Vlada je sebi zvišala plače!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
linkica napisal/-a:glede tega definitivno! ker kaj pa lahko mi naredimo? ne kupimo mleka in kruha, ki je osnovna prehrana ali kaj? no kaj lahko naredimo??
slovenci smo preprpe, da bi enkrat vsi stavkali in se uprli nizkim placam in visokim cenam. vsaj enkrat bi lahko skup stopili, ce smo premagali marsikaterega nasprotnika bi se se pa inflaciji lahko.
aja, tale tema ni namenjena ljudem, ki imajo prevec denarja in se jim cene ne zdijo visoke. mi govorimo o malih ljudeh, o 400€ placah...
Torej se pritožuj nad Tušom, Jankovičem, Mervarjem, Debeljakom...
Če nekdo, ki pridela dobi 10%, vsi ostalio pa si delijo 90%, so krivi oni!! In ne osnovni pridelovalec in vlada.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz bi dala te politike v eno družino ki imajo borih 400€ ali še toliko ne za ce mesec...mislim kreteni so...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ena pač napisal/-a:žalostno...volili smo jih pa vsi...in če bi volili druge,bi blo ziher isto...torej kaj lahko sploh naredimo
Jst jih nism volila, pa še marsikdo jih ni, kdor jih pa je, grem pa stavit, da je marsikomu žal, da jih je. Kr neki, res.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Jochie napisal/-a:ne bi si znižal, v življenju je treba skrbeti za svojo rit, kajti drugi za tvojo ne bodo!
sem čakala vsaj en tak post. se popolnoma strinjam. in me prav zanima, koliko od vas ostalih bi si znižale plače ...
- GeorgeConstanza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
Jochie napisal/-a:ne bi si znižal, v življenju je treba skrbeti za svojo rit, kajti drugi za tvojo ne bodo!
Podpišem tole.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
sm js rekla da je treba Janso streljat
gospod pravi: "ohranite mirno kri"
in na kak nacin da ohranijo ljudje ki so na pragu revscine "hladno kri"??
huhh dobr da mi ni blizu bi eno tako brco dobu idiot!
gospod pravi: "ohranite mirno kri"
in na kak nacin da ohranijo ljudje ki so na pragu revscine "hladno kri"??
huhh dobr da mi ni blizu bi eno tako brco dobu idiot!
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov