Romi - Ambrus

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 26. Nov. 2006 16:26

Jst res spoštujem vse rome sam če pa nekdo men dela pizdarije oz. mojim pa sori...Za to družino ne bom rekla, je tud možno da uni prebivalci itak pretiravajo kr slovenci smo že tko nastrojeni proti svojim sosedom kaj šele proti romom in ti vsaka mala pizdarija dvigne živc. Romi so pa itak ful maščevalni...

Tko, pr nsa na Kočevskem družina Strojan baje ni ostalo čeprov mi je čist vseen...Dokler ne delajo pizdarij...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 26. Nov. 2006 19:30

zdele sem videla pri dnevniku, kakšne scene so to imeli včeraj. KR specialci tam, vsi obroženi in so se tzaradi Strojanov spravili na domačine, ki jih z zadostnim razlogom nočejo v svoji bližini. Enega fotre so policaji tko pretepli, da je bil cel krvav :roll: ...nevem no...enim se vam zdi to normalno...tko zagovarjate te Strojane :gruebel: ..me prav zanima, če bi bli tko tolerantni, če bi postali vaši novi sosedi :gruebel:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 26. Nov. 2006 20:42

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 30. Okt. 2010 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 26. Nov. 2006 20:49

sončk napisal/-a:Js mam sosede, SLOVENCE, k majo vsak vikend rave partyje na katere pride 200+ ljudi.. Pa basi odmevajo po celi vasi, pa jim noben ne reče.. :roll:

ste pa tolerantni. jst definitivno bi kej rekla. ne vem sicer kašni partiji to so. če imajo vsa dovoljenja, je malo težko sabotirat zadevo, ampak z dovolj pritožbami bi tudi to šlo. če so pa to privatne žurke, se pa lepo ob 10ih začne policijo klicat in postopek ponavlja, dokler jih ne razženejo.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 26. Nov. 2006 21:05

jemina napisal/-a:zdele sem videla pri dnevniku, kakšne scene so to imeli včeraj. KR specialci tam, vsi obroženi in so se tzaradi Strojanov spravili na domačine, ki jih z zadostnim razlogom nočejo v svoji bližini. Enega fotre so policaji tko pretepli, da je bil cel krvav :roll: ...nevem no...enim se vam zdi to normalno...tko zagovarjate te Strojane :gruebel: ..me prav zanima, če bi bli tko tolerantni, če bi postali vaši novi sosedi :gruebel:

Vsak vidi, kar hoče videt ... :wink: Jaz sem videla hordo ljudi, ki so zaprli cesto in policijo, ki je posredovala, ker je treba javna zborovanja prej prijavit in ker se ne sme kar tako zapirat javnih cest, kakor komu zapaše.

Aja, pa za tistega krvavega tipa so rekli, da je po enih informacijah dobil udarec s pendrekom, po drugih pa je padel in se poškodoval.

Eno vprašanje za vse: Kam naj po vašem Strojanovi grejo?. Čisto realno - kjerkoli bodo našli kakšno lokacijo za njih, bodo ljudje protestirali, ker so videli, da se da s tem vse doseči.
Pa prosim vzdržite se odgovorov a la : v Romunijo, v plinsko celico, v pekel, k meni domov (tudi če bi imela plac, bi pa moji sosedje protestirali).
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Nov. 2006 22:29

se strinjam ja...men se tole zdi že mal :stupid: ..nevem no, kašna je tale naša policija, kakšen je tale naš parlament...kako lahko nekdo odloča o nečem, kar sploh ni njegovo...če živiš nekje, to še ne pomeni da lahko o vsemu odločaš...škoda ker je romov premal, da bi enako naredl sovaščanom in postavl romske straže...milsm nevem, kako si lahko upajo take zdrahe delat...P***a, vsega pa tud nso romi krivi...in tud ta policija...men bodo moril, ker se bom s kolesom brez luči peljala in mi natrepal nevem kašno kazen, če pa rom ukrade neki je pa kr oproščen :roll: gremo delat po pravilih-za vse enako...če slovenc ukrade, al pa če rom ukrade pač je treba kaznovat...vse enako...ne pa romom dajat neke miloščine in njim nič kazni...če je to res kar vse govorijo vaščani (vključno z vsemi krajami, neregistriranimi avti, "posilstvo" babice ipd...) naj se pač na sodišči krivdo dokaže in primerno kaznuje...in če navaden slovenc dobi 45 jurjov podpore, naj jo pa še rom...pika konec!pravično more bit in do eih in do drugih...če bi bla pravica že prej omogočena in pravilno reševanje težav s primernimi kaznimi, do teh incidentov sploh prišlo nebi...P***a a je tol težko zbrat par odgovornih ljudi z vlade skupaj in v pol urce dorečt kaj in kako...strojanovi tud ne morjo skos živet v eni stari podrtiji nekje bogu izza nogu od svojega doma...sej so tud ljudje...in eni so lahko res dejasnko krivi česa, sigurno pa ne vsi...kaj pa otroci ne krivi nedolžni, ki trpijo...na njih nihče ne pomisli...Ah kje to so cigani...cigano so za pobit :roll: nevem no, msilm kej tazga pa še ne...
in sam čakam dan, ko se bo kšnmu izmed romov sfuzljal v lavi in bo zagrabu za pušo in pospravu pol vasi...očitno to hočejo..mislm, da se s takimi ljudmi ni za zajebavat...kakorkoli po pravic poveda, bi se vsakemu strgal ob čem takem in samo prašanje je kolk dolgo živčno mejo imaš in kolk se ti lohk strga...neumno res neumno...
tolk rešitev je, pa še kar nič rešeno...važn, da se brigajo za nove davke, težave ki pa se bi morale nujno hitro rešit pa kr ne znajo/ne morejo/niso sposoni nč narest tej smeri...pa kašn je to parlament...dobr da nism nobenga od njih volila, če ne bi me blo zdej sram :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Nov. 2006 22:36

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 27. Nov. 2006 0:13

Sam so pa te dolenčki tut bolani, da se majo cajt s tem ukvarjat, mislm haloooooo...a tm nben u službo ne hod al kuga, da majo cajt s temi stražami srt......sej itak, če ni ciganov, se pa itak med sabo kolejo pa tožjo za pou metra meje...bolniki :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Nov. 2006 11:26

stara mama strojan je zihr terorizirala sosesko ja :roll:
in ne ni njihov problem kam naj gredo...oni imajo dom, imajo svojo zemljo imajo kje bit...to je zdej prolem države...kolk slovencev terorizira naokoli, pa še nobenga niso nagnal... :roll: že tlele okol mene bi jih mogl ene par..pa kaj naj nardim zdej Viško stražo, da ne pridejo več sem...dej no dej...
in nekoga, ki se vozi z neregitriranim avtom in ki vkrade 5 glav zelja z njive, nikakor ne moreš primerjat s plutom, ki je serijski morilec... :roll:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 27. Nov. 2006 11:52

jah tole je pa res ratala farsa... mislm da se v tem primeru lepo pokaže na eni strani prava zaplankanost in potenciran čredni nagon slovencev in na drugi nesposobnost naše policije oz. t.i. pravne države... slednja bi lahko že zdavnej prej ukrepala, če so ti Strojanovi živeli na vodovarstvenem območju (kjer je prepovedano graditi), policija bi lahko bolje poskrbela za red, če so res terorizorali celo vasa... ampak ne, ker je pri nas državna uprava tako lena in nesposobna je pač treba čakat, da zadeva eskalira do te mere, ko začnejo "padat" žrtve... enako je bilo lani ob primeru Lipe... vsi so vedeli, da je zadeva nezakonita, ukrepal ni nihče dokler ni prišlo do tragedije...

kar se tiče konkretne romske familije... po moje tudi niso naredil nič tako blazno groznega, da bi se jih zdaj morali vsi otepat ko hudič križa in zganjat tak cirkus... gotovo nič bolj ne kradejo in terorizirajo folk kot npr. črnogorska ali kakšna druga mafija v Ljubljani, na Jesenicah itd... tudi Strojanovi so samo ljudje, ki si zaslužijo novo šanso za socializirano življenje... v tem "dvoboju" z vaščani so si s svojim ravnanjem gotovo prislužl več mojih simpatij kot pa nekontrolirane horde ljudi, ki se obnašajo kot da so ušli iz kamene dobe :roll: ...

drugače pa res občudjem Zvera kako potrpežljivo se ukvarja s to zadevo... res kapo dol, tudi če do zdaj še ni našel ustrezne rešitve... moram priznat da je on edini iz Janševe vlade, ki mi je kolikor toliko simpatičen
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 27. Nov. 2006 12:13

Mene sami cigani niti ne motijo toliko kot me moti to, da so si pa čeprav na svoji lastniški zemlji postavili hišo/e brez vseh dovoljen in da je bila že izdana odločba o črni gradnji ampak narejeno ni bilo pa nič da se to poruši. Res ne vem koga ali kaj je država čakala. Žalostno pa je da ko je pa nekdo postavil hišo ob Nemški cesti ni bilo en mesec ko so mu jo porušili ( a mogoče zato ker ni bil Roma al je bil kak drug razlog? )
Ni logično da enmu slovencu rušijo takoj, pri Romih so pa to kar lepo spregledali.
Naj veljajo ista pravila za vse.
@Purple: noben ni rekel da je ga.Strojan koga terorizirala ampak da so pač pripadniki Romov terorizirali Ambrušane in okolico. Od moje kolegice teti so tud že večkrat delali škodo po zidanici, stric jih je videl kako so lepo zastojn tankali na pumpi v Zagradcu,...
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 27. Nov. 2006 12:21

Ma men je pa tole že prou ogabno ratal. Vse te vaščane prou neka evforija grabi in se obnašajo kot živali. Ker tele horde ljudi, ki kričijo in se prerivajo, so pa res neokusne. Glede na to, da se imajo za civilizirane ljudi, bi se lahko tako tudi obnašali.. Zdaj bi morali Strojane za 1, 2 mesca pustit v Postojni, da se vsi pomirijo, potem bi pa sigurno nekaj našli.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 27. Nov. 2006 12:37

Zdaj naj grejo se Ambrušani malo v Postojno :lol:
Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 27. Nov. 2006 12:43

Zakaj že? :roll:
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 27. Nov. 2006 12:56

orion lady napisal/-a:Zakaj že? :roll:

Ker so še večji imbecili kot tile cigani:

Ko sem v vidla posnmetke sobotnega dogajanja moram rect, da niti eden izmed teh domacinov ni normaln.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov