vojska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
McLarnovc napisal/-a:marypa napisal/-a:@/\/\4t3j js pač ne poznam ok vojakov… in saj pravim moraš imet neko svojo filozofijo ali pa bit enostavno nagnjen k nasilju.
Tole je definitivno najbolj neumna izjava v tej temi do zdaj. Kako lahko sploh živi tako omejen folk na temu svetu.....
Kar se tiče omejenosti, boš na podlagi svojih komentarjev bolj težko sodil
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ta tvoj komentar ki sem ga citiral, je skrajno omejen. Ti misliš, da se hodjo naši vojaki streljat v irak? Ne. Hodijo na mirovne misije, ne pa bojne. Če bi pa name nekdo streljal in bi jaz imel puško, bi pa tudi streljal nazaj(če bi še lahko)...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js sm mela za cimra pripadnika SV, ki je bil med drugim tudi na mirovni misiji.
in ja. definitivno neumna in omejena izjava. dečko ni niti malo agresiven in nasilen. njegova filozofija niti ni ako zelo drugačna od moje, ki je načeloma skrajno pacifistično usmerjena.
in ja. definitivno neumna in omejena izjava. dečko ni niti malo agresiven in nasilen. njegova filozofija niti ni ako zelo drugačna od moje, ki je načeloma skrajno pacifistično usmerjena.
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
sončk napisal/-a:Nikoli ne bi šla v vojsko, kaj šele vojno. Se strinjam, da so slovenski vojaki večinoma bolj nasilne sorte, al so pa pač ful nacionalisti.
Zato, ker ti ne bi šla v vojno, da bi branila svojo rit mora it pač nekdo drug in namesto tebe branit tvojo rit, tvoje pravice in svobodo.
To, da so vojaki nasilni brutalci ni res. Ne rečem, da ni izjem, vendar v večini pa to zagotovo ne drži.
Kakšen vojak, pa je vojak, ki ni patriot in domoljub?? Če vojak ni domoljub, potem si v vojni z njim ne moraš ravno dosti pomagat. Primer: Italija v WWII.
- marypa
- Cosmopolitanka
McLarnovc napisal/-a:Ta tvoj komentar ki sem ga citiral, je skrajno omejen. Ti misliš, da se hodjo naši vojaki streljat v irak? Ne. Hodijo na mirovne misije, ne pa bojne. Če bi pa name nekdo streljal in bi jaz imel puško, bi pa tudi streljal nazaj(če bi še lahko)...
Ok, js sm povedala, da je tam folk, ki je agresiven. Ker poznam primere. Verjetno ne razmišljajo vsi o nekih ala policija varianta mirovnih misijah. In glede na to, da so vsi taki, ... pa tudi če človek na 1. pogled zgleda ok, ni nujno nenasilen.
@/\/\4t3j Vojak pa domoljub Glede na to, da so v poklicni voljski ljudje različnih narodnosti, bi malo težko govorili o tem.
Zadnjič spremenil marypa, dne 14. Sep. 2009 14:17, skupaj popravljeno 2 krat.
- /\/\4t3j
- Debatorica
marypa napisal/-a:Verjetno ne razmišljajo vsi o nekih ala policija varianta mirovnih misijah
Ja na kakšne misije pa hodijo naši vojaki, če ne na mirovne? Slovenski vojaki se ne bojujejo v Afganistanu, Čadu, Lebanonu itd. oni so tam zaradi drugih razlogov.
Torej iz tega sledi, da naši vojaki niti nimajo možnosti, da bi razmišljali o drugih vrstah misij, kot so bojne misije ali kaj podobnega.
- /\/\4t3j
- Debatorica
marypa napisal/-a:@/\/\4t3j Vojak pa domoljub Glede na to, da so v poklicni voljski ljudje različnih narodnosti, bi malo težko govorili o tem.
Err...niti ne.
Sprejemni pogoji:
- ste državljan ali državljanka Republike Slovenije in nimate dvojnega državljanstva
-
McLarnovc - Cosmofrik
marypa napisal/-a:^^
Veseli jih, da se bodo naučili uporabljat puško in drugo bojno orožje.
LOL LOL LOL kako si ti bitje omejeno... Pa kdo ti je natvezil pravljico, da naši vojaki v iraku uporabljajo orožje??
Pa še nekaj. Če bi ti bila tam in bi nekdo streljal proti tebi, ti pa bi bila prav tako oborožena. Ne bi streljala nazaj?
Kolikor jaz vem, je od naših vojakov v iraku zelo malo pravih vojakov(pa še ti skrbijo za varnost tistih, ki so opisani v naslednjem stavku). 95% je takih ki so visoko izobraženi strokovnjaki, ki pomagajo postavljat državo nazaj na noge.
A ti misliš, da se hodjo streljat tja dol al kaj? Pa ni to varianta pokol v Srebrenici, ko so srbi kr pršli pa poklali 8000 muslimanov...
Nimaš razčiščenih pojmov bojna in pa mirovna misija...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
/\/\4t3j napisal/-a:Zato, ker ti ne bi šla v vojno, da bi branila svojo rit mora it pač nekdo drug in namesto tebe branit tvojo rit, tvoje pravice in svobodo.
Oh please, pred kom bomo pa branil Slovenijo? Že fakin Luksemburg bi jo pokončal, Slovenci so pa itak hlapci in bi jim blo to čist kul
- marypa
- Cosmopolitanka
McLarnovc napisal/-a:marypa napisal/-a:^^
Veseli jih, da se bodo naučili uporabljat puško in drugo bojno orožje.
LOL LOL LOL kako si ti bitje omejeno... Pa kdo ti je natvezil pravljico, da naši vojaki v iraku uporabljajo orožje??
Učijo se uporabljat in to jih veseli. Nekateri-s katerimi sem imela stik upajo, da bodo lahko odgovorili z nasiljem.
Drgač pa bitje Omejeno mlajše spokaj na menjalnik pa tam žali neumne dece.
-
McLarnovc - Cosmofrik
Ti si prizadeta... Do skrajnosti...
A ti misliš, da tisti naši fotri(no, tvoj očitno ne), ki so leta `91 dobili pozive za it v vojsko jim je bil užitek it ke, pa vzet kalašnik in bit v bojni pripravljenosti? Močno dvomim...ampak morali so pa it, če jim je bil užitek ali pa ne(verjemi da takega ki bi mu bil užitek ni bilo).
Pa razumi že fakin enkrat da se naši vojaki ne hodijo Irak borit, ampak grejo pomagat ljudem, jih izobraževat in podobno. Oboroženi so pa zaradi svoje lastne varnosti. Če ne bi bilo iraških skrajnežev, ne bi noben nosil orožja. Če bi jaz bil tam in bi imel puško, pa bi nekdo streljal name, bi ga nazaj prerešetal do skrajnosti, pa če ga raznese od metkov...
Kaj je to menjalnik? A to je kaka grupa tipov ki sedijo na menjalniku od avta pa se zajebavajo?
Se ti vidi da si z juga...
A ti misliš, da tisti naši fotri(no, tvoj očitno ne), ki so leta `91 dobili pozive za it v vojsko jim je bil užitek it ke, pa vzet kalašnik in bit v bojni pripravljenosti? Močno dvomim...ampak morali so pa it, če jim je bil užitek ali pa ne(verjemi da takega ki bi mu bil užitek ni bilo).
Pa razumi že fakin enkrat da se naši vojaki ne hodijo Irak borit, ampak grejo pomagat ljudem, jih izobraževat in podobno. Oboroženi so pa zaradi svoje lastne varnosti. Če ne bi bilo iraških skrajnežev, ne bi noben nosil orožja. Če bi jaz bil tam in bi imel puško, pa bi nekdo streljal name, bi ga nazaj prerešetal do skrajnosti, pa če ga raznese od metkov...
Kaj je to menjalnik? A to je kaka grupa tipov ki sedijo na menjalniku od avta pa se zajebavajo?
Se ti vidi da si z juga...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 15. Sep. 2009 13:34, skupaj popravljeno 6 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov