prov na živce mi gre že to vse supi.Mislm krneki no.Naj se odcepjo pa qrc jih gleda.Ni prav, ampak trenutno pač je tko in treba se bo s tem sprijaznit.
Frenkie napisal/-a:Na koncu jim bo ostala edina opcija priključitev Albaniji.
jullia_ napisal/-a:al pa če niso mogl vsi v tistih parih urah dobit novosprejete zastave
*pikiča* napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:*pikiča* napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:in to je tud zgrešen k usi govorijo srbi usem k so od dol, pa k so pravoslavne vere, pa bosanski srbi.
prov bi blo bosanec ali bošnjak pravoslavne vere.
srb je prebivalec srbije.
Izraz Bošnjak je zelo "mlad" izraz, in označuje prebivalce Bosne, ki so muslimanske vere. Zato nemoreš reči, da bi se tudi Srbi, ki živijo v Bosni, morali imenovati Bošnjaki, ker so ta izraz zase izumili muslimani.
Srbi so Srbi (iz Srbije, Črne gore, BIH, Hrvašle,.... iz Indije Koromandije če hočš).
prebivalce Srbije pa kolikor js vem, imenujejo tudi Srbijanci.
po tem takem bi mogl tud grke pa ruse klicat srbi, ker oni so tud pravoslavci.
no pol pa bosanski srbi, ker ne more se prebivalc bosne imenovat bošnjak-če je to povezan z vero.
wtf?hm tega pa js nism rekla, da se morjo Grki al pa Rusi imenovat Srbi, na to si ti sama namigovala.
jst sm po narodnosti Srpkinja, ampak imam korenine v Srbiji in v Bosni. In ko me npr. nekdo vpraša kaj sem po narodnosti, mu rečem da sm Srpkinja. Ne bom mu rekla, ej jst sm pol Bosanska Srpkinja pol pa Srpkinja![]()
in kolikor js vem so Srbi in Srbijanci en in isti narod, deli jih samo meja
Chavah napisal/-a:Black Amber napisal/-a:Povsod vihrajo zastave republike Albanije, torej sosednje države!So se osamosvojili ali priključili Albaniji?
Na Kosovu večinoma živijo Albanci, tako da je logično, da vihrajo albanske zastave.
*zeljka* napisal/-a:*pikiča* napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:*pikiča* napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:in to je tud zgrešen k usi govorijo srbi usem k so od dol, pa k so pravoslavne vere, pa bosanski srbi.
prov bi blo bosanec ali bošnjak pravoslavne vere.
srb je prebivalec srbije.
Izraz Bošnjak je zelo "mlad" izraz, in označuje prebivalce Bosne, ki so muslimanske vere. Zato nemoreš reči, da bi se tudi Srbi, ki živijo v Bosni, morali imenovati Bošnjaki, ker so ta izraz zase izumili muslimani.
Srbi so Srbi (iz Srbije, Črne gore, BIH, Hrvašle,.... iz Indije Koromandije če hočš).
prebivalce Srbije pa kolikor js vem, imenujejo tudi Srbijanci.
po tem takem bi mogl tud grke pa ruse klicat srbi, ker oni so tud pravoslavci.
no pol pa bosanski srbi, ker ne more se prebivalc bosne imenovat bošnjak-če je to povezan z vero.
wtf?hm tega pa js nism rekla, da se morjo Grki al pa Rusi imenovat Srbi, na to si ti sama namigovala.
jst sm po narodnosti Srpkinja, ampak imam korenine v Srbiji in v Bosni. In ko me npr. nekdo vpraša kaj sem po narodnosti, mu rečem da sm Srpkinja. Ne bom mu rekla, ej jst sm pol Bosanska Srpkinja pol pa Srpkinja![]()
in kolikor js vem so Srbi in Srbijanci en in isti narod, deli jih samo meja
lej ne razumeš, če si ti rojena v sloveniji si slovenka pravoslavne veroizpovedi.
ne moreš bit pol bosanka pol srbkinja, edin če si se rojevala mal u bosni mal pa u srbiji.
srbkinja označuje prebivalko srbije, ne pa veroizpoved.
mislm da si tle sama rekla da so srbi srbi iz kjerkol.
pol so tud grki in rusi srbi...
*pikiča* napisal/-a:Srbkinja označuje pripadnost nekemu narodu, ne morem reči da sem Slovenka, če so moje korenine iz Srbije. Sem rojena v Sloveniji, in sem prebivalka Slovenije, a po narodnosti nisem Slovenka. Razumeš?
Kot že sama veš, je veliko Srbov razseljenih po celem svetu, s tem sem hotela reči, da če en Srb živi v Nemčiji, še ne pomeni, da je Nemec. Še vedno je Srb.
Hm... kaj je pa potem Hrvat, ki živi v Sloveniji po tvoje?Slovenec katoliške veroizpovedi?![]()
aja, zakaj bi bli Rusi in Grki Srbi? Tega jst nism rekla. Samo rekla sem, da si po narodnosti lahko karkoli, in to ne vpliva na to, kje živiš (vsaj ne toliko, kot je včasih) -posledica globalizacije, priseljevanja/odseljevanja...
đizs...