Volitve 2011

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 05. Dec. 2011 14:45

Jaz bi pa rad vedel eno alpa 2 dobre stvari, k jih je Janša naredil takrat, ko je bil mandatar?
Mogl bi jih bit vsaj 15, ker ga še vedno 30% folka slepo voli?
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 05. Dec. 2011 15:03

meni je vseč da ni zmagal janša. ki tako kot je on debilen... če bi spet pahor zmagal bi bilo isto sranje kot je blo. zdaj bo vsaj malo drugače upam. pa tudi menda je zdej na turku, da določi kdo bo vlado sestavljal on mi pa zgleda bl pameten, ki mu nekako zaupam da bo kul zbral (upam). pa tudi dobra protiutež je jankovič proti tem krščanskim norcem. še dobro, da so se pojavli in pojedli glasove janši. mal mi je žal za kresalovo. volt pa nisem šla.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Dec. 2011 18:37

Uh jutri bo treba Reporter kupiti ker so že naslovi člankov EPSKI! :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 05. Dec. 2011 18:42

Jaz sem volila za jankovića. Deluje mi odločen, sposoben, ma velik izkušenj u gospodarstvom kar velik šteje, zato mislm da si zasluž priložnost da neki nardi tut v politiki. Eno novo upanje, kako bo, bomo pa vidl. :)
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 05. Dec. 2011 19:01

me pa zanima kako bo s sestavo koalicije
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 05. Dec. 2011 19:32

Težko bo, ker je Janković totalno neprilagodljiv in avtoritaren. Bomo videli, kakega smo volili. Še prekmalu pomoje. :twisted:
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Dec. 2011 19:39

glavno, da Janša ni zmagal...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 05. Dec. 2011 19:45

Mah..kakor vzameš. ..jaz pa sem upala, da bo zmagal kdorkoli samo Janković ne, tako, da sem razočarana.

Kaj nam pomaga izvolitev osebe, ki gleda samo na lastne interese in se ni sposobna prilagajati? Totalno neprimerna oseba, saj nismo avtokrativna država ampak demokratična. Ne vem no. Jaz ne vem, kje je imel folk glavo.

Lahovnik je dal dobre komentarje. Se povsem strinjam z njim.

(Drugače pa me res ne čudi, da smo bili Slovenci skozi celo zgodovino neki hlapci in sužnji - očitno bomo še naprej...pa smo naredili korak nazaj na balkan - res gremo v pravo smer!)
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 05. Dec. 2011 20:21

sirova štručka napisal/-a:
emanuela napisal/-a:A je lahko folk še bolj omejen, kot pa da komentira Jankovičev dober rezultat kot dejstvo, da je na ič in da so ga volili vsi iči, da je kaj vem kak srb itd?

no pa kaj misliš, da ga niso?

:) ja glih vseh teh 28... posto ga je šlo volit, ki so Hrvati, ki btw ne vem če glih marajo Srbe in isto Muslimani (Bošnjaki), ki prav tako obožujejo Srbe :)
Zgodovina draga Štručka...

Meni je bedno, da je zmagal Janković. Ker mi gre na živce tist njegov smeh, s katerim misli zmanipulirat folk? In njegov plakat na vsakem koraku... Vgl. bedak na kvadrat. Isto Janša ...

Sploh ni bilo neke poštene izbire. :S Sux res.

Nesanica napisal/-a:
Džeki napisal/-a:V dobro vseh nas upam, da je Janković sposoben naloge, ki ga čaka. Slovenija rabi reformatorja, ne teoretika in razlagalca.

no jankovič ni ravno teoretik. Pa všeč mi je ko že ima itak dost keša tako da mu niti ni treba kradit.

Tist ko ma denar, ga hoče samo še več... A ni neki pregovor na to temo. Sama namreč nimam izkušenj s tem. :D
Uporabniški avatar
OranGina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a OranGina » 05. Dec. 2011 20:46

Pahor noče v koalicijo z Jankovičem!:eek: Očitno bo res imel velike težave s sestavo koalicije in lahko se celo zgodi, da bo vlado vodila opozicija...well-done :zustimm:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 05. Dec. 2011 20:56

Moj glas je šel Pahorju, ker je edini, ki mi deluje pošteno in se trudi nekaj naredit za državo in mu ne moremo očitati afer. Jasno mu to ni najbolje uspevalo, ker so se njegov nasprotnik Janša in še nakateri na vso moč trudili, da mu to preprečijo. Tako se res ne da delati.
Sem vesela, da Janša ni zmagal, ker od vodilnega pričakujem, da rešuje probleme, ne pa na umazan način meče tekmecem polena pod noge.
Janković je vsaj dober gospodarstvenik. Njegova narodnost me nič ne moti. Ni mi važno kdo je, važno, da bo kaj naredil.
Erjavec bi s svojimi otročjimi idejami bolj pasal v vrtec kot k upokojencem. Ljudmila Novak naj rajši uči verouk kot se ukvarja s politiko. Virant mi ni všeč, ker je še nedavno kimal Janši. Žerjavu pa svetujem, da se znebi Pukšiča, ker me po obnašanju spominja na noro opico.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 05. Dec. 2011 21:11

Pahor je mojster, se vidi, da je edini, ki mu ne gre za to, da je na oblasti za vsako ceno in za to, da si nakoplje čim več denarja.. Plus edini, ki nima afere za sabo.
Me zanima zakaj ljudje volijo osebe, ki so v kazenskih postopkih, ki kradejo in lažejo v kamero, torej tudi nam v obraz?
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 05. Dec. 2011 21:14

Se strinjam glede Jankovićevega prisiljenega smeha ves čas govora in tudi ko je tiho. Kako bomo živeli pod njegovim vodstvom, pa bo pokazal samo čas.
Se mi pa zdi skrajno neumestno in popolnoma nelogično sklepanje določenih ljudi z možgani na stopnji amebe, da so Jankovića volili vsi Srbi, ki živijo v Sloveniji (jih je pa res ogromno pri nas po njihovem mnenju) in komentirajo izid volitev z "Eto, pa mamo Srbijo" in še hujšimi izrazi. Kot da smo živali, ki nismo sposobni normalne komunikacije, ampak moramo uporabiti kar se da sočne in žaljive oznake. :stupid:
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
OranGina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a OranGina » 05. Dec. 2011 21:23

Jaz pa mislim, da nebi smeli odločati na podlagi predsednikov strank in na podlagi njihovih afer, koliko ima kateri od njih premoženja(in kako je do njega prišel), simpatičnosti/antipatičnosti,....ker konec koncev niso samo oni tisti, ki sestavljajo stranko in imajo glas v njej. Ampak bi morali odločati na podlagi programov strank, ki bi nas naj uspešno popeljali iz krize....in tu sta mi imela najbolj dodelan program Janša in Virant.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 05. Dec. 2011 21:35

Se strinjam glede programov. Itak imajo skoraj vsi (vsaj taglavni akterji z največ glasovi) neke "neporavnane račune", pa če je kaj resnice v tem ali ne ... Gre se za dvigovanje prahu okoli tega. In če so že vsi na nek način omadeževani, bi morali gledati vsaj na program, ki ga je posamezna stranka sestavila. Tukaj me je najbolj prepričala SDS.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov