Romi - Ambrus

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 09. Dec. 2006 17:55

fatima napisal/-a:mamo tut Žabjak (po domače seveda) in noben ne dela pizdarije...ne kradejo vsi, po moje da krade več drugih novomeščanov, kot pa okoliški romi.

Ne ne, sploh ne, sm mojmu fotru so v četrtek iz parkiranga tovornjaka na želežniški postaji v nm-ju ukradel 2 mobitela izpred njegovih oči, in se odpelal z neregistriranem vozilom. In kaj? k je fotr vidu kaj se dogaja, si tut registrske ni mogu zapisat kdu je kradel. Pa tut če bi si jo zapisal, bi bla ziher ukradena, ker so tut njemu pa prejšn petek iz tovornjaka ukradel oboje tablice in šli na lov, pol k je pa v pondelk(k je dumu pršu) pogruntal da ni tablic, je klical na policijo, so mu pa povedal, da je bla tablca zapisana, k so eni kradli z avtomobilom s to tablico. Se pravi, kdo je tuki na dolenjskem priden, in ne krade?

fatima napisal/-a:edino kar me moti da ko se tam poljem z avtom da vsake tolko naletim na pse na cesti, pa še kak otrok zravn ampak itak vem da morm bolj počas tam...in kokr sem seznanjena (lahko da se motim) tam romi nobengas ne motijo tut če je vse na črno, neki so se kregal glede tega kam jih v vrtec in šolo poslat, sm to je pa že druga tema

No, mene tile cucki na cesti in otroci zelo motjo. pa še to, da nikol ne veš, kdo bo od kje kdaj pripeljal-iz kerga dvorišča. Pa če te poč, pa veš kje si! In nevem kako si ti seznanjena s tem, da nobenga ne motjo romi oz. cigani v Žabjeku. A te smem spomnt na protestov krajanov Bučne vasi? Pa da ti še jst povem, da me je kr mal strah peljat se domov mim njih? K sm čakam, kaj se mi bo naredlo!!
Uporabniški avatar
Anč!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a Anč! » 09. Dec. 2006 19:05

... js se pa cist strinjam z Jelincicm k je reku nek u en oddaj da nj jih dajo u zivalsk vrt.. pol bomo pa vidl ce bodo upal medvedu hrano ukrast... :!: :!: :!: :evil:
pikozza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pikozza » 10. Dec. 2006 0:53

joj....ma zadnji post pa...upam da se hecas....
ma tole kar se z romi dogaja je itak sam odraz nestrpnosti v sloveniji..ker slovence itak moti vse kar ni slovensko...oz po njihovih merilih normalno...
itak da ne bi mel noben roma za soseda, ce se varnih his in materinskih domov nocejo za sosede..ker ti otroci in te mame niso normalne!!OMG...noben noce met zraven svoje hise hiso kjer bi bival otroci iz socialno ogrozenih druzin..ker bojo pol te barabe pokvarle njihove angelcke..in barabe bojo seveda se kradle itd..
se opravicujem ker se ne drzim cist striktno teme ampak sm napisala to sam za ponazoritev...da bi se mogl mal zamislt nad sabo...
briga mene al je kdo rom, kubanec al pa slovenec ..ker js ljudi ocenjujem po njihovih dejanjih..in ce mi bo kdo kej slabega naredu ne bom rekla ej to je pa zato ka si slovenec in zdej njih ne maram..
zato ne posplosevat...
sej sm ze neki v temi od piramide pisala ka nism se vidla da se tule mente o romih..
lepo se mejte..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Dec. 2006 14:38

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 18:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 10. Dec. 2006 16:03

~NIA~ napisal/-a:ma ja.. sej vem.. čeprow eni majo izvor iz madžarkse drugi pa iz balkana... nj grejo še kam drugam ane? če vidjo da jih folk ne prenaša, zakwa se usiljujejo.. in un človk k je napisaw prejšen pismo je čist prov povedu!

O matr si omejena. Jst tud tebe ne prenašam, pa boš zato zapustila forum?
Deepsea Princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Deepsea Princess » 10. Dec. 2006 18:14

Zakaj smo pa slovenci tako zaprt narod in vsaj ki je drugacen ga ze ne moremo sprejeti?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Dec. 2006 18:53

g..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:42, skupaj popravljeno 1 krat.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 10. Dec. 2006 19:05

takole ... LyLa vas je opozorila, da bejbike (mene ... glej nick) nočete vidt jezne ... sedaj sem na skorajšnem vrhuncu le-te ...

NIA nauči se izražat pa pisat ... za samooklicano čistokrvno Slovenko bi lahko uporabljala V namesto W ... če te niso učili v slovenskih šolah pisati V, potem oprosti nisi nič boljša kot vsi tisti, ki jih goniš čez mejo ...

honeydew ... na forumu se ne žali drugih uporamnikov ... napiši ji, da nima vseh doma ... pa sej znate, kako lepo žaljivko napisat, ki ne zveni grdo ;) ... drugače pa obstaja tipka v profilu IGNORIRAJ UPORABNIKA in če ti gre NIA tako blazno na živce, jo lepo daj na ignore listo in ne boš videla niti enega njenega posta ...

zdej pa tako ... tema je o Romih ... a vam bom res morala tudi to zaklent?

pa, da ne bi kdo komentiral moj post ... to je opozorilo pred zaklepom ... zadnje
Deepsea Princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Deepsea Princess » 10. Dec. 2006 20:57

slovenci in strptnost dva razlicna pojma
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Dec. 2006 21:22

a..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 11. Dec. 2006 4:16

Sama sem letos poleti delala v ciganskem naselju in moram povedati, da je bila res lepa izkusnja. Njihovo zivljenje in kulturo sem spoznala cisto od blizu, se igrala z njihovimi otroki, bila v njihovih hisah, ojej se celo jedla sem z njimi :eek: :lol:
Njihov poglavar je res pameten moz, preudaren, nacitan. In ja, povedal je, da oni so *cigani*. Da jih lahko kadarkoli imenujemo cigani in tega ne bodo imeli za zaljivko. To prcanje cigani-romi je samo izzivanje.
Ceprav imam lepe izkusnje z njimi, vseeno razumem Ambrusane, njihov strah pred terorjem, tatvinami, posilstvi.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 11. Dec. 2006 10:18

Meni se zdi brezveze neki kregat, itak da so med njimi dobri in slabi. Mene bolj moti to, kako jih država obravnava. Če so slovenski d. potem jih naj tudi tako obravnava. Če slovenček postavi bajto na črno mu jo zrušijo + plačat more tam okol 5 milijončkov kazni...a mu dajo mogoče kako drugo nadomestno stanovanje/bajto????Ja valda!No torej, zakoni so za vse enaki, pa ni važno kaj si...Bajte zrušit + plačat kazen, če ne morš plačat kazni pa zapor.
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 11. Dec. 2006 12:45

Ot:Nia-ta z izpitom je pa bosa!!!
Sama nakladaš v temi priznam,kako se voziš brez izpita, potem pa pluvaš po Strojanovih,ker oni počnejo enako kot ti!!!
Če se boš poglobila vase,boš ugotovila,da imate kar nekaj skupnih točk. :?
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 11. Dec. 2006 18:54

Zakaj ne bi teme primenovali v Nia in družina Strojan? :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 11. Dec. 2006 19:41

jemina napisal/-a:Zakaj ne bi teme primenovali v Nia in družina Strojan? :roll:

:lol:

Kaj se pa zdaj dogaja z njimi?? Jaz nic vec nevem.. :?

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov