Smrtna kazen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Ja ma živali niso nrdile nobenmu nč hudega,morilci,pa so nekoga ubili.
Ne vem,a se folk na tem forumu zaveda kako je,če eden drugemu uzame pravico,do življenja.
Dejte se pa tako preizkusit in pomislite,da bi vam eden ubil bližnjega,zato ker ni imel kej za delat in se mu je lih tisto zdelo najbolj zanimivo.
LP
Ne vem,a se folk na tem forumu zaveda kako je,če eden drugemu uzame pravico,do življenja.
Dejte se pa tako preizkusit in pomislite,da bi vam eden ubil bližnjega,zato ker ni imel kej za delat in se mu je lih tisto zdelo najbolj zanimivo.
LP
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
A si ti malo omejena ali obsedena z mislijo da je treba vse pobit k živali al kaj?? Pa dej mal razmisli no! Ni vse tako kot ti misliš.
Ne vem kako to da je na našem faxu tako majhen procent študentov,ki podpirajo srtno kazen,ko pa folk o tem pozitivno razmišlja?!
Ne vem kako to da je na našem faxu tako majhen procent študentov,ki podpirajo srtno kazen,ko pa folk o tem pozitivno razmišlja?!
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Prvič se ne gre za pobivanje živali.
Drugič sem proti testiranju na živalih.
Tretjič se ti ne zdi,da je smrt bolša in bolj človeška,kot mučenje,ki ga podpira veliko forumcou(da ti razjasnim,kaj mislim,ker zgleda da ne znaš brat:na teh 7 straneh lahko prebereš,da večina podpira mučenje kaznjencev).
Tako,da prej preberi in potm odpiši.
Ja jst sm za to,da vse množične morilce pobijejo,vse pedofile,vse posiljevalce,hujše teroriste.
In veš zakaj,zato ker se bojim,da bo en dan ta isti,ki je prej posilu enga,posilu naslednji dan drugega,mogoče celo mojega otroka,najboljšo prijatelco,mene.
žIn ne mi zdej govozit kao,da si za dosmrtno,ker ubije pa kšnega bogega hekerja(al kaj takega,lahko tudi varnostnika) v zaporu.
Tako,da ker se delaš tko pametna,povej bolšo rešitev in če je res bolša,svaka ti čast.
LP
Drugič sem proti testiranju na živalih.
Tretjič se ti ne zdi,da je smrt bolša in bolj človeška,kot mučenje,ki ga podpira veliko forumcou(da ti razjasnim,kaj mislim,ker zgleda da ne znaš brat:na teh 7 straneh lahko prebereš,da večina podpira mučenje kaznjencev).
Tako,da prej preberi in potm odpiši.
Ja jst sm za to,da vse množične morilce pobijejo,vse pedofile,vse posiljevalce,hujše teroriste.
In veš zakaj,zato ker se bojim,da bo en dan ta isti,ki je prej posilu enga,posilu naslednji dan drugega,mogoče celo mojega otroka,najboljšo prijatelco,mene.
žIn ne mi zdej govozit kao,da si za dosmrtno,ker ubije pa kšnega bogega hekerja(al kaj takega,lahko tudi varnostnika) v zaporu.
Tako,da ker se delaš tko pametna,povej bolšo rešitev in če je res bolša,svaka ti čast.
LP
-
LARIKA - Cosmopolitanka
MissRap:
Nič bat sem vidla kako razmišlja večina osebkov tukaj gor. In me veseli da se najde še kdo ki razmišlja podobno kot jaz. In smrtna kazen je enostavno preprosta za storilca kaznivega dejanja, mučenje pa je enostavno prepovedano v vseh pogledih. In jaz se s tem strinjam in stojim za tem v vsakem primeru,pa če se mi zdi prav ali ne. Kako bi se ti počutila če bi te kdo načrtno mučil?? Pa tudi če stori še ne vem kakšni nagnusno dejanje si mučenje ne zasluži. In prav je tako. Kljub vsemu judemu ki ga storilec stori, se je treba zavedat da ima tudi ta človek nekje nekoga ki ga ima rad,kjub vsemu slabemu in se je treba postavit v vlogo teh ljudi, ki spremljajo to mučenje in smrt njim dragega človeka.
Vem da se zdej to sliši tako enostavno, pa vem da ni.Daleč od tega. Če bi se meni zgodilo kaj tako hudega verjetno ne morem vedet kako bi odreagirala, vem pa da bi po svojih najboljših močeh probala storiti vse da bi ta oseba plačala za svoje dejanje. Če ne pri nas pa v EU.
Nič bat sem vidla kako razmišlja večina osebkov tukaj gor. In me veseli da se najde še kdo ki razmišlja podobno kot jaz. In smrtna kazen je enostavno preprosta za storilca kaznivega dejanja, mučenje pa je enostavno prepovedano v vseh pogledih. In jaz se s tem strinjam in stojim za tem v vsakem primeru,pa če se mi zdi prav ali ne. Kako bi se ti počutila če bi te kdo načrtno mučil?? Pa tudi če stori še ne vem kakšni nagnusno dejanje si mučenje ne zasluži. In prav je tako. Kljub vsemu judemu ki ga storilec stori, se je treba zavedat da ima tudi ta človek nekje nekoga ki ga ima rad,kjub vsemu slabemu in se je treba postavit v vlogo teh ljudi, ki spremljajo to mučenje in smrt njim dragega človeka.
Vem da se zdej to sliši tako enostavno, pa vem da ni.Daleč od tega. Če bi se meni zgodilo kaj tako hudega verjetno ne morem vedet kako bi odreagirala, vem pa da bi po svojih najboljših močeh probala storiti vse da bi ta oseba plačala za svoje dejanje. Če ne pri nas pa v EU.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Lej meni se ne da več. To je moje mnenje in stojim za njim. Če tebi ne paše to ni moj problem,...hvala bogu za moje razmišljanje. Ti razmišljaš tako kot ti misliš da je prav jaz pa tako kot je zapisano v konvencijah o mučenju.
Coco Chanel
Coco Chanel
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
LARIKA res me zanima ce bi spremenila mnenje proti smrti kazni in nacrtnemu mucenju ce bi se tvojim ljublenim zgodi kaj res groznega in tragicnega zaradi enih cloveskih svinj. in nekdo ko nacrtno strelja ljudi al pč nekaj...ja v njem si sigurno se kaj dobrega zato bo dobo dosmrtno kazen toplo posteljo internet,knjige hrano, in misija njegovega zivlljenja bo cohanje po riti. pol pa se davkoplacevalci to placamo.
-
l - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2004
- Kraj: celje
in LARIKA: ne moreš primerjat, kako bi se jaz ali pa kakšen drug "normalni" človek počutil, če bi ga mučili. ne moreš primerjati s pedofili, morilci...mislim, da ni nihče tako bolan, da ne bi vedel, da se posiljevanje, npr. 5 mesečnega dojenčka, ne sme. kako pa misliš da se žrtve in njihovi svojci počutijo'?! zato "oko za oko"!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Če bi naredil zlo hud grozn zločin bi ga jst TKO POČAS REZALA DA JE JOJ.
Hudič nej trpi sej so naprimer uni tud k jih je ubil al pa posiljeval.
Rezala bi ga tko počas da je joj.
Hudič nej trpi sej so naprimer uni tud k jih je ubil al pa posiljeval.
Rezala bi ga tko počas da je joj.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- *malecka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Jaz osebno sem proti smrtni kazni, ker se mi (tako kot nekaterim) zdi, da je prelahko. Čeprav je verjetno čakanje na izvršitev smrtne kazni (če pač pride do nje) verjetno grozno. Jaz bi te morilce, posiljevalce, karkoli že so, poslala kakšne jaške kopat od 6 zjutraj pa do 10 zvečer, ne pa v tople postle pa tv pa vse ostalo. Mislim halo, unemu pedofilu so celo zdravljenje plačali v nekem zdravilišču! Naj delajo pa me zanima, če bodo pol na še na kake bedarije misli!
kak me to razjezi!!!
kak me to razjezi!!!
- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
jst za smrtno kazen nisem, sem pa za dosmrtno. tisti največji zločinci nej tisti čas preživet v zaporu garajo in še enkrat garajo, ne pa tko ku je pr nas, k majo v zaporu eno lepo stanovanjce in cel dan nč ne delajo. lepš jim je tm not, ku pa bi jim blo tle zuni.
° the passion to ride
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ne jst sm proti smrtni kazni, zato ker se mi zdi dokaj "mila kazen". Zločinci se s tem ful hitr rešijo vsega in jim ni treba it čez tiste muke v zaporu.
Če nekdo zargeši tako veliko kaznjivo dejanje naj pol zgnije v zaporu in naj se cel lajf kesa in tolče po glavi zarad tega!
Če nekdo zargeši tako veliko kaznjivo dejanje naj pol zgnije v zaporu in naj se cel lajf kesa in tolče po glavi zarad tega!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
No ja, ne morš rečt da je to glih 'mila' kazen...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov