Edini problem kle vidim v tem da zdaj nebo gužva nabita na cestninskih postajah ampak bo 3x večja na obali..

p!ka napisal/-a:Jz mslim, da če že moramo met vinjete, da bi lahko nardili dnevne, tedenske, mesečne in letne vinjete. Da bi zadovoljili vsem.
Nekateri ste komentirali, da se tujci nimajo sploh kej pitoževat itd.- usaj jz sm tko razumela. Morem vam povedat, da hodi dosti tujcev k meni v službo spraševat, če se da kupit dnevno vinjeto. In ko rečem, da ne, so ful presenečeni in marsikdo reče, da ga ne bo nazaj v Slovenijo. Menim, da si Slovenija tega ne more privoščit, ker nimamo nekega ogromnega navala tujcev v našo državico in da bomo zgubili še nekaj tistih zaradi vinjete se mi zdi glupo.
ženska napisal/-a:O Hrvatih ni smiselno izgubljat besed ...
Všeč mi je bila Jelinčičeva ideja, da bi na vinjete napisali "I feel Slovenia". Si predstavljate, kako bi šele potem Hrvatje protestirali?
gregalina napisal/-a:Včeri je pršu k nam za dva dni sorodnik z Nemčije. Gre zdaj naprej na Hrvaško na dopust. Takoj, ko sem omenila, če si je kupu vinjeto, je reku, da nej bom sam tih s temi vinjetamiJe reku, da je to super za nas, sam da za turiste bi lahko dali tedenske.