Vinjete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
najbrž vas je že kdo opozoril ampak bom še jaz: boljš dvakrat ko nobenkrat
uglavnm če te ustavi kontrola moreš mnde pokazat originalni račun od vinjete, ker so baje že ponaredki na trgu tko da shrante računčke.
aja pa nikar ne poskušajte odlimavat vinjete ker se na njej samo izpiše neveljavna
uglavnm če te ustavi kontrola moreš mnde pokazat originalni račun od vinjete, ker so baje že ponaredki na trgu tko da shrante računčke.
aja pa nikar ne poskušajte odlimavat vinjete ker se na njej samo izpiše neveljavna
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
sokolja napisal/-a:uglavnm če te ustavi kontrola moreš mnde pokazat originalni račun od vinjete, ker so baje že ponaredki na trgu tko da shrante računčke
Ko sva prejšnji tedn z mamo kupli vinjeto, sva vidle, da morava shrant tisti kuponček, ki je prišel ob vinjeti (tisti, ki ga nisi odlepil). Pa sploh več nevem, kje je... V tolkih papirčkih v avtu smo ga izgubili... Zdej pa upajmo, da nas ne dobijo
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
sokolja napisal/-a:uglavnm če te ustavi kontrola moreš mnde pokazat originalni račun od vinjete, ker so baje že ponaredki na trgu tko da shrante računčke.
Ma kaj to velja že od začetka prodaje vinjet
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Shraniti ga moraš za primer, če uničiš vozilo v prometni nesreči ali razbiješ prednjo šipo. V tem primeru lahko dobiš novo vinjeto, če predložiš kuponček in/ali (nisem sigurna) račun za nakup vinjete in potrdilo o uničenju vozila ali kos šipe, kjer je nalepljena vinjeta.
Sicer pa dvomim, da bi kar tako kontrolirali račune in kupončke.
Sicer pa dvomim, da bi kar tako kontrolirali račune in kupončke.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
no npr ce hocem pridt iz gorenjske v ljubljano moram JASNO imet vinjeto....in gremo na pot, najprej kolona na relaciji lesce radovljica do podvina, pol prribamo do avtoceste po parih km zapora zarad razpadajočega viadukta (ampak ce pelem cez 60 je baje varno) no in pol do kranja celo lahko normalno pelem do bivse cestninske postaje, ki se kar stoji, jasno je treba upocasnit na 40 (isto kot ce bi se skos pelala z ABC)...pol pa optimisticno proti lublani in po vseh oblubah in napovedih kuko bo predor odpravil kolone...moja jajca...pred izvozom za celovško itak spet km kolona ker pac normalni smrtniki ne vozmo u avtu plinsko masko in proti požarno obleko, da bi si upal skos predor pelat...
mal za hec mal zares se mi zdijo vinjete popolnoma neupravičene, namrec rajs ne pomislm kaj si o nasih cestah more mislt kaksen nemec al pa skandinavec al pa kdorkoli. vinjete so pomoje namenjene uporabi cest, ki niso skos zaprte...glavno da vsi super delajo, pa da ma Zidar tok domislije, da se vn z lastnga dreka vlece
mal za hec mal zares se mi zdijo vinjete popolnoma neupravičene, namrec rajs ne pomislm kaj si o nasih cestah more mislt kaksen nemec al pa skandinavec al pa kdorkoli. vinjete so pomoje namenjene uporabi cest, ki niso skos zaprte...glavno da vsi super delajo, pa da ma Zidar tok domislije, da se vn z lastnga dreka vlece
Zivljenje je piskotek!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Še vedno bi šli lahko po stari cesti v Ljubljano. Iz Jesenic prot Kranju je pa itak zmer gužva, sploh ob vikendih.
Jst, kadar grem v Ljubljano, grem vedno po avtocesti, ker zato pač mam vinjeto, ne bom je mela sam za okrask mojga avtomobila in nimam nobenih problemov, razn s čudnimi vozniki, k ne znajo vozt, ampak to je pa že druga zgodba.
Jst, kadar grem v Ljubljano, grem vedno po avtocesti, ker zato pač mam vinjeto, ne bom je mela sam za okrask mojga avtomobila in nimam nobenih problemov, razn s čudnimi vozniki, k ne znajo vozt, ampak to je pa že druga zgodba.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
tale vinjeta se mi čist dopade manj gužve na starih cestah pa še na cestninah ni treba več čakat
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
sokolja napisal/-a:aja pa nikar ne poskušajte odlimavat vinjete ker se na njej samo izpiše neveljavna
baje da se tista beseda neveljavno nič ne izpiše, tk da lahko veselo goljufate
http://24ur.com/novice/slovenija/ena-vinjeta-za-vec-avtomobilov.html
- Cebelica Maja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2008
vinjeta je super.
Glede tega, da je najmanj kar lahko kupiš polletna vinjeta, pa je problem le v "imenu".
Če bi pa bila 14 dnevna vinjeta 30 eur, potem pa noben (tud hrvat ne) ne bi imel pripomb.
Sicer je pa tko pocen, da če greš dvakrtat na morje, se ti že splača.
Hrvatje so lahko pa kr tiho glede tega, ker majo svinjsko drage avtoceste.
Vinjete so bojo najbr obdržale 3 leta, potem pa bo satelitsko cestninjenje. Če se no bo našel kdo, ki se bo pritožil. (Upam, da se najde)
Glede tega, da je najmanj kar lahko kupiš polletna vinjeta, pa je problem le v "imenu".
Če bi pa bila 14 dnevna vinjeta 30 eur, potem pa noben (tud hrvat ne) ne bi imel pripomb.
Sicer je pa tko pocen, da če greš dvakrtat na morje, se ti že splača.
Hrvatje so lahko pa kr tiho glede tega, ker majo svinjsko drage avtoceste.
Vinjete so bojo najbr obdržale 3 leta, potem pa bo satelitsko cestninjenje. Če se no bo našel kdo, ki se bo pritožil. (Upam, da se najde)
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
kepka napisal/-a::lach: Ce bi slo pa za novo obleko, pa ne bi bil problem dat 10 krat vec. Al bi tudi na ebayu preverjale, kje lahko kupite kak ponaredek
Sej nism js iskala tega na e-bayu To je kazalo po TV! Js mam vinjeto..sem jo z veseljem kupla, mi ni blo problem dat 35€.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov