Amm, ja glej, da bi šeu enga spraševat če je v redu, brezdomca pač..in pol še začne kej kričat..al fehtarit..glej tko se zmenmo. Ti nam boš pokazala enkrat kako in kaj..mi bomo pa ponovili.

Kosmo_s_Kjem napisal/-a:..rečte kar hočte, a sm grd in nesramen, ampak me zanima koliko od vas je kdaj kateremu brezdomcu ki je bil pijan, nudilo prvo pomoč...
.
Kar pa bi dodala pa je to, da bomo ljudem pomagali najbolje tako, da se ob cesti ne bodo več zbirala razna ZIJALA in ustvarjala gnečo ter pasla svoje oči. Ob takih ljudeh si lahko samo mislim kako brezsrčni in surovi so ljudje.
Jst govorim o nesrečah in ne o klošarjih ki bi tudi če bi bili živi ležali na tisti klopci, kako za vraga naj pa jst vem da je klošar mrtev, če je pa v svojem običajnem popodanskem položaju?
~NIA~ napisal/-a:lohk je nekej govort.. pol ko pa vidiš tam človelka v krvi je pa čist drgač.. nasploh nism za zravnika in medicinomi je grozno videt nesrečo, sploh v živo!
Tud sama sm, ne boš vrjela, nardila prvo pomoč brez napak.. to pa še ne pomen da me to veseli! nardila sm jo kr je pač to obvezno nardit če hočeš met izpit za avto
Traxie napisal/-a:Kaj vi mislite, bi se ustavile, ce bi vidle prometno nesrečo in pomagale, bi npr. pomagale klosarju, ki bi nezavesten lezal na tleