Joj eni pa imate argumente (majhna Gruzija, velik Rusija ???)...

Vietkong je tudi premagal "velike" Amerikance (ki so itak marsikje dobili po p***i) pa Rusi so tudi popušili v Afganistanu in nenazadnje po tej logiki tudi mi danes ne bi imeli svoje države (ki še danes nudi dom in delo nekdanjim sovražnikom). In prosim ne mi začet zdej s tem da to ni bila sploh vojna,pa kdo vse nas je ščitil in grozil srbiji z bombardiranjem,bla bla bla ker to je navadno nakladanje. Marsikdo od nas Slovencev je imel sorodnike v prvih bojnih vrstah in na marsikatere od naših očetov (jst sm na svojega ponosen ker se je boril za domovino), bratov,stricev,... so streljali od povsod. In kaj lahko bi vsakdo od teh, ki so se borili in streljali nazaj padel u boju.
Če bi se (bognedaj) to kdajkoli ponovilo in bi moja domovina bila napadena s strani bilokatere države bi tudi jst šel u boj, za vsak meter slovenske zemlje ker dom je samo eden in dolžnost vsakegabsolutno nobene veze, ker to presega vse ideologije, politične nazore, oblast,...
Kar pa se tega konflikta (ki se ni zgodil čez noč ampak je bila to tempirana bomba, kot so še nekatera krizna žarišča po svetu danes tiče, kjer se samo čaka da bo počila oz. poka pa celi svet na čelu z t.i velesilami na te zadeve miži na obe očesi) se strinjam z postom od kr.ene, ki ve kaj piše.