Romi - Ambrus
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
No super, zj so Strojanove videli v naših lepih krajih, ko so pobirali kosovne odpadke, ki se sedaj odvažajo. Jz samo upam, da se ne mislijo naselit kje pri nas, ker potem se pa odselim
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jemina brez skribi....
Strijanovi, kukr vem iz neuradnih virov, in še vedno upam da to sploh ni res in da se je to enzmislu, pridejo na Vič na cesto v gorice oziroma tam nekje, kjer je azil za prebežnike...
v industrijski coni Dolgi most...
sicer ni ravno zlo blizu meni, je pa mojmu fantu
Strijanovi, kukr vem iz neuradnih virov, in še vedno upam da to sploh ni res in da se je to enzmislu, pridejo na Vič na cesto v gorice oziroma tam nekje, kjer je azil za prebežnike...
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
strojanovi so zdej že tok na očeh javnosti, da si tud pasje kuče od sosedovega terierja ne upajo več ukrast tko da brez skrbi. kjer koli se že naselijo bodo pridni in tihi kot angelčki.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
zadnjič k so pršli nazaj se je Mirko pogovarjal z eno domačinko in sta se neki menila da je bolj mir, in pol on reče, ja sej pridemo nazaj, ne bo za dolgo .
edit:raje uredim, da ne bo kakšnih ukrepov . mislm pa še zmer isto
edit:raje uredim, da ne bo kakšnih ukrepov . mislm pa še zmer isto
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Apr. 2007 9:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
mogoče je tale tvoj sestavek mal preve rasistično nastrojen, kar pa mislm da ni ravno na mestu niti ni dovoljeno...vsekakor so oni daleč daleč od kakšnega Silva Pluta ali Metoda Troba, pa nisem slišala takih besed čez njih...Mogoče zato ker niso romi?
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
*purple* napisal/-a:jemina brez skribi....
O joj, jz tud upam da si je en to zmislu
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
*purple* - Cosmopsiho
jst tud, ampak kaže da je lahko to dost resnično...novico sm zvedla prek znanke ki dela v eni od medijskih hiš, in so novinarji uspeli to izbrskati, ampak je še tok neuradna novica da jo ne dajo naprej al kako..nevem točno...naj bi bli pa zraven azila za prebežnike, da bi bli lahko še mal pod njihovim nadzorom....
zdej nom trdila da je to res, ampak tko sm slišala...res pa tud jst upam in upam, da jih ne bo tja, ker delam zraven na bencinski in mi nebi blo čist nč fajn če bi tja hodil...
zdej nom trdila da je to res, ampak tko sm slišala...res pa tud jst upam in upam, da jih ne bo tja, ker delam zraven na bencinski in mi nebi blo čist nč fajn če bi tja hodil...
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
kul bi bilo, če bi jih namestili zraven kakšne policijske postaje, kjer bi bili skoz pod nadzorom... pa bi bil volk sit in koza cela.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
*purple* napisal/-a:slabo kaže da ni res
Ma saj ne moreš verjeti... domovanje jim iščejo kot kraljevi družini. Pa itq bodo nezaželeni, kamorkoli se že priselijo...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
kdo se ti smil?
am, mislm da zato, ker so povzročal sam nemire. ne vem, nism tok spremljala to.
vem sam to, da že čist pretiravajo s temi Strojanovimi, ker niso največji reveži na svetu, kaj šele v Sloveniji, pa jih nosjo po rokah kot bogove. ves denar gre samo še za njih no. fak, pa naselijo nej jih nekam v kočevski gozd, pa medvedje nej jih dobijo in tko naprej... itak, kamorkol bodo šli in se bodo za stalno naselil, bodo čez čas spet izgrede delal... a nam je treba tega?
am, mislm da zato, ker so povzročal sam nemire. ne vem, nism tok spremljala to.
vem sam to, da že čist pretiravajo s temi Strojanovimi, ker niso največji reveži na svetu, kaj šele v Sloveniji, pa jih nosjo po rokah kot bogove. ves denar gre samo še za njih no. fak, pa naselijo nej jih nekam v kočevski gozd, pa medvedje nej jih dobijo in tko naprej... itak, kamorkol bodo šli in se bodo za stalno naselil, bodo čez čas spet izgrede delal... a nam je treba tega?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov