Volitve 2011
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
matjazd napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Nova vlada je takoj razveselila svoje državljane s prvo dobro novico:
Novi prosti delovni dnevi: 7.januar Božič, 14.januar Novo leto, 6.maj Đurđevdan
Ne nakladaj.
In tale, da Hrvati volijo Jankovića kot je bilo zaslediti je najbrž bosa, ker se sploh ne marajo.
Kdo govori o Hrvatih? Drgač pa, to je šala (In ja, res je za verjet, da bom na pravoslavne cerkvene praznike dejansko mela dela prost dan, ne pa da dopust porabljam....čeprav, fino bi pa blo )
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Saj šale so zabavne:
A zdaj bomo zavrgli priznanje Kosova
A zdaj bomo zavrgli priznanje Kosova
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
barbie_girl_85 napisal/-a:Kdo govori o Hrvatih? Drgač pa, to je šala (In ja, res je za verjet, da bom na pravoslavne cerkvene praznike dejansko mela dela prost dan, ne pa da dopust porabljam....čeprav, fino bi pa blo )
To sem napisal zato, ker se najde kakšen naivnež, ki ne bi razumel tvoje izjave in bi verjel temu. Hrvate nisem rekel, da ti omenjaš. Jih pa nekateri.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
brandibelle napisal/-a:Tamcy reče "kako sploh nagnusnež jankovič upa kandidirat?!" zraven pa zagovarja JJ
komedije
A je tole letelo name? Sem namreč popolnoma PROTI JJ.
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Lahko, da si proti ampak govoriš čez Jankovičeve NEdokazane afere in pozabljaš na dokazano sranje od JJ.
Pahor dela kretena iz sebe - nekaj je "playin hard to get" nekaj pa "ne bomo v koaliciji bomo pa podprli vse potrebne spremembe" - je pa res, da mata dokaj podobn program in tudi SD v "opoziciji" ne prinaša nič slabega.
Virant in Erjavec IN Žerjav bodo vsi pomoje notr - vsi so lapal, da je treba sklepat kompromise za dobro Slovenije - bo pač vsak mal popustil pa kak ministrstvo pokasiral in gremo
Večinoma se vse razen SDS in NSI stranke strinjajo glede večine vprašanj, ki bodo pestila novo vlado... Tako, da ne vidim težav z obratovanjem vlade...
Nsi in SDS naj "rušita" VSE še naprej... ostali bodo pa kot normalni ljudje z različnimi mnenji uvidl, da je treba popuščat vsak malo in bomo lepo nardil kar je treba...
Sigurno pa ne bomo zdj postal neka superduperohinsploh država - ker smo premali in tudi zunanji faktorji tega ne dopuščajo.
Pahor dela kretena iz sebe - nekaj je "playin hard to get" nekaj pa "ne bomo v koaliciji bomo pa podprli vse potrebne spremembe" - je pa res, da mata dokaj podobn program in tudi SD v "opoziciji" ne prinaša nič slabega.
Virant in Erjavec IN Žerjav bodo vsi pomoje notr - vsi so lapal, da je treba sklepat kompromise za dobro Slovenije - bo pač vsak mal popustil pa kak ministrstvo pokasiral in gremo
Večinoma se vse razen SDS in NSI stranke strinjajo glede večine vprašanj, ki bodo pestila novo vlado... Tako, da ne vidim težav z obratovanjem vlade...
Nsi in SDS naj "rušita" VSE še naprej... ostali bodo pa kot normalni ljudje z različnimi mnenji uvidl, da je treba popuščat vsak malo in bomo lepo nardil kar je treba...
Sigurno pa ne bomo zdj postal neka superduperohinsploh država - ker smo premali in tudi zunanji faktorji tega ne dopuščajo.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Pišem o človeku, ki JE BIL IZVOLJEN!
Če bi to bil JJ, bi pa kaj o njem povedala...
LP*
Če bi to bil JJ, bi pa kaj o njem povedala...
LP*
I like to see my money ... hanging in my closet.
- brandibelle
- Kofetarica
Nekatere stvari v naši prelepi državici zastarajo
Nekatere premaknemo na povolilni čas...
Ampak delno imaš prav...
Mam pa nekaj inside info glede nekaterih zadev in vem, da je "kriv" ampak to je samo zame dovolj - ostali seveda potrebujete pravnomočno obsodbo...
Kdo ve - mogoče pa ne izginejo vse priče pa vsi dokumenti tako kot je bilo v preteklosti
Nekatere premaknemo na povolilni čas...
Ampak delno imaš prav...
Mam pa nekaj inside info glede nekaterih zadev in vem, da je "kriv" ampak to je samo zame dovolj - ostali seveda potrebujete pravnomočno obsodbo...
Kdo ve - mogoče pa ne izginejo vse priče pa vsi dokumenti tako kot je bilo v preteklosti
-
OranGina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2011
brandibelle napisal/-a:Mam pa nekaj inside info glede nekaterih zadev in vem, da je "kriv" ampak to je samo zame dovolj - ostali seveda potrebujete pravnomočno obsodbo...
Yeah right....to lahko jaz tudi rečem, da vem da je bila afera podtaknjena in to ravno v takratnem predvolilnem času...mam inside info glede tega!
- brandibelle
- Kofetarica
Am?
sj sm reku, da to zadostuje samo MENI
wtf teb ni jasn?
valda podtaknil so bu v tovornjak puške k je šel na morje... ni on nč kriv
sj sm reku, da to zadostuje samo MENI
wtf teb ni jasn?
valda podtaknil so bu v tovornjak puške k je šel na morje... ni on nč kriv
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov