Slovenci&Hrvati

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Slaba izkušnja s Hrvati?

da
58
49%
ne
60
51%
Skupaj glasov : 118

Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 11. Jul. 2005 17:33

ma meni se oni nikakor ne zdijo fer...mislm, slišala sem že milijon zgodbic o spraskanih avtih pa neprijaznih natakarjih (ki postanejo nesramni šele potem ko zvejo da strežejo slovencem)...kolikor sm obveščena v sloveniji tega njim ne delamo :x
čeprav morm povedat da js osebno nisem imela še slabih izkušenj ker hodim na morje bolj v južno dalmacijo, tam se mi pa vsi zdijo fuul nice :knuddel: haloo?? saj žvijo od nas! :P
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 11. Jul. 2005 17:37

Naša družba iz Njivic smo meli pa kr probleme... Smo en večer pil na pomolu pa so pršli težit pol so enmu glavo razbil pa ga v morje fuknli pa še druge tipe...ženske smo pa spizdile! drugač mi grejo pa ful na živce! Sej ne rečm vsi,folk v Zagrebu mi je kul sam seljaki k bi se skoz neki kregal...kao da smo janezi pa da smo v evropski pa bla,bla...
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanja__ » 11. Jul. 2005 21:10

sofia83 napisal/-a: na koncu prbijejo, da one smrdijo. Pa se ena oglas, pa reče: "Ja, po Evropi." :cool:

:gut: The best!! :D

Jaz mam izkušnje kolkr tolk ok.. na živce mi gre edino to, da nonstop gnjavijo, kak smo v Evropski uniji in da nas več ne poznajo in to...
Tak se počutijo manjvredne, da so si celo tablice EU nardili... :D :D Krneki.
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanja__ » 11. Jul. 2005 21:26

Bluegirl napisal/-a:Prosim, ce se tema zapre, ker je osnovno vprasanje rasisticno in zaljivo.

Lahko se postavi vprasanje a ste imeli slabe izkusnje s ponudbo na hrvaski obali, vse ostalo pa je tu mac.

Hvala.

Btw. enako bi pop**** za vsako podobno temo - Slovenci&en narod.

Slovenci&Hrvati ravno zato, ker je sezona in največ ljudi iz naše Slo. gre počitnikovat tja. :)
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 11. Jul. 2005 21:35

sofia83 napisal/-a:
kiki* napisal/-a:Naša družba iz Njivic smo meli pa kr probleme... Smo en večer pil na pomolu pa so pršli težit pol so enmu glavo razbil pa ga v morje fuknli pa še druge tipe...ženske smo pa spizdile! drugač mi grejo pa ful na živce! Sej ne rečm vsi,folk v Zagrebu mi je kul sam seljaki k bi se skoz neki kregal...kao da smo janezi pa da smo v evropski pa bla,bla...

Haha Kiki, jst sm prej tud govorila o pomolu v Njivicah in kok so nam VSAK večer težil in se neki repenčl, da nam bodo tipe razbil nas pa po***** ... Ehhh :roll: A je biu slučajno en od teh težakov Josip, k dela v voće in povrće v kampu? On je kao jači gangsta tm ... :lach:

Zanimivo... mah to so domačini iz Njivic pa Kijaca, sej nam so vsako leto pičkarli sam nč hujšga,predlan se jim je pa čist utrgal,tok da lani nismo šli več na ta glavn pomol..letos smo šli pa pogledat enkrat zvečer in so bli sam oni tam! sam fora je k nas itak poznajo in če jim kej zamoriš te bojo po kampu noč in dan iskali! Sam se najdejo tud kul izjeme...aja pa bil je josip ja,z eno grozno kapco! :D
Zadnjič spremenil kiki*, dne 11. Jul. 2005 22:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 11. Jul. 2005 21:40

Bluegirl napisal/-a:Prosim, ce se tema zapre, ker je osnovno vprasanje rasisticno in zaljivo.

Lahko se postavi vprasanje a ste imeli slabe izkusnje s ponudbo na hrvaski obali, vse ostalo pa je tu mac.

Hvala.

Btw. enako bi pop**** za vsako podobno temo - Slovenci&en narod.

Kaj ti neki glumiš? Naj une hrvaške pičke nehajo s takimi pol pa tud mi ne bomo rabli takih tem odpirat!
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 11. Jul. 2005 21:47

bejby napisal/-a:bi šli na Hrvaško na morje?

v skrajni sili pa se res :D Hrvaska, kaj pa vem...so taki in drugacni ljudje, povsod so slabi in dobri. Nimam nic proti njim...samo, da ne bo kake vojne pa je OK :)
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 11. Jul. 2005 22:05

bejby napisal/-a:Mene zanima, kakšen je vaš odnos do bližnjih sosedov,
ste že doživeli kakšno neprijetno situacijo,
bi šli na Hrvaško na morje?

Hodim na Hrvaško na morje in se je že zgodil kakšen pretep med slovenci in hrvaškimi fanti ja je blo kr hudo :(
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 12. Jul. 2005 11:36

Ni rasistično vprašanje oz. kak ga kdo jemlje. Jaz definitivno nisem misla, da ga boste nekatere tak vzele. Še enkrat povdarjam, da to pač ni bil moj namen. Na konc koncev vsi debatirajo o tem.Zakaj še nebi mi?Zanimajo me samo vaše izkušnje.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 12. Jul. 2005 11:40

mah ne se sekirat, ena se kr neki spomni in dela probleme!
Uporabniški avatar
barbie_girl
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 7. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl » 12. Jul. 2005 11:42

jest sm pa mela ze kar precej problemov, ko smo sli na morje so nm ze parkrat avto spraskal, pol so ns okradl, pa se marsikej bi se najdl. :evil:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 12. Jul. 2005 12:38

jz mam z hrvati vredu izkusnje... tud najboljsi prijatelci zivita v Zagrebu, mam vikend na krku, povhn dobrih kolegov dol, in bivsiga... nevem, do mene so bili vedno vredu...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 12. Jul. 2005 12:45

lally napisal/-a:jz mam z hrvati vredu izkusnje... tud najboljsi prijatelci zivita v Zagrebu, mam vikend na krku, povhn dobrih kolegov dol, in bivsiga... nevem, do mene so bili vedno vredu...

No,kar se mene tiče,tudi nimam slabih izkušenj,oziroma imam tudi jaz tam kolege,pa to...

Jaz sem pač samo izpostavil dve slabi situaciji,ki sta se mi zgodili...prva skoraj ni omembe vredna...moti me edino to,da nimajo menijev v Slo. jeziku(glede na to,da pa je češki in ruski,pa ne vem katerega še imajo)...pa visoke cene...
Vsaj v Istri so no...niso več toliko konkurenčni v primerjavi z drugimi državami kjer ni medsoseskih obračunov,itd.

Jaz sem želel samo to povedati!

Lep pozdrav!
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 12. Jul. 2005 12:50

Mislim, da nižje dol greš, prijaznejši so. Jaz na Krk sploh ne grem več, ker so obupni, tudi avto sem imela opraskan, na Lošinju pa gume predrte. Sem bila pa že večkrat na Korčuli, pa smo se imeli super, povsod so bili face, nobenih problemov.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 12. Jul. 2005 12:52

nevem, moji znanci so na krku imeli vredu izkusnje...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov