Romi - Ambrus

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 12. Dec. 2006 17:27

Česa ne moreš verjet? Tega, da so najeli Čeferina ali tega, da sploh tožijo?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 12. Dec. 2006 19:13

a ni blo skoz nekako pričakovano da bojo tožil, ubistvu majo vse osnove za tožbo, pač kršenje osnovnih človekovih pravic, pa če nam je to všeč ali ne.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 12. Dec. 2006 19:59

Ne vem, ste to ze videli? :flop:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 12. Dec. 2006 22:34

||MuCkAa napisal/-a:Ne vem, ste to ze videli? :flop:

bed! :eek:
jz mislm da oni nimajo koga kej tožt, mogoče samo zato, ker so jih na silo izselil. oni so tok dolžnosti prekršl, da bi jim jz še to pravico do tožbe odvzela, k si je ne zaslužjo, kdaj so se pa oni (ne pravm da vsi, večina pa) držal zakonov?
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 13. Dec. 2006 7:41

Bageera napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20061212_3085913.php

Tole pa ne morem verjet... :evil: Nej me kdo prosm uščipne :wall:

Čeferin je že kdaj izjavu da on zagovarja človeka in ne greh! :)
Always look on the bright side of life!
fatima
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a fatima » 13. Dec. 2006 10:06

~NIA~ napisal/-a:ma ja.. sej vem.. čeprow eni majo izvor iz madžarkse drugi pa iz balkana... nj grejo še kam drugam ane? če vidjo da jih folk ne prenaša, zakwa se usiljujejo.. in un človk k je napisaw prejšen pismo je čist prov povedu!

kot sem nazadnje slišala naj bi izvirali iz Indije, ko se kr naenkrat se začel preseljevat drugam...
fatima
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a fatima » 13. Dec. 2006 10:12

**SiMoN@** napisal/-a:
Ne ne, sploh ne, sm mojmu fotru so v četrtek iz parkiranga tovornjaka na želežniški postaji v nm-ju ukradel 2 mobitela izpred njegovih oči, in se odpelal z neregistriranem vozilom. In kaj? k je fotr vidu kaj se dogaja, si tut registrske ni mogu zapisat kdu je kradel. Pa tut če bi si jo zapisal, bi bla ziher ukradena, ker so tut njemu pa prejšn petek iz tovornjaka ukradel oboje tablice in šli na lov, pol k je pa v pondelk(k je dumu pršu) pogruntal da ni tablic, je klical na policijo, so mu pa povedal, da je bla tablca zapisana, k so eni kradli z avtomobilom s to tablico. Se pravi, kdo je tuki na dolenjskem priden, in ne krade?

No, mene tile cucki na cesti in otroci zelo motjo. pa še to, da nikol ne veš, kdo bo od kje kdaj pripeljal-iz kerga dvorišča. Pa če te poč, pa veš kje si! In nevem kako si ti seznanjena s tem, da nobenga ne motjo romi oz. cigani v Žabjeku. A te smem spomnt na protestov krajanov Bučne vasi? Pa da ti še jst povem, da me je kr mal strah peljat se domov mim njih? K sm čakam, kaj se mi bo naredlo!!

ma sej zdej so vsi proti Romom tak da karkoli rečt bv. Razen tega da lahko iz vsakega dvorišča prileti otrok, cucek in avto...in ne samo s ciganskih, če se lahko tako izrazim...drugač jst govorim iz svojih izkušenj in od tega kar so mi povedali tisti, ki jih poznam in ne od tega ja sem slišal da je un da je tam da je...bv se s tem ukvarjat

očitno ne moje mnenje moti in jebiga kaj naj zdej v jok pa na drevo najbolj....eni mamo take izkušnje drugi pa drugačne....po eni strani pol ne bi blo pestro življenje :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Dec. 2006 18:58

Ja nevem no...oni tožjo :eek: ...sj človek ne more verjet. S čim bojo pa plačali Čeferina, ker zastonj in iz lastnega veselja verjetno ne bo delov...velik bojo tile Strojani mogl nakrast
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 14. Dec. 2006 19:17

