Vinjete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
B@bsy napisal/-a:ja enim je pomoje že zlo hud problem nalimat zgori levo (na voznikovi strani) vinjeto... pa tko so povdarjal po tv pa se kazal pa se še zmer najde folk... ok, res, da tlele mal kritiziram sam se mi zdi malčk butast... ne me zrad tega napadat.. no sj zj jo lahko po tanovem nalimaš na sredino šipe sam, da jo maš...
Verjetno so začeli tolerirat, ker so opazili, da je folk res malo "wik-wik" :runterdrueck: in ne razume, da levi zgornji kot pomeni ravno to in nič drugega
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sam žalostno je, da Slovenija in slovenski turizem skor živijo od teh enodnevnih turisto. In mislim, da jih nujno potrebujemo.
Ah to pa sploh ni res. K bi ti vedla kolk dnarja pr nas pustijo moji Rusi...2 Rusa = budget za ceu bus čehov k grejo na hrvaško za en teden
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ja to je tud res. Sam mislim, da ti Rusi niso zadosti. Menim, da se slovenski turizen ne bo nikoli razvil do te meje, da bo prinašu nek ogromen dobiček. Npr. kot ga Hrvatom nosijo poletni turisti.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
dve olivi - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
jagodka85 napisal/-a:dve olivi napisal/-a:mislim pa da bi slovenci vec nardili, ce bi meli tok obale kot hrvati
Kje jo boš pa dobila???
mar sem izrazila zeljo?
vendar sem slisala par zgodbic, ki so jih hrvati pripovedovali zdele na morju, ko sem bla, da slovenci zakupijo apartmaje od hrvaskih lastnikov za celo sezono in jih potem oddajajo drazje, hehe
eh
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
Kolk mate dela s temi vinjetami, dooh!
V Švici imajo samo celoletno, pa se nihče ne pritožuje.
Če hoče en Hrvat it nakupovat v Ikeo v Gradec, potem kar naj kupi vinjeto in tisti tujci, ki hodijo na morje na Hrvaško jo tudi naj kupijo.
Jaz jo tudi moram kupiti v Avstriji, tudi če grem samo na en dan smučanja.
Zarad vinjet se '' polulam '' na tujce, 55€ pa tudi ni veliko za celo leto.
Sploh pa, prej so se vsi ( Ivančna Gorica, Brezovica, do Domžal,Koprčani,... ) vozili zastonj po avtocesti oz. obvoznici, v službo v LJ ali KP. Nekdo ki pa je bil malce bolj oddaljen, recimo Vrhnika, pa je moral že plačati.
Ni pravično, seveda ni, ampak tudi prej ni bilo. Tak je pač sistem in ne boste ga spremenili.
Sej lih tko ste se nekaj bunil čez kadilski zakon, zdej ste pa že vsi tiho. In tudi tukaj boste prej ali slej potihnili.
V Švici imajo samo celoletno, pa se nihče ne pritožuje.
Če hoče en Hrvat it nakupovat v Ikeo v Gradec, potem kar naj kupi vinjeto in tisti tujci, ki hodijo na morje na Hrvaško jo tudi naj kupijo.
Jaz jo tudi moram kupiti v Avstriji, tudi če grem samo na en dan smučanja.
Zarad vinjet se '' polulam '' na tujce, 55€ pa tudi ni veliko za celo leto.
Sploh pa, prej so se vsi ( Ivančna Gorica, Brezovica, do Domžal,Koprčani,... ) vozili zastonj po avtocesti oz. obvoznici, v službo v LJ ali KP. Nekdo ki pa je bil malce bolj oddaljen, recimo Vrhnika, pa je moral že plačati.
Ni pravično, seveda ni, ampak tudi prej ni bilo. Tak je pač sistem in ne boste ga spremenili.
Sej lih tko ste se nekaj bunil čez kadilski zakon, zdej ste pa že vsi tiho. In tudi tukaj boste prej ali slej potihnili.
-
dve olivi - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
sej nimamo mi problemov lissa, jih majo tujci, predvsem tisti, ki gredo cez slovenijo do rijeke npr. in se vozijo od postojne naprej cez vasi po navadni cesti
s svico se pa nase ceste ne morejo primerjati, pa se tam mi ni blo prav ker sem sla samo do zuricha in placala celoletno vinjeto
s svico se pa nase ceste ne morejo primerjati, pa se tam mi ni blo prav ker sem sla samo do zuricha in placala celoletno vinjeto
eh
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
dve olivi napisal/-a:mislim pa da bi slovenci vec nardili, ce bi meli tok obale kot hrvati
Gremo jo ukrast Hrvatom.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
~NIA~ napisal/-a:mi gremo res 5x na leto v ljubljano in 1x na morje.. tko da se nam vineta niti ne splača. čeprov jo mamo.
Jah boš pa šla še enkrat na leto v Maribor in si boš pač ta dnar not spravla Res vam je problem dat teh 35€ za vinjeto...za neke bedarije pa takoj mate denar. Si boste pač nardili kakšen izlet več.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Js sm tudi tko slišala... In če letno vinjeto kupiš v marcu, ti bo prav tako veljala do 31. januarja naslednje leto in ne 14 mesecev... A je res? Ker to je bedno ej...
Kaj pa tisti, ki so binjeto kupili 1.7. in jim traja do 1.1.2009, letne ne bojo kupili pred iztekom polletne... In jim bo tako en mesec letne vinjete šel v nič... Bedno?...
Kaj pa tisti, ki so binjeto kupili 1.7. in jim traja do 1.1.2009, letne ne bojo kupili pred iztekom polletne... In jim bo tako en mesec letne vinjete šel v nič... Bedno?...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov