
Ta teden sem namenil temu da sem napravil drva, sešvasal stojala za cepana drva in štore. Oče mi je pa oblekel dimnik v pečnice, tako bom imel dodatno konstantno ogrevanje v moji večji sobi. Imam tudi nov poden v kuhinji, in z novim hrastovim parketom izgleda super.
Dela je veliko, ampak bo opravljen v roku, pozimi bom počival, spomladi me čaka še kopalnica, obleči novo teraso v les in v gozd da si napravim drva za 2-3 leta.
Nekako sem videl da če stisnem, opravim vso delo, hišo spravim v dobro in zdravo stanje, imam popoln mir naslednja 3 leta ki jih bom namenil študiju, ter nobenih večjih stroškov naslednjih 10 let.
Sem pa utrujen, ker je to že prenova druge hiše v 3 letih, in imam po domače malo poln k. , sem hvaležen, ampak vseeno utrujen.
-* če lahko opišem skriti strošek pri hiši in urejanju hiše, je to orodje....fuck, sej vem da ko ga imaš, ga imaš...samo vseeno, ogromno denarja.
-* priznam da sem mentalno utrujen, pazim nase in delam dobro s sabo, ampak vseeno, me vse tole resno utruja. Že v tole leto sem prišel utrujen od potovanja, potem je sledil cel kaos glede prodaje hiše, in sem nekako računal da se bom poleti odklopil in počil...nah brah :D.
-* je pa res, da mi je to leto dalo kristalno sliko glede tega kaj hočem dolgoročno početi, z kakšno osebo želim biti v intimnemu odnosu, kakšne ljudi hočem okoli sebe ter kaj so moje priorite v času in življenju.
-* ko se bo vse tole končalo, bom ven usekal kot podivjan bik po dolgi zimi, želel sem trenirati borilno veščino...omejitve zjebale, hotel srečati Kazakhstanski crush, omejitve zjebale, se začel dobivati z eno skupino moških, omejitve zjebale, hotel več hoditi naokoli, omejitve zjebale :D.
Ampak, vse vredu, to so samo bonusi, določeni ljudje trpijo finančno, zdravstveno, tako da tu bom moral počakati.
-* glede Almatyčanke je vedno tako, več kot se bom pogovarjal, in če se bova kdaj spet videla...sem v težavah.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 01. Nov. 2020 21:53

"I have no country to fight for; my country is the earth; I am a citizen of the world."
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Nov. 2020 22:07

hayley napisal/-a:- slovenc ti tudi kar nekaj sodiš, kakšen je mmm, pa sploh nič ne veš kaj se je dogajalo v privat pogovorih


sodim po tem, kar preberem tukaj, glede da ste vse skupaj na javno zbasali v več temah, dovolj da imam o tem mnenje in ga izrazim. je pa moj post je namenjen njemu, ne tebi - s tabo se nimam kaj pogovarjat, dokler imaš ta pasivno-agresiven odnos do mene.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Nov. 2020 22:15

- ja in iz česa je pol videt, da je on kao slabo prenesel zavrnitev, js ne vem/ ne vidim.. je videt, da sta se neki začela dajat, ma ni jasno prav, zakaj.. ker sta bila dva posta v priznanju, ostalo prej očitno nejavno.. ali ti to vidiš iz več tem, jaz ne..

- ne, mmm, mene osebno nič ne zabava, sem samo rekla, da izpade malo hecna situacija na splošno, neki na pol javno reševanje stvari.. (vidiš še lz se je prikazal nazaj :D )
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Nov. 2020 22:23

hayley napisal/-a:- ja in iz česa je pol videt, da je on kao slabo prenesel zavrnitev, js ne vem/ ne vidim.. je videt, da sta se neki začela dajat, ma ni jasno prav, zakaj.. ker sta bila dva posta v priznanju, ostalo prej očitno nejavno.. ali ti to vidiš iz več tem, jaz ne..


jaz vidim kar vidim in si mislim, kar si mislim. mogoče se tudi motim. ne vem, odkod ti ta potreba da moraš vse natanko vedet kako kdo razmišlja in zakaj in na podlagi česa. kaj naj rečem.. te pač nič ne briga :)

priznam, da sem v zadnjih par dneh ogromno prehodil, večurni sprehodi, lepo vreme.. super je :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Nov. 2020 22:30

- sej me ne briga prav nič. Samo se mi je tako zdelo, da je mmm že itak dovolj slišal od mayaeb in pol mu pa še ti začneš neki povrhu pametovat.. kaj dela narobe, kaj bi mogel.. ko pa res nič ne veš, kaj je bilo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Nov. 2020 22:51

še enkrat: ne veš, kaj jaz vem, in te nič ne briga. čez mene se pač repenčiš vedno kadar vidiš šanso, in to je to. brigaj se zase in za svoje probleme, kaj in o čem in koliko se z mmm pogovarjam pa ni tvoja stvar. in to je tud vse z moje strani, kar se tebe tiče :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Nov. 2020 22:55

- vidim, da nisi razumel nič iz zadnjega posta, nisem napisala tizga zaradi sebe, če bi se pogovarjal z njim, bi mu verjetno lahko že privat dajal nasvete in kritike..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 02. Nov. 2020 7:26

"I have no country to fight for; my country is the earth; I am a citizen of the world."
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov