Romi - Ambrus

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 30. Nov. 2006 10:41

No dons me je dokončno razpizidl vse skupej... a smo lah pršli tko deleč da navadni civili pregledujejo policijska vozila, da ni slučajno v katerem kak cigan... Ja halo?!? Že to je blo tu mač, da je Slak letu ker jih je un dol s pendrekom dobu... pa jih je očitno še premal če se je lah pol pred kamerami nastavlal pa vpil da ni zato 35 let davkov plačeval da ga bodo zdej policaji tepli... Js bi ga še bl, če bi skakal vame, pa mi lebal vse po spisku... Ma niso uni tm kej dost drgačni od ciganov...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 30. Nov. 2006 11:32

nutella napisal/-a:LOL, js bom crkla od smeha k tole berem :lol:

No, kar se tiče romov, ciganov, golazni (vsak naj si izbere kko bo prebrau) :D , sm jst mnenja, da so tile Strojanovi, Brajdičevi al karkol že so res ena golazen. Vse do včeri zvečer sm bla tih pa mirna, naj delajo kar čjo... Ampak ko sm včeri gledala Piramido je Mirko Strojan povedu, jasno in glasno, da iz njihove strani ne bo nobenih incidentov več. In po koncu oddaje en od teh cigotu vrže jelinčiču plastenko u glavo. Haloooo!?!? A so normalni? Mislem, sej sm že dolg nazaj hotla tole napsat, kr moje mnenje o njih je že dolg enako. Ampak zdej je pa šlo čez vse meje. Naj jih odpeljejo nazaj u Ambrus, tam nej jih čaka policija, jim prebere naše zakone in jih pomeče u rest. Prekleta golazn. Ni čudno da se reče: "Laže kot cigan!" "Krade kot cigan" Mislim da lahko začnemo govort kr "Laže kot Strojan, krade kot Strojan....."

Men so pa taki ljudje kot ti golazen. Ne vidiš pet metrov pred sabo. (vsak naj si izbere kko bo prebrau):D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Nov. 2006 11:40

k je jelinčič tak angelček :roll: jst bi njemu tud kej vrgla v glavo :twisted:
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 30. Nov. 2006 11:42

nutella napisal/-a:Ampak ko sm včeri gledala Piramido je Mirko Strojan povedu, jasno in glasno, da iz njihove strani ne bo nobenih incidentov več.

Oni so obljubili, da ne bodo več počeli tega kar so počeli. Kaj pa danes obljuba velja????
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 30. Nov. 2006 12:52

bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 30. Nov. 2006 13:09

^^a je to kaka Jelinčičeva spletna stran :lach: ?
točno tako ... :respekt:
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: France - Slovénie

Neprebrana objavaNapisal/-a Frederic » 30. Nov. 2006 13:50

Ciganska problematika

Zalostno, da spletna stran nekega meni neznanega drustva tekstovno in graficno bolje predstavi neko problematiko kot nasa novinarska srenja. Toda glej ga zlomka!

Najbolj »popularna« je z izmišljotinami nedvomno revija Mladina.

Spet Mladina in izmisljotine omenjeni v istem stavku. Casopis postaja hujsi kot kaksno DELO iz svincenih let.
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 30. Nov. 2006 14:01

Mladina je zakon... :D
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frederic » 30. Nov. 2006 14:12

Mladina je zakon...

Ja, za ljudi z duševnimi in podobnimi motnjami in pataloške lažnivce... :D
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 30. Nov. 2006 14:16

Frederic, odpri nekaj tem o Mladini, Kučanu, komunistih in seveda o čudovitem Janši, drugod se pa vzdrži OT- jev in podcenjujočega odnosa do vsakega, ki ima drugačno politično prepričanje kot ti. Prosim.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 30. Nov. 2006 14:23

Frederic napisal/-a:
Mladina je zakon...

Ja, za ljudi z duševnimi in podobnimi motnjami in pataloške lažnivce... :D

Dragi moj frederic... žal je to opis kateremu še najbolj ustrezaš ti sam...
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 30. Nov. 2006 14:23

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 30. Nov. 2006 14:38

kr.ena napisal/-a:Frederic, odpri nekaj tem o Mladini, Kučanu, komunistih in seveda o čudovitem Janši, drugod se pa vzdrži OT- jev in podcenjujočega odnosa do vsakega, ki ima drugačno politično prepričanje kot ti. Prosim.

OT: :gut: ... očitno misl da je boga za jajca prjel k je par let prežvel v Franciji (uuuuu fancy :roll: )

drgač pa včer je bilo na RTV SLO po Odmevih meni dokaj zanimivo omizje na temo Strojanovi in pravna država... ne vem če je katera gledala, ampak meni je bilo fajn za spremembo poslušat ljudi, ki niso neposredno povezani s tem, kar se zdaj dogaja glede romov
The secret of success is consistency of purpose.
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frederic » 30. Nov. 2006 14:38

kr.ena napisal/-a:Frederic, odpri nekaj tem o Mladini, Kučanu, komunistih in seveda o čudovitem Janši, drugod se pa vzdrži OT- jev in podcenjujočega odnosa do vsakega, ki ima drugačno politično prepričanje kot ti. Prosim.

Prosim kr.ena. Koncno sem se spustil na tako nizek, da ne recem zelo nesramen nivo komunikacije, karksnega prakticirate ti, micamaca, bejbika, lubenica, puma in se enih par "cvetk", pa se sedaj cutis/cutite prizadete? Podcenjeno(-e)? OT? Lepo. Me veseli.

Morda se bos sedaj pocutila podobno kot jaz ali ostali/ostale, ki smo morali do sedaj trpeti vase nesramne, hinavske in stigmatizirane komentarje (-> "... o čudovitem Janši"), ki se niso skladali z vasim svetonazorskim prepricanjem, pa se sedaj na hitro posipavate z pepelom. Glede na to, da zelo veliko date na "moja mnenja", "poslusanje druge strani", "strpnost" itd., bos pac morala potrpeti. Tako kot moramo ostali. In morda za zacetek sprejeti normalne norme obnasanje, v katerih ne bo nekdo, samo za to, ker misli in razmislja drugace kot ti, bil vnaprej stigmatiziran z raznimi zaljivkami.

dagi napisal/-a:Dragi moj frederic... žal je to opis kateremu še najbolj ustrezaš ti sam...

In vendar nisem jaz tisti, kateremu je Mladina zakon. :D

nezadovoljni

Super. Sodec po napisanem (kljucavnicar - novinar?!?) lahko recem samo: En "psihoticen" bedak manj. Hvala bogu.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 30. Nov. 2006 14:46

Frederic napisal/-a:Spet Mladina in izmisljotine omenjeni v istem stavku. Casopis postaja hujsi kot kaksno DELO iz svincenih let.

imho je mladina kredibilna približno toliko, kot mag in demokracija. torej se načeloma strinjam s tabo. samo ne vidim, kaj se zaradi tega toliko razburjaš. če delu pada objektivnost je to katastrofa, ker je to (spet imho) edini berljiv dnevni časopis v sloveniji. štajerci imajo večer, dnevnik je občutno slabši, pa še bolj se ljubljani posveča, slovenske novice so pa itak približno na nivoju direkta.
frederic, jst res ne vem, kaj tebi ni jasno. obstajajo dnevni cajtngi, informativne oddaje na radiu, tv dnevnik,...to je namenjeno obveščanju o dogodkih in tukaj lahko bralci/gledalci upravičeno pričakujemo eno uravnoteženo poročanje.
na drugi strani so pa mediji, ki jasno favorizirajo eno politično opcijo. pa sej tega nihče ne zanika, madona! mladina je levičarska (oziroma, kot bi ti rekel, komunajzerska) revija. tisti, ki nismo zadnjih 10 let preživeli nekje v puščavi sredi afrike, se tega zavedamo. levičarji jo kupijo, preberejo in se nasmejejo štosem na račun generala glanzkopfa & co. desničarji pa pač zavijejo z očmi, s police v trafiki raje vzamejo mag in ob kofetu berejo o kadrovskih rošadah v nesposobni opoziciji. vsak točno tako, kot mu najbolj paše.
a je zdej bolj jasno? a boš zdej nehal s stalnim zgražanjem nad mladinino pristranskostjo? ja, to je trobilo levice. vsi to vemo, lahko nehaš odkrivat toplo vodo. hvala.

mimogrede, vem, da mi misliš odgovorit. da očitno nima smisla mladininih člankov navajat za vire, če so pa subjektivni. glede na vse, kar se trenutno dogaja v slovenskem medijskem prostoru, si itak ne bi upala trdit, da še obstaja en objektivni vir informacij. zato se pa dejmo raje zgražat nad padcem kvalitete drugje, mladina je že ves čas enaka.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov