Volitve 2011
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 326 prispevkov
• Stran 21 od 22
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Primerjava koalicijske pogodbe SDS s koalicijsko zavezo LJZ-PS
Sicer pa je hecno, kako se nekateri razburjate in zmerjate (amoralna sovinisticna ogaba ) Sej ima lahko vsak svoje prepricanje, nje.
Sicer pa je hecno, kako se nekateri razburjate in zmerjate (amoralna sovinisticna ogaba ) Sej ima lahko vsak svoje prepricanje, nje.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Mahagonij napisal/-a:Dorotheia napisal/-a:Meni je res zanimivo, da je SDS izgubila na volitvah, pa se še vedno govori o njej kot ne vem kaj. In ja, verjetno bo JJ kriv tudi če Janković ne bo mogel sestaviti vlade. Haha.
Kako preroske besede. Skoda da se je tko obrnilo, jst bi raje videl levo vladu zdaj in desno cez 4 leta.
Kakrsnakoli debata na cosmo forumu (brei: z levicarji) je nemogoca, ker imajo tocno iste lastnosti, ki jih pripisujejo nasprotnikom. Stereotipiziranje, jokanje ob izgubi, obkladanje z zalitvami, nestrpnost do drugace mislecih itd...
Sem mislil, da je samo brandibelle pristranska amoralna sovinisticna ogaba, pa sem se zgleda motil.
Hm...se drugače strinjam s teboj v prvem delu.
V drugem pa upam, da ne leti tista kritika name...no ja...moram reči, da sem se drugače malo "pohecala", čeprav na sarkastični način. Ker forum dojemam kot enega izmed načinov sproščanja. Sicer pa...če sem pustila tak vtis, je temu že moralo nekaj botrovati.
Drugače pa moram reči, da sedaj ko izgleda, da bo koalicija z Janšem, sploh ne vem, kaj naj si mislim. Malo sem presenečena.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Hvala mahagoniju za te lepe besede.
Pa še vedno NE vemo koga si volil
Anyways... JJ že dela "dobro"
Bom nekaj časa NE pljuval po njem.. pa bomo videli ali tudi "desničarski vseznalci in moralneži" premorete tolk inteligence da boste uvideli kaj se dogaja...
Pa še vedno NE vemo koga si volil
Anyways... JJ že dela "dobro"
Bom nekaj časa NE pljuval po njem.. pa bomo videli ali tudi "desničarski vseznalci in moralneži" premorete tolk inteligence da boste uvideli kaj se dogaja...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
A se lahko mal bolj človeško obnašate in ne žalite ljudi zgolj zato, ker nekaj drugačno vidijo od vas? Hvala.
It was forever..but it didnt last long..
- brandibelle
- Kofetarica
Tor?
Kaj boš rekel da NI realna možnost da ena od "vodilnih" strank, ki se je komaj pribasala v parlament (NSI) predlaga nekaj takega?
JJ je že tolk pameten, da ve da to NE bi šlo skoz... ampak za NSI pa ne vem
Kaj boš rekel da NI realna možnost da ena od "vodilnih" strank, ki se je komaj pribasala v parlament (NSI) predlaga nekaj takega?
JJ je že tolk pameten, da ve da to NE bi šlo skoz... ampak za NSI pa ne vem
- brandibelle
- Kofetarica
Jaz ne vem kaj je fora...
TAKO vlado smo že imeli... pa nam ni bila všeč...
torej?
TAKO vlado smo že imeli... pa nam ni bila všeč...
torej?
- brandibelle
- Kofetarica
Ministrska ekipa predstavljena...
Ne vem a bi bil al al al al al vse hkrati...
Ne vem a bi bil al al al al al vse hkrati...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
haha...najboljš vse naenkrat
še moja asociacija http://www.youtube.com/watch?v=3aDzE5bnXT4 (predvsem refren hihi)
še moja asociacija http://www.youtube.com/watch?v=3aDzE5bnXT4 (predvsem refren hihi)
Zivljenje je piskotek!
- brandibelle
- Kofetarica
:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 326 prispevkov
• Stran 21 od 22
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov