Vinjete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
lolitaa napisal/-a:Js sem na morju vidla enga slovaka k je mel slovensko vinjeto nalepljeno na levi strani na sredini .
Saj je dovoljeno. Letos je to še dopustno.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
^^ Ja, je dovoljeno, ampak če prebereš in pogledaš navodila na vinjeti vidiš, da so navodila drugačna.
Zadnjič sem bila prav pozorna na to koliko ljudi ima dejansko pravilno nalepljeno. Na žalost je bilo le za dobro tretinjo tistih, ki so upoštevali navodila.
Zadnjič sem bila prav pozorna na to koliko ljudi ima dejansko pravilno nalepljeno. Na žalost je bilo le za dobro tretinjo tistih, ki so upoštevali navodila.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Smejkica napisal/-a:Zadnjič sem bila prav pozorna na to koliko ljudi ima dejansko pravilno nalepljeno. Na žalost je bilo le za dobro tretinjo tistih, ki so upoštevali navodila.
Ampak meni res ni jasno, zakaj se je tako težko držat navodil?
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
MilkyWay napisal/-a:Ampak meni res ni jasno, zakaj se je tako težko držat navodil?
mogoče se razlog skriva v tem, da jih sploh ne preberejo vsi ali pa jih nalepijo tako, kot njim paše, pač kdo mi bo rekel, da bom ravno tam nalepil/a ...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^Ah...ljudje danes itak ne znajo več brat (vidim v vsakdanjem življenju in se samo prijemam za glavo, kako se ljudem ne da brat...). Ajde, prebrali bodo že, ampak razumeli bolj težko .
Sva pa včeri z mamo šle v LJ na moj vpis. Pa mi je blo prou super, ko sm kr tko speljala naprej na cestnini...Zdej smo pa đeki .
Ampak me je zmotla bližina cestnine pri Lomu (se mi zdi), kjer je 1000m pred bivšo cestnino še vedno postavljen znak: Plačilo cestnine! (pay, bittešn, pagare... ) Lahko bi odmaknili ta znak...
Sva pa včeri z mamo šle v LJ na moj vpis. Pa mi je blo prou super, ko sm kr tko speljala naprej na cestnini...Zdej smo pa đeki .
Ampak me je zmotla bližina cestnine pri Lomu (se mi zdi), kjer je 1000m pred bivšo cestnino še vedno postavljen znak: Plačilo cestnine! (pay, bittešn, pagare... ) Lahko bi odmaknili ta znak...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a 40km/h bo skoz omejitev?? a je tud drugje tok? men se zdi d bi loh mal zvišal tole omejitev...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Vinjete naj bi ble neko "prehodno" obdobje, dokler kaj boljšega ne najdejo.. Mah neumni so.. tko kot enga pofukanga predora neznajo narest tko se tud za to nemorejo odlocit in nardit stvar kot je treba
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
*sanja* napisal/-a:^^Nekaj sem slišala, da bojo začeli s podiranjem cestninskih postaj (ostale naj bi samo še za kamione-tam, kjer je bil prej ABC), tako da po mojem bo potem tudi omejitev malo višja...
Ja, itak jih bodo podrl, to je blo rečen že takoj na začetku, ampak seveda se tega naujo loteval sred sezone.
Js sm prvič uletela mem hišc z okol 70 km/h, ja, prznam, omejitve nism uspela videt , mal za tem pa slišm na radiu novico o enem dirkaču k je prgonu konkretno čez stotko, čeprou je dovoljen sam 40 ... ups, zdej vem. Nazaj grede sm šla počasnej ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
mirella napisal/-a:Vinjete naj bi ble neko "prehodno" obdobje, dokler kaj boljšega ne najdejo.. Mah neumni so.. tko kot enga pofukanga predora neznajo narest tko se tud za to nemorejo odlocit in nardit stvar kot je treba
"kaj boljšega" je satelitstko cestninjenje, ki ga naj bi uvedli leta 2011. Bo pa trajalo tolk časa zato, ker je treba sistem poenotiti za celo EU.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Zadnjic je bil en posnetek na TV o vinjetah in je tako kazalo enga voznika, ki jo je imel pripopano na drugi strani nekje na sredini in se to cisto postrani, kot da bi jo kar tako gor zmazal.
Meni je tud hecno, da je neko pravilo, kam se naj prilepi, pa se ljudje tega ne drzijo. Ampak: sto ludi - sto cudi.
Meni je tud hecno, da je neko pravilo, kam se naj prilepi, pa se ljudje tega ne drzijo. Ampak: sto ludi - sto cudi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov