Stanje pri himni...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Zakaj moramo pri izvajanju slovenske himne stati, če pa npr. dajo komad od kakih Guns'n'Roses, pa lahko sedimo, klepetamo...skratka delamo kar hočemo. Pri tem ne bi rekel, če bi bila npr. slovenska himna kak res glasbeni vrhunec, ki ti požene kri po žilah, kot npr. kak Mozartov Dies Irae, himna SZ, kak komad od Metallice, ipd., ne pa to skrpucalo od Zdravljice...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Na koncertih od gansov itak več ali manj vsi stojijo...celo z glavo migajo ob tem in joške kažejo ženske...predvidevam da bi se avtor naše himne celo počutil užaljenega zaradi tega, da se pa pri njegovi pesmi to ne dogaja
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
dve olivi napisal/-a:@pontifex teb se je pa dans slovenija zlo zamerla
Slovenija je v večini pogledov feces bovinae!
-
dve olivi - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
zdej si me spomnu na en srbski film (ne spomnim se kateri), vendar scena, kjer pljujejo po milosevicu, ker jim je tok slabega pridelal in eden izmed njih rece: nije on kriv, mi smo govna!
tko da, dokler bo dost ovc v sloveniji, v evropi, v svetu, bo tkole kakor je, bomo stali pri himni in se borili za drzavljanstvo eu in bodoce svetovne unije nazalost
tko da, dokler bo dost ovc v sloveniji, v evropi, v svetu, bo tkole kakor je, bomo stali pri himni in se borili za drzavljanstvo eu in bodoce svetovne unije nazalost
eh
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
men je besedilo slovenske himne kar všeč.. spodbuja k strpnosti.. ne vrag, le sosed bo mejak
So mi pa bedna neka besedila himn, v katerem poveličujejo svoj narod itd.
V nekaterih je tega sranja preveč, nekje manj. V slovenski je manj, tk da je ql.
Če stojim, stojim če moram. Drgač mi je vseen.
V oš je bla neka scena s himno, ko smo morali stati
pa itak da se ne boš usedu
So mi pa bedna neka besedila himn, v katerem poveličujejo svoj narod itd.
V nekaterih je tega sranja preveč, nekje manj. V slovenski je manj, tk da je ql.
Če stojim, stojim če moram. Drgač mi je vseen.
V oš je bla neka scena s himno, ko smo morali stati
pa itak da se ne boš usedu
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kot da je tako težko tisto slabo minuto stati na nogah??? Grem stavit, da vsak komad od Gunsov traja dlje kot neka himna. In če lahko na nekem koncertu prestojiš dve uri ali celo več, ne vem zakaj ne bi mogel tisto ubogo minuto namenit eni navadni himni?!
-
Bumerang napisal/-a:Kot da je tako težko tisto slabo minuto stati na nogah??? Grem stavit, da vsak komad od Gunsov traja dlje kot neka himna. In če lahko na nekem koncertu prestojiš dve uri ali celo več, ne vem zakaj ne bi mogel tisto bogo minuto namenit eni navadni himni?!
Zato, ker je pofl...in poflu ne moreš izkazovat spoštovanja. Poglej npr. himno nekdanje Sovjetske Zveze, Nemško himno, Angleško himno...in potem daj zraven Slovensko skrpucalo...Mogoče nam bi pa moralo biti v čast, da nas zamenjujejo s Slovaki! Heh...čeprav so oni ravno približno enaki cigani kot mi (ali vi).
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pontifex Maximus napisal/-a:Zato, ker je pofl...in poflu ne moreš izkazovat spoštovanja. Poglej npr. himno nekdanje Sovjetske Zveze, Nemško himno, Angleško himno...in potem daj zraven Slovensko skrpucalo...Mogoče nam bi pa moralo biti v čast, da nas zamenjujejo s Slovaki! Heh...čeprav so oni ravno približno enaki cigani kot mi (ali vi).
Si zares prepričan, da se himne omenjenih držav boljše slišijo kot slovenska??? Jaz poznam in razumem nemško himno in ti iz prve roke lahko zagotovim, da ni čisto nič večje ali manjše skropucalo od našega.
Vse himne so si po vsebini precej podobne in vse nosijo podobno sporočilo. Zato jaz osebno nobeno himno ne bi mogla opredelit za boljšo ali slabšo od ostalih. Možno, da ima kakšna lepšo melodijo, ampak to je itak stvar posameznika.
Raje priznaj, da ti grejo povsem druge stvari v nos, kar se Slovenije tiče in zato povsod iščeš neko dlako v jajcu (himna, odpoved državljanstvu, zažig zastave itd.)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov