Romi - Ambrus
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_veronica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2006
zmrdavanje Strojanovih nad posteljami se mi zdi prav smešno, vendar pa jim dam po eni strani prav. Kar zamislite si sebe v podobni( pa ne mislim žalit koga tukaj
) situaciji..če bi imeli takšne možnosti, da se lahko "preseravate" na vseh možnih koncih, ki so vam ponujeni ali nebi skušali od države iztržiti kar največ?! Zmeraj se vsi pritožujejo, kako država le pobira nič pa ne daje? Če bi imeli priložnost bi jo večina še prehitro izkoristila, tako kot to počnejo Strojanovi.
Kar pa me najbolj žalosti v tej "komediji"
pa je to, da naša država sploh nima nobene avtoritete več, če se le spmnimo kaj so si dovolili prebivalci Ambrusa, ko so ustavljali in pregledovali policijska vozila na poti v njihovo občino..(mogoče so mislili da policajčki tihotapijo Strojanove v Ambrus
)da ne govorim o tem, da so zaustavili "paket" kontejnerjev, ki jih je G. Drnovšek poslal tja. Sramota za "pravno državo" ![! :!:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/exclaim.gif)
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
Kar pa me najbolj žalosti v tej "komediji"
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
![! :!:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/exclaim.gif)
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
_veronica_ napisal/-a: Zmeraj se vsi pritožujejo, kako država le pobira nič pa ne daje? Če bi imeli priložnost bi jo večina še prehitro izkoristila, tako kot to počnejo Strojanovi.
Haha, ja, ampak - kaj so pa Strojanovi kdaj dal? Mislm, da tud oni več poberejo kot pa dajo. Se ne da primerjat s povprečnim državljanom, tko da mi je njihovo zmrdovanje le še en dokaz, kakšna ta družina je.
![roll :roll:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/roll.gif)
![Mad :x](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/icon_mad.gif)
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ela85 napisal/-a:najbolj me raz....i, ko jih vidim s čikom v ustih. a za čike pa majo denar? mislim, tista starejša gospa je na vsakem posnetku v 24 ur s čikom v ustih. kakšna kultura...
jah ja an, mislm, da se mi sploh ne zavedamo, da oni v resnici niso taki revčki, kakršne se delajo... bog si ga vedi, kje majo koga, da jim daje denar poleg države sevede
![roll :roll:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/roll.gif)
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst bom tkle rekla: "Dol mi visi zanje" pa če se še tk kruto sliši...
Zdej se bo pa una mama zmrdovala nad postlami...ponudiš prst odtrgajo celo roko...Ja halo no...
Zdej se bo pa una mama zmrdovala nad postlami...ponudiš prst odtrgajo celo roko...Ja halo no...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Ja kako ne bi imeli dnarja ... sj dobivajo socialo, pa kradejo, pa še na črno majo kkšne posle ... pol več dnarja majo k jz ... nej ga majo ... sj so itak u glavo eni reveži
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
točno to. koliko revežov je v sloveniji, pa se noben ne trga za njih. za ene rome pa tak skrbijo. pismo.
pa baje je nekje na hrvaškem nekim ciganom hiša pogorela in sedaj zahtevajo od države, da jim zgradi novo. sicer ne poznam ozadja, pa vseeno. se mi zdi, da bodo strojanovi postali vzor drugim in bodo začeli zahtevati pravice, ki jih sploh nimajo. žalostno, da se država podredi "nedržavljanom", za svoje pa ne poskrbi.
pa baje je nekje na hrvaškem nekim ciganom hiša pogorela in sedaj zahtevajo od države, da jim zgradi novo. sicer ne poznam ozadja, pa vseeno. se mi zdi, da bodo strojanovi postali vzor drugim in bodo začeli zahtevati pravice, ki jih sploh nimajo. žalostno, da se država podredi "nedržavljanom", za svoje pa ne poskrbi.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
če bi bli strojanovi čistokrvni slovenci, bi bila situacija popolnoma drugačna oz. se sploh ne bi šou noben na njih spravlat.
nej mal pogledajo kok bajt v sloveniji je na črno zgrajenih. pa nej grejo pol vse rušt. ne vem, zakaj so se lih na te boge rome spravl, k že tko nimajo nč druzga k tiste boge kučure.
MOTH*ER FUCK**R banda slovenska. ne vem zakaj slovenci mislijo, kva da so in da je treba vsem, ki so druge narodnosti (bognedaj) najmanj bajto podret.
pa tut ne vem kwa vraga dela naša vlada. kot je že ena napisala, mogl bi uvest zakon, kjer bi blo točno napisano kaj se sme in kaj ne.
nej mal pogledajo kok bajt v sloveniji je na črno zgrajenih. pa nej grejo pol vse rušt. ne vem, zakaj so se lih na te boge rome spravl, k že tko nimajo nč druzga k tiste boge kučure.
MOTH*ER FUCK**R banda slovenska. ne vem zakaj slovenci mislijo, kva da so in da je treba vsem, ki so druge narodnosti (bognedaj) najmanj bajto podret.
pa tut ne vem kwa vraga dela naša vlada. kot je že ena napisala, mogl bi uvest zakon, kjer bi blo točno napisano kaj se sme in kaj ne.
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
- Kraj: Idrija
Jst se popolnoma strinjam z Jelinčičem, car je!
Ne vem, zakaj bi mogl bit oni neki posebneži in kaj hudiča njim država vse plačuje, išče prebivališče in use... nej grejo delat pa služt svoj dnar, nej plačujejo davke tko kt mi, kt naši starši in nej hodjo u šolo! Res zgleda, da njim bo use padl z neba, ker njim ta naša vlada use da kar hočejo. Če si jst zaželim nou puder, morm najprej kšno uro kje narest, d si keš zaslužm, pol si grem pa kupt puder... uni pa ga dobijo kr tko... k so kao bogi, ker nimaho strehe nad glavo...
Sam d nou zej ker reku, da sm rasistka, sm sam realna-kruh si je treba zaslužt!! Če že, pol nej država da tem ljubljanskih ''klošarjem'' dnar, ker nč ne fehtajo za kšno bajto al pa ne šimfajo belih rjuh, kt strojanova...aja sej res, sej tega naši bredzdomci tut dobijo ne..ker kao nočejo delat in si nč ne zaslužjo..kaj delajo pa ti cigani?? 24/7/365+1 mešajo zrak in se kregajo čez državo, da njim nč ne da... mislem, ne morš..bi se mogla mal hitlerjeva politika uveljavt na njihovem področju ( ne čist dobesedn, ampak tok..mal za strah, da bi začel sami zase skrbet)
tko d če njim kaj ne paše, nej grejo stran, itak nimamo nobenih koristi od njih..
Ne vem, zakaj bi mogl bit oni neki posebneži in kaj hudiča njim država vse plačuje, išče prebivališče in use... nej grejo delat pa služt svoj dnar, nej plačujejo davke tko kt mi, kt naši starši in nej hodjo u šolo! Res zgleda, da njim bo use padl z neba, ker njim ta naša vlada use da kar hočejo. Če si jst zaželim nou puder, morm najprej kšno uro kje narest, d si keš zaslužm, pol si grem pa kupt puder... uni pa ga dobijo kr tko... k so kao bogi, ker nimaho strehe nad glavo...
Sam d nou zej ker reku, da sm rasistka, sm sam realna-kruh si je treba zaslužt!! Če že, pol nej država da tem ljubljanskih ''klošarjem'' dnar, ker nč ne fehtajo za kšno bajto al pa ne šimfajo belih rjuh, kt strojanova...aja sej res, sej tega naši bredzdomci tut dobijo ne..ker kao nočejo delat in si nč ne zaslužjo..kaj delajo pa ti cigani?? 24/7/365+1 mešajo zrak in se kregajo čez državo, da njim nč ne da... mislem, ne morš..bi se mogla mal hitlerjeva politika uveljavt na njihovem področju ( ne čist dobesedn, ampak tok..mal za strah, da bi začel sami zase skrbet)
tko d če njim kaj ne paše, nej grejo stran, itak nimamo nobenih koristi od njih..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov