Romi - Ambrus
ja itk...povsod kjer bojo, bo kažin...sej vem če bi jih dali u Karitas tle zravn nas, bi tud popi**la...bol bi se bala d mi ne zmankajo kšne cunje k so obešene al kej tazga...k kao to je blo u ambrusu--->d je usako noč enmu kej na štriku za cunje zmankalo...
se mi pa tud meni zdi d res preveč pretiravajo...
ma pole k ti začne mirko strojan govorit po tv-ju, prou pomislim: "Ja sej niso oni usega krivii!"
se mi pa tud meni zdi d res preveč pretiravajo...
ma pole k ti začne mirko strojan govorit po tv-ju, prou pomislim: "Ja sej niso oni usega krivii!"
ah, sej so strojani taki k so, sej so delal pizdarije in vse, ampak tud vsake pizdarije v ambrusu pa zihr niso naredl, ampak dobr..dost so ble že vse njihove..pol je itak tko, ko maš enga grešnega kozla, je on itak vsega kriv, četudi ni...
jst pa mislm da oni niso za v kočevski rog h medvedom...oni so tud ljudje, tko kot mi, si tud zaslužijo streho nad glavo, ampak tukej nastopi problem...čist pravično in fer bi blo, da dobijo en košček zemljce kot so jo meli prej in gor eno barako...ne pa celo kmetijo kot se govori..in slišala sem še to, boh nedej, da naj bi v cesti v Gorice izbirali med to kao zapuščeno kmetijo in med samo zemljo, na kateri bi jim zgradili hišo
tole je pa men absurd...tolk klošarjev slovenskih mamo v ljubljani in v celi sloveniji, nimajo jim za dat niti enga šotora ne, pol bodo pa strojanom gradili novo hišo..Novo hišo, za katero bi jst kot navaden zemljan odštela 20 milionov za zemljo v ljubljani, če ne še več in okol 40-50 milionov za eno večjo hišo da se tolk folka normalno noter spravi...Mislm halooo.to je meni res absurd od absurda...In tist čeferin tud..matr, bi ga kr po glav trešla...
mislm vse to je čist ne fer, do vseh ostalih prebivalcev naše prelepe države..absolutno bi blo treba tlele zakonodajo spremenit, spremenit imprej, ker se bo hitr najdu še kakšen cigan k bo začel na isti način izsiljevat...
našo vlado v kočevski rog, ne pa strojane!
jst pa mislm da oni niso za v kočevski rog h medvedom...oni so tud ljudje, tko kot mi, si tud zaslužijo streho nad glavo, ampak tukej nastopi problem...čist pravično in fer bi blo, da dobijo en košček zemljce kot so jo meli prej in gor eno barako...ne pa celo kmetijo kot se govori..in slišala sem še to, boh nedej, da naj bi v cesti v Gorice izbirali med to kao zapuščeno kmetijo in med samo zemljo, na kateri bi jim zgradili hišo

mislm vse to je čist ne fer, do vseh ostalih prebivalcev naše prelepe države..absolutno bi blo treba tlele zakonodajo spremenit, spremenit imprej, ker se bo hitr najdu še kakšen cigan k bo začel na isti način izsiljevat...
našo vlado v kočevski rog, ne pa strojane!
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
Meni kar živc dvigne ko slišim da zahtevajo vsak svojo hišo. Pa kaj so resni. Jest bi tud eno hišo na račun države. Če so delali pizdarije in so imeli črne gradnje naj se sprijaznijo s posledicami in naj ne jamrajo. Vsi naj bi bili enaki pred zakonom in naj to velja tud za Strojanove.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
orion lady napisal/-a:Vsi naj bi bili enaki pred zakonom in naj to velja tud za Strojanove.
se mi zdi, da to v Sloveniji ne velja že vrsto let

aja, da jim bodo še hišo zgradil? hmm, Janša (al komu se morm že priporočit, rajš Drnovšku), jst bi pa mela eno veeeeelko hišo z bazenom ob slovenski obali. možno? ok, sam ne bi ob slovenski obali ampak nekje v gorah.. mah ne, tud to mi ni všeč...
jao, kua bi postrelila vse po vrst no... tok je drugih problemov v Sloveniji, tok nedolžnih ljudi ma probleme s preživetjem sebe in svojih otrok, za šolanje nimajo, pa se država ne pobriga za njih... Strojanovi gor, Strojanovi dol pa še levo in desno... aaaaa, to je sam za znoret

sj lih to je problem, d smo vsi enaki pred zakonom, kaj so pa oni več, da se lahko vozjo z neregistriranimi avtomobili, brez izpita, da kradejo še clo pobijajo pa zarad tega niso kaznovani??? kaj so oni več kokr ena uboga familija, k komej pride iz mesca v mesc pa jim ne bo nben hiše gradil pa parcele iskou tko kokr strojanovim
to mi res nikol ne bo jasn kaj si misljo teli naši politiki pa to.... rajš nj kšnmu k res nč nima bajto nardijo, sj Strojani bojo itak nakradl pa je to to..

-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Prispevam eno znamko...
Jah sej res no...lej prpelal so jim posle in je strojanova mama bla tok zbirčna da niso ble dobre...dala bi jih v štalo med prašiče spat
Jaz bi bla z malim zadovoljna...bolj, da jim ponudijo kar Jankovičevo hišo no
Nekatere družine z otroki pa se komej preživljajo v kaki razpadajoči hiši kjer nimajo ne ogrevanja in ne vode pa so zadovoljni...jaz bi raje takim pomagala uni nej pa delajo...al pa nej grejo kokr pravim od koder so prišli...
Jah sej res no...lej prpelal so jim posle in je strojanova mama bla tok zbirčna da niso ble dobre...dala bi jih v štalo med prašiče spat

Jaz bi bla z malim zadovoljna...bolj, da jim ponudijo kar Jankovičevo hišo no

Nekatere družine z otroki pa se komej preživljajo v kaki razpadajoči hiši kjer nimajo ne ogrevanja in ne vode pa so zadovoljni...jaz bi raje takim pomagala uni nej pa delajo...al pa nej grejo kokr pravim od koder so prišli...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ja ta njihova neumestna vzvišenost in govorjenje v stilu: kak je vse to premalo za nas, je čist adijo.. Ma jaz nimam besede, da bi opisala to njihovo nehvaležnost. Kot da so prej v vili živeli in se kopali v denarju. Nekdo jim gre tako na roko oni pa bi še več pa še boljše pa šeše. V zapor bi jih blo treba.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Ja, ja ljudje, učite se od Strojanov, pa vam ne bo treba nikol več v življenju delat. Mirne duše se boste lahko vozil z neregistriranimi avtomobili, posiljeval, kradli, pa še dobro boste živeli (dobili svojo hišo po možnosti z veliko zemlje), izsiljevali državo,...
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere