Ljubezen ali simpatija?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

TeaP
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 15. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a TeaP » 15. Okt. 2015 11:21

Najbrz se na vase mnenje velikokrat obrnejo...ubistvu vam pisem ker sem se nekako znasla v slepi ulici.

Pred enim mesecem sem na nekem koncertu spoznala fanta. Takrat sem bila 2 meseca samska in sem si na tem koncertu dala malo duška. Ta fant je ubistvu od moje kolegice bratranca prijatelj in je zelo prijazen, usaj takrat se mi je to zdelo saj je bil edini ki me ni slatal ampak drzal za pas. Res pa je da smo vsi bili malo opiti. En teden kasneje me klikne prijateljica in me prosi za telefonsko stevilko ces da jo ta fant zeli. Pa ker ji zaupam sem ji dovolila da mu jo da in tudi na fb me je dodal. Ko sva se prvic dobila sem ugotovila da je malo hiperaktiven, takrat me je peljal na zbilje. :D Ampak si je celotno pot urejal sedež avtomobila ker ga je to neznosno motilo. Ubistvu se mi sploh ni posvecal neki prevec, saj pogovarjala sva se skoraj 4 ure brez prestanka, govorla sem pa jaz ker rada govorim, on nekako raje poslusa. Ko sva se drugic dobila je napeljal na sex in ubistvu sem punca ki ni lahka, ponavadi sem cakala pol leta da sem videla ali me je fant sposoben cakat in me ma rad ali mu za sex, vendar ker sem zelo mlada stara 19 let sem si rekla da bom enkrat pač spontana in sem se spustila v seks z njim. Nato ko me je odpeljal domou sem premišljevala in upala da ni samo za to z mano saj je rekel da sem mu ful usec in zelo dobra u postelji. Nato sva se dobila po 2 dneh in spet je napeljal na sex. Potem pa sem ga vprasala ali bi imel kaj vec z mano ali bova kot se mi zdi samo f** kolega. Pa je rekel da je bil s punco 4 leta in pol in da pri njemu traja da se zaljubi, saj sem mu vsec pa vendar me ima samo malo rad. In rekel mi je da ce bi bivso videl z nekom mu nebi bilo vseeno. Takrat sem se nekak ustavila in si reklada je ta clovek se ni prebolel. Potem sva sla po mestu na sprehod in ugotovila sem da ima resne probleme sam s seboj. Kar naprej ga je nekaj motilo od svetlobe do zuzelk do asfalta use od usga jaz pa sem to uzela kot hec, ceprav mi gre vsakic bolj na zivce. Pol mu rečem da sem se zaljubila in mi reče nemores tok hiter pa nwm kaj ...uglaunm mislm da sm mu sam za seks...ker nisva nc..niti par sploh nwm kako temu razmerju rečt...popolnoma sva si razlicna..sej ne recm da mi je reku da tezko pokaze custva..ampk usak dan mi napise da sm lepa in ostali komplimenti..sam to je loh sam zavajanje zenske naivnosti..in pol sm vidla na fb eno nino ki mu skos komentira slike in on njej polajku use slike..in nwm a da ga uprasam kaj ma z njo al da ne ..d nebo mislu da sm lubosumna ce sploh par nisva...zadnic k smo bli na nekem koncertu usi skup..me je pa objemu pa lupcku pozornosti ni da ni sam ocitno alko dela svoje..ker jz sm bla trezna ... :/ Kaj ve mislte seks al hoce kj met..ker on je men reku da sm mu ful usec..i da ce bi jz prekinla to d bi mu blo ful hudo...ker mu je lepo z mano in da sva si ful podobna ceprou se men ne zdi...:(((
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Okt. 2015 11:27

a ni pri 19ih folk že na faksu? a ni, da te do faksa naučijo napisat krajši sestavek, ki je vsaj približno berljiv?
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 15. Okt. 2015 11:50

^^ Baš ne hodijo vsi ljudje na faks, pa tudi če hodijo, sploh ne bi verjela, koliko diplomantov ni sposobnih napisat teksta s cca. 3000 znaki, ki bi bil notranje koherenten.

Tea: Zdiš se mi ena taka naivna, mlada punca. Absolutno mislim, da te ima zgolj za seks oz. za ''rebound'', se pravi za dekle, ki naj mu malo pomaga pozabit na bivšo, ampak do nje ne čuti ničesar pomembnega ... glede na to, da tudi tebe že takole čisto na začetku poznanstva moti to in ono pri njem, bi bilo najbrž najbolje, če bi stike prekinila na tej točki in da bi ga ohranila v spominu kot krajšo avanturico. :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Okt. 2015 14:13

No, ampak v srednjo šolo načeloma vsi hodijo.

Da ne bom preveč offtopic, strinjam se z MN. Bo morala čustvena inteligenca še malo polente pojest, preden bo zrela za kakršnokoli čustveno zapletanje.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Okt. 2015 17:53

Lol..ne,temu tipu se ne da nč kaj več kot malo sexat in si pumpat ego. Bo najverjetneje najboljše zate, da prekineš te odnose z njim.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Mataio_1
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 180
Na forumu od: 8. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio_1 » 15. Okt. 2015 21:02

MarijaNana napisal/-a:^^ Baš ne hodijo vsi ljudje na faks, pa tudi če hodijo, sploh ne bi verjela, koliko diplomantov ni sposobnih napisat teksta s cca. 3000 znaki, ki bi bil notranje koherenten.

In v vsakdanjem pogovornem jeziku je "ubistvu" skoraj vsaka druga beseda. Sploh v LJ po mojih opažanjih mnogi ne znajo skupaj sestavit niti 3 stavke.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 16. Okt. 2015 0:36

^Pa tudi rodilnik ne znajo uporabljati.

Avtorici teme pa svetujem, da si se enkrat prebere svoj post. Si ga vprasala kaksno je stanje, je zacel neki mencat o bivsi - ni za stvar. :wink:

Tukaj je lepo po kmecko napisan odgovor na 3/4 tem na tem forumu.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]