^^ ne sekiraj se ti nč, da bodo oni kradli ali pa da bi ostal čeferinov račun neporavnan. se zna zgodit, da bomo ta račun mi poravnali. če strojani zahtevajo odškodnino od države, in jo recimo tud da dobijo, s čim pa misliš da bodo plačal čeferina. z denarjem od odškodnine, ta bo pršla iz proračuna, proračun polnimo pa mi.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Dec. 2006 19:35

Juhej, še ta luksuz. In zj bojo moji starši plačevali za te Strojane...no ja sj to pomoe itak skoz...upam, da ne bojo dobili nič :x

Zj lahko že kr vsak strojan toži državo...seveda njegove pravice...samo k pravicam sodijo tudi dolžnnosti, katerih pa pomojem ne poznajo...ampak to itak niogar ne zanima :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 14. Dec. 2006 23:43

ribicaX napisal/-a:^^ ne sekiraj se ti nč, da bodo oni kradli ali pa da bi ostal čeferinov račun neporavnan. se zna zgodit, da bomo ta račun mi poravnali. če strojani zahtevajo odškodnino od države, in jo recimo tud da dobijo, s čim pa misliš da bodo plačal čeferina. z denarjem od odškodnine, ta bo pršla iz proračuna, proračun polnimo pa mi.

Če bodo zmagal, bodo Čeferine tvoji starši plačal poleg odškodnine, ki bo samo njihova.

K sm pa tisto sodbo brala, mi j pa slabo ratal....pol nej jih pa še kdo zagovarja nagnusneže :zunge:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Dec. 2006 0:05

naša država je šla u cugrunt...da se v dveh mescih še niso zmenil... :roll: groza, res groza....
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 15. Dec. 2006 10:34

uršy napisal/-a:
ribicaX napisal/-a:^^ ne sekiraj se ti nč, da bodo oni kradli ali pa da bi ostal čeferinov račun neporavnan. se zna zgodit, da bomo ta račun mi poravnali. če strojani zahtevajo odškodnino od države, in jo recimo tud da dobijo, s čim pa misliš da bodo plačal čeferina. z denarjem od odškodnine, ta bo pršla iz proračuna, proračun polnimo pa mi.

Če bodo zmagal, bodo Čeferine tvoji starši plačal poleg odškodnine, ki bo samo njihova.
K sm pa tisto sodbo brala, mi j pa slabo ratal....pol nej jih pa še kdo zagovarja nagnusneže :zunge:

in to tožbo bodo sigurno dobili ... če ne v Sloveniji, pa na Evropskem sodišču ...
najbolj žalostno je pa to, da za napake naših vrlih politikov vedno plačujejo nič hudega sluteči državljani ...
in ker se te Strojane vlači po TVju, namesto, da bi to potiho rešili, seveda Čeferin zavoha zaslužek in še en odmeven primer in skoči do Postojne in ponudi svoje usluge ...
me pa zanima kako hitro bodo prišli na vrsto glede na vse sodne zaostanke ... sumim, da bo njihov primer preskočil vse :roll:
mogoče, čisto mogoče bi lahko malo popustila, ampak po tisti tožbi, ki je objavljena na forumu, kjer nekdo sexa (pomota sex med 40letnikom in 13letnico je zame posilstvo) z mladoletnico in je oproščen - slovensko pravosodje je v **** ... sori uršy :lach:
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 15. Dec. 2006 16:38

uršy napisal/-a:

ne bodo plačali samo moji starši, ampak tud ti in jaz in še vsi ostali. sej tud me polnimo državno blagajno (pri nakupu valda plačaš davek državi). sm tud jst prebrala sodbo. moram reč, da je čist sick.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 15. Dec. 2006 22:32

ribicaX napisal/-a:
uršy napisal/-a:

ne bodo plačali samo moji starši, ampak tud ti in jaz in še vsi ostali. sej tud me polnimo državno blagajno (pri nakupu valda plačaš davek državi). sm tud jst prebrala sodbo. moram reč, da je čist sick.

To za tvoje starše sem napisala zato, ker si ti tko napisala, drgač pa itak, da bom tut jst prispevala in vsi drugi, razn cigani sami, k itak nč ne plačujejo :?

Bejbika: zamerm :D

kr dej :P ... vino, drug teden :lach: .. bejbika

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov