Volitve 2011

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 05. Dec. 2011 22:28

Programi so večinoma leporečenje, papir prenese vse. Kmalu po volitvah pa sploh vodilni nenavadno hitro izgubijo spomin. Bistvo programa je s skrbno izbranimi besedami prepričevati še neodločene volivce. Prebereš npr. program TRS, je zelo fin in lep...ampak ko vidiš hanžeka in koširjevo, te pa itak lahk sam srat prtisne.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 05. Dec. 2011 22:31

Ja, ampak če gledamo tudi na to tako omejeno, na podlagi česa pa se potem sploh odločit, koga volit?
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
OranGina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a OranGina » 05. Dec. 2011 23:14

Ja, ampak s programom se vsaj približno opredelijo za čem stojijo...mislim, da nebo zdaj jankovič šel v prodajo državnih podjetij (Virant, Janša), če pa je sam odločno proti temu in stoji za tem, da se samo zamenja oz nastavi "boljše" direktorje..

Tako, da mislim, da se na podlagi programa, da čist fajn odločit + nekaj točk prinese tudi nastop vodilnega :) (vsaj pri meni je tako)
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 05. Dec. 2011 23:28

katy. napisal/-a:Pahor je mojster, se vidi, da je edini, ki mu ne gre za to, da je na oblasti za vsako ceno in za to, da si nakoplje čim več denarja.. Plus edini, ki nima afere za sabo.
Me zanima zakaj ljudje volijo osebe, ki so v kazenskih postopkih, ki kradejo in lažejo v kamero, torej tudi nam v obraz?

Simona Dimic, zagovarjal jo je do zadnjega, ona pa kar gradila...
Gregor Golobič, Katarina Kresal, oba imela polno ornk težkih afer, pa ju ni odstavil.
Po svoje je afera tudi to, da sta GG in KK njemu diktirala kaj in kako. vSploh KK , ki je takrat komaj prišla v parlament, izgledalo je pa kot da je zmagovalka volitev.

Letos je KK dobila 102 !!!glasa, se viudi kak je bila umetna tista njena nagrada, Slovenska leta.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 06. Dec. 2011 0:29

Janša vrača udarec: “Kandidiral bom za župana Ljubljane!”
http://www.priloga.si/?p=597 :lol: :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 06. Dec. 2011 1:11

spice girl napisal/-a:Seveda vem, kdo je Hanžek in bivšega ministra za promet tudi poznam.
Žerjav za moje pojme nima prave karizme in ga preprosto ne vidim kot mandatarja, žal.... O Hanžku pa ne bom izgubljala besed... že kot varuh človekovih pravic mi ni bil nič kaj simpatičen... pa še gospo Koširjevo ima zraven sebe, ki mi je tudi totalno mimo in je politika zanjo, po mojem mnenju, samo še eno od milijon področji, ki ga gospa pač mora preizkusiti.

brandibelle napisal/-a:HANŽEK!? a vi to resno no?

Žerjav PREVEČ vztraja na reševanju slovenskih firm ;)

spice girl napisal/-a:To se tudi jaz sprašujem?

O cem to vidva osla nepismena govorita? A sem slucajno rekel, da so to ljudje za mandatarje (ceprav ne vem po kerem kriteriju bi bili slabsi od Pahorja)? A se lahko neha postom pripisovat pomene, ki jih ne izrazajo?

Jst sm samo zatrdil da pahor ni clovek z najmanj masla na glavi, kar se tle okol oglasuje, in da je to ze v osnovi butast kriterij (med tem postom in tem odgovorom je bilo spet par postov kako je on fin ker je posten).

ameba napisal/-a:Itak, da ni samo Janša kriv, logično. Pač, je bilo govora o njem in (ne)sodelovanju z Janovićem, zato sem govorila o njem. NI Janša kriv, da je folk glup, ampak ljudje so bili itak vsi zmedeni, polovica jih sploh ni vedla za kaj se na referendumih gre in Janša je samo prilival olje na ogenj(s tem ko je ves čas dajal vedeti, kako je pahor nesposoben in s tem še dodatno zasajal dvom o pozitivnih učnkih, ki naj bi ga reform prinesle). Kriv je tudi Pahor, kateremu je močno primanjkovalo odločnosti, ni znal ljudi prepričat, da so spremembe nujne. Veliko je razlogov, zakaj se reforme niso izpeljale, niti slučajno ni kriv samo Janša, je pa vseeno veliko pripomogel k neizpeljavi le-teh. Isto Erjavec pri pokojninski itd.

Govoris kot da je netipicno da opozicija glasuje proti zakonodaji, ki jo predlaga koalicija, in kot da je jansa tle neka izjema in da je samo on to pocel. Isto glede referendumov. Saj ravno zato ima ponavadi koalicija vecino, da lahko skozi spravi zakone. Ce ima koalicija vecino je to, da bo opozicija glasovala proti povsem brezpredmetno. To je cist obicajno vedenje opozicije, katerakoli pac ze je.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 06. Dec. 2011 7:43

Gracia napisal/-a:Ja, ampak če gledamo tudi na to tako omejeno, na podlagi česa pa se potem sploh odločit, koga volit?

Na podlagi dosedanjih ravnanj stranke, koliko stojijo za svojimi besedami, koliko se ti osebno z njihovimi potezami strinjaš...in seveda tudi na podlagi voditeljev strank, saj, kot vidiš, so le-ti ključne osebe. Kak je bil LDS pod vodstvom Drnovška (verjetno se v grobu obrača) in kaj se je iz njega naredilo tekom let? Torej, kolk so vodilni vredni zaupanja, kar njihova pretekla dejanja definitivno kažejo. Vseeno mi je, če bi fukal najstnice (Berlusconi), ni pa mi vseeno, če krade in laže.

Itak pa levica in desnica že dolgo ne predstavljata več tega, kar bi naj bili. Sploh levica je čisto zgrešila svojo prvenstveno nalogo. Lahko rečem, da je edina prava levica le še v Franciji.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 06. Dec. 2011 8:37

Mahagonij napisal/-a:O cem to vidva osla nepismena govorita? A sem slucajno rekel, da so to ljudje za mandatarje (ceprav ne vem po kerem kriteriju bi bili slabsi od Pahorja)? A se lahko neha postom pripisovat pomene, ki jih ne izrazajo?

Jst sm samo zatrdil da pahor ni clovek z najmanj masla na glavi, kar se tle okol oglasuje, in da je to ze v osnovi butast kriterij (med tem postom in tem odgovorom je bilo spet par postov kako je on fin ker je posten).

No pa povej kriterij po katerem si ti glasoval, če je že naš tttaaakkkooo butast.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 06. Dec. 2011 9:23

OranGina napisal/-a:Jaz pa mislim, da nebi smeli odločati na podlagi predsednikov strank in na podlagi njihovih afer, koliko ima kateri od njih premoženja(in kako je do njega prišel), simpatičnosti/antipatičnosti,....ker konec koncev niso samo oni tisti, ki sestavljajo stranko in imajo glas v njej. Ampak bi morali odločati na podlagi programov strank, ki bi nas naj uspešno popeljali iz krize....in tu sta mi imela najbolj dodelan program Janša in Virant.

Ampak od Janše ga nismo slišali, ker si je rajši vzel čas za blatenje in podtikanja drugim. Pa še kako so važne afere. Kako naj zaupamo barabi?
In kaj pomaga program, če je le na papirju?
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 06. Dec. 2011 10:25

^^
Točno tako :gut:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 06. Dec. 2011 10:38

evva napisal/-a:Janša vrača udarec: “Kandidiral bom za župana Ljubljane!”
http://www.priloga.si/?p=597 :lol: :D

Še en dokaz, da se mu gre samo za maščevanje in nič drugega. :twisted:
Samo vprašanje kdo ga bo volil? Da ne bo potem spet z dolgim nosom hodil okrog, ker ne prenese poraza.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 06. Dec. 2011 11:19

Nova vlada je takoj razveselila svoje državljane s prvo dobro novico:
Novi prosti delovni dnevi: 7.januar Božič, 14.januar Novo leto, 6.maj Đurđevdan :) :) :)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 06. Dec. 2011 11:22

Če bo ministrstva pametno potalal bodo virant, žerjav in pahor kr lepo pasal v koalicijo... erjavec je pa zasilna opcija...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 06. Dec. 2011 11:24

^^mah jaz prav sovražim da mora on srati v vsaki vladi, zakaj se nikoli ni morala narediti "nesreča pri delu" ko so mu kazali kakšno orožje :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 06. Dec. 2011 12:10

barbie_girl_85 napisal/-a:Nova vlada je takoj razveselila svoje državljane s prvo dobro novico:
Novi prosti delovni dnevi: 7.januar Božič, 14.januar Novo leto, 6.maj Đurđevdan :) :) :)

Ne nakladaj.

In tale, da Hrvati volijo Jankovića kot je bilo zaslediti je najbrž bosa, ker se sploh ne marajo.

Se pa strinjam z brandibelle.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov