Neuspešna penetracija.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Okt. 2015 19:47

MarijaNana: Dejansko zares 'uspelo'/začela sem dober mesec pozneje od tistega prvega poskusa in takrat je bilo vse kul in želja zaradi neuspelih poskusov še večja. V prvo pa me je gnala predvsem radovednost in nekaj popitega alkohola (sproščenost je bila). Mislim,da ne bi nič spreminjala, ker že pred 'neuspelim' prvič sem se nekajkrat stežka zadržala, občutek zaupanja in spoštovanja je bil pa vseskozi prisoten in sem na nek način postala dokončno psihično pripravljena šele, ko sem poskusila in dobila pravo,realnejšo predstavo o vsem skupaj..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 16. Okt. 2015 19:57

MarijaNana napisal/-a:Ananhas: Ne sklepam po sebi, ampak trdim, da so iskrenost med udeleženci v spolnem aktu in sproščenost in občutek ugodja pač predpogoji za seks. Pa tudi ne zdi se mi, da je komunikacija v tem paru res kvalitetna, ker bi se, če dolgo hodita, o tej zadevi na vsak način morala bolj poglobljeno in bolj odprto pogovarjat, ker pomanjkanje pogovora najbolj kaže na občutek nezaupanja. In kakšna je to ''zveza'', kjer si osebi ne zaupata in se očitno ne dovolj privlačita, da bi si spolno želeli ena druge (oz. velja to vsaj za eno stran)?


Opažam, da ti zelo rada delaš neke zgodbice iz ozadja in neka predvidevanja, čeprav za to nimaš podanih nobenih osnov. Rado te zanese...
Od kje zdaj to, da jo on ne privlači in si ga ne želi oz. da si samo on želi njo? Prav tako ni na nas sodit kako ljubečo ali neljubečo, iskreno, zvezo imata dve osebi, ki ju ne poznaš. Glede na to da imaš izpovedi tu na forumu, da v tvoji zvezi ni strasti, ne moremo mi tu sodit, da je to zato, ker svojega fanta ne privlačiš dovolj in, da če bi bil z drugo (primernejšo) bi jo raztrgal od strasti. Ali pač?

Ne bi delala nekih zaključkov.

Poleg tega je punca tudi sama izrazila željo po spolnosti. In sta ljubeč mlad par (sicer poznamo samo njegovo plat), prostovoljno v zvezi, zato me čedalje bolj moti, ko on piše, da je kot bi tiščal v beton. Vse bolj se mi zdi, da gre lahko tudi za fizično zadevo.
Kar se tiče pa odprte komunikacije in zaupanja pa je logično, da je pri sramežljivi in neizkušeni punci to težko. Kar spet ne pomeni, da je ta zveza pa kar slaba. Jaz sem bila tudi sramežljiva in mi je bilo nerodno govorit o tem s fantom, pa ne zato, ker mu ne bi zaupala ampak ker mi je bilo ensotavno nerodno, pa bolelo me je tudi in to ne zato, ker ne bi bila zaljubljena vanj.

Avtor, preberi še malo o vulvodiniji, če je tako občutljiva okoli spolovila, mogoče je pa kaj na tem.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1813
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 16. Okt. 2015 20:02

Napisano se mi zdi tipičen stranski učinek kontracepcijskih tabletk.

Napisal si, da ji je zamujala 3 mesece, predvidevam da ji je ginekologinja takrat predpisala kontracepcijske, ki jih sedaj redno jemlje ? Naj preneha z njimi in čez cca, 3 mesece ne bi smelo biti več problemov. Aja pa ko se lotita zadeve je potem kondom obvezen. :)
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 16. Okt. 2015 20:24

Ananhas: Najprej: nikjer nisem napisala, da v najini zvezi ni strasti (v bistvu v prvem postu piše, da je najin seks strasten in čustven), napisala sem, da sem bolestno obsedena s številom spolnih odnosov in da mi ta obsesija potem izzove vse mogoče morbidne predstave in povezave, pa tudi precej tega je bilo potem v temi pojasnjenega, tako da o tem def. ne bi razpravljala, kot sem ti nekoč že povedala. A je to prosim jasno?

Če tebi ni noben pokazatelj iskrenosti in zaupanja ta, da je par ''že dolgo'' v zvezi (ne vem, jaz si pod tem predstavljam, da nekaj mesecev, recimo) in punca ni pripravljena iskreno govorit o nečem tako pomembnem kot je spolnost (pa to osnovne reči, ne nekih izjemno poglobljenih stvari), hkrati pa ti to, da ona še nikoli ni doživela orgazma, o penetraciji pa reče, da bo ''že potrpela'', ne zveni kot da je očitno ne privlači prav zelo močno, potem ne vem, kaj dokaz v bistvu je ...

Sicer pa ti tudi blazno posplošuješ v svojih zapisih in v tem primeru si se pač odločila, da sta ona dva ljubeč mlad par, čeprav ženska stiska vaginalne mišice na vso silo, ko se ji samo s prstom približa in ne doživi orgazma in ga odrine stran med petingom in on na to ne reagira in se nista sposobna o tem pogovorit. Ja ... fajn, no.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 16. Okt. 2015 20:47

^^ Ne mislim tiste tvoje teme, nekje drugje si imela izlive o tem, da se boš postarala brez, da bi se še kdaj počutila privlačno in, da ne veš kako naj se sprijazniš s tem, da v vajini zvezi ni tiste prave strasti. Glej, kakorkoli, mi je vseeno kakšno vezo imaš ti. Na živce mi samo gre, ker vedno postavljaš svojo zvezo za nek vzor, v katerikoli temi je pač že govora o zvezah in kako popolno in zrelo je vse pri vama in kako brezvezne in nezrele odnose imajo drugi komentatorji. Mimogrede, kar sem do sedaj prebrala v tvojih trenutkih šibkosti, ti ne zavidam take zveze.
Res se ne mislim spravljat na osebni nivo, pišem samo tisto, kar si sama razkrila tu gor in pač folk opazi. Če ne želiš komentarjev, ki ti niso všeč, pač ne piši o sebi.


Sramežljivost in nezaupanje ni eno in isto. Lahko bi to vedela.
Punca je očitno malo spolno zavrta, drugega ozadja zakaj je temu tako ne vemo.
Aja a obesila si se na besedo "potrpela" in seveda si jo morala povezati s tem, da bo revca trpela in se žrtvovala zanj, ker si ona tega ne želi. Vidiš, jaz v tem vidim samo to, da bo potrpela v smislu bolečine. In ne za to, ker bo prisiljena v ta trpeči spolni odnos s tipom, ki jo odbija in jo ne privlači in jo je zaklenil v svojo sobo in si domišlja, da je že dolgo njegova punca. :roll:
Ko jo draži s prsti ga ne odrine ampak se odmakne, spet pretiravaš... (Včasih klitoris ob daljšem draženju postane preobčutljiv in neposredno draženje takrat postane za žensko neprijetno. Se mi dogaja, marsikateri se. Nobene drame.)

To, da imata ljubeč obojestranski odnos, sklepam iz številnih njegovih besed. Na primer: "..."Takrat nama je vedno obema kul" "Tako da ni nobenih šans, da bi bil najin odnos hladen ali kaj takega, oz da bi jaz bil hladen do nje, ker potem sploh ne vidim smisla, da bi ona ob meni vztrajala toliko časa in mi nudila vsa ostala zadovoljstva, ki mi jih nudi. Res je, da ni zadovoljstvo samo vaginalni seks, ampak je tudi veliko drugih užitkov, ki jih nudiva en drugemu." Drugače se ljubkujeva redno vsak vikend" Drugače pa je ona že večkrat rekla da je pripravljena." enostavno ni šlo, pa sva rekla, da ne bova več sedaj." Sam ne pritiskam na njo zaradi tega, vendar se oba sedaj strinjava, da bo počasi nastopil čas za tisti korak." Drugič sva poizkusila na njeno pobudo. "Ampak je dala tudi sama pobudo, da bi poizkusila, ker pravi, da si želi tega, drugače oralo prakticirava redno, tako da o tem, da si spolnosti ne bi želela ne morem biti prepričan."ko leživa en za drugim in jo poljubljam po vratu, hkrati pa jo božam spodaj izgleda vedno zelo vzburjena in vrača vse užitke tudi ona nazaj meni." Sam sem ji povedal, da ko bo pripravljena mi naj pove, ker ne želim, da ji je neprijetno, ampak da bo to za oba nekaj posebnega."

Več se mi pa ne ljubi kopirat. Iz razbranega je očitno, da se ljubkujeta, oba uživata in tudi sodelujeta pri tem, morda ne tako s poglobljenim pogovorom kot bi bilo idealno za tvoj okus ampak očitno se trudita ane.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 16. Okt. 2015 21:22

^^ Na zelo oseben nivo se spuščaš in v resnici ničesar ne veš o meni in tistega, kar sem ti v nekdanjem pogovoru povedala, nisi hotela razumet, zame se je najina ''debata'' tam končala. In ne postavljam svoje zveze za zgled, ampak govorim o svojih občutkih o tem, kaj ''dobro'' in kaj ''slabo'' v odnosih neodvisno od svoje zveze.

Glede vsega ostalega: v redu, ti misliš tako kot misliš, misliš tudi, da je tvoje mnenje edino legitimno in pravilno in pač bereš točno tako kot piše. Jaz med vrsticami zaznavam nekaj drugega in čisto mogoče je, da se motim. Mogoče bi pa Zmedenemu lahko koristila tudi kaka perspektiva, ki se ne povsem prekriva z njegovo ... me prav zanima, s čem bi se dejansko poistovetila punca, če bi prebrala temo. :mrgreen:
Mataio_1
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 180
Na forumu od: 8. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio_1 » 16. Okt. 2015 21:29

MN, če si že z večimi "trčila" na tem forumu, se ti ne zdi da je nekaj na tem, kar pravi Ananhas? Spominjaš me na eno... samo ne mi reči, da ti je ime Andreja?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 16. Okt. 2015 21:41

MarijaNana napisal/-a:^^ Na zelo oseben nivo se spuščaš in v resnici ničesar ne veš o meni in tistega, kar sem ti v nekdanjem pogovoru povedala, nisi hotela razumet, zame se je najina ''debata'' tam končala. In ne postavljam svoje zveze za zgled, ampak govorim o svojih občutkih o tem, kaj ''dobro'' in kaj ''slabo'' v odnosih neodvisno od svoje zveze.

Glede vsega ostalega: v redu, ti misliš tako kot misliš, misliš tudi, da je tvoje mnenje edino legitimno in pravilno in pač bereš točno tako kot piše. Jaz med vrsticami zaznavam nekaj drugega in čisto mogoče je, da se motim. Mogoče bi pa Zmedenemu lahko koristila tudi kaka perspektiva, ki se ne povsem prekriva z njegovo ... me prav zanima, s čem bi se dejansko poistovetila punca, če bi prebrala temo. :mrgreen:


Raje pišem oz. odgovarjam na podlagi golih napisanih dejstev avtorja (če že tako rada poudarjaš to, da se ne poznamo in ne vemo ozadij) kot pa da nič hudega slutečim prišlekom pametujem s polno pretiravanja in psihoanaliz na podlagi bujne domišljije.

A bi njega tudi kam prijavili? Sami neki zlorabljajočli tipi zadnje čase na tem forumu... :morons:
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 741
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 16. Okt. 2015 22:08

Kaj pa če spijeta kakšno flašo dobrega rdečega vina... malo čokolade zraven za predigro?
Nekako se bo morala sprostit in nisem zagovornik tega, da dajmo se napit za prvi seks, ampak malo pa ne škodi pomojem. :)
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 16. Okt. 2015 22:26

Ananhas: Torej se ti zdi v redu, da polnoleten moški pregovori svoje 16 letno dekle, da seksa z njegovim še ne 15 letnim bratom, česar sama sprva ni želela in se ti ne zdi, da bi bilo takega tipa treba sankcionirat? :)

Kar zadeva ta primer sem pa samo rekla, da jima škripa komunikacija, da je očitno ne prav močno privlači (to je rekla tudi hayley) in da se mi ne zdi dobro, če se oseba spravi seksat, če je nesproščena in zakrčena. Meni se nič od navedenega ne zdi ''izmišljeno'', pa prav daleč od ''psihoanalize'' je ...

Nesramnost sploh ni potrebna.

Mataio: Šur, Andreja sem, ja ...
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 16. Okt. 2015 22:34

Tam gre za čisto drugačno situacijo.
Sarkazem pa sem si privoščila zato, ker si ti tista, ki tule hočeš vse skupaj predstavit skoraj kot, da tip hoče najmanj "posilit" svojo punco, obračaš oz. napihuješ besede, pa da ga ona odriva od sebe, jo boli zaradi njega oz., ker si ga ne želi in podobne zadeve izven konteksta...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 17. Okt. 2015 1:19

Glede pomanjkanja privlačnosti sem napisala, da je možno,ni pa nujno tako..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 197
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 17. Okt. 2015 7:02

Precej možno je tudi, da ima punco idejo, da mora ugajati partnerju, in da je uresnici pripravljena poskusit s seksom samo zaradi fanta. Lahko da je to čisto podzavestno, lahko da zato, ker sta tako dolgo skupaj in se ji zdi osebna/družbena norma, da po toliko časa se pa ''spodobi'', da začneta seksat. Lahko tudi, da ji postane nerodno, ko se fant že ''predolgo'' igra z njenim ščegijem pa nje še vedno ni prišlo, in se zato odmakne.

Jaz vidim problem bolj v tem, da punca očitno niti sama sebe ne pozna in ne ve kaj ji paše (morda celo misli, da je nekaj narobe z njo, ker je fant ne more pripravit do orgazma oziroma do seksa).
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 17. Okt. 2015 14:43

Ananhas ... toliko o bujni domišljiji ... mislim, da tebi še zdaleč ne gre slabo.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 17. Okt. 2015 15:50

Sure Abby, sure... :sleeping:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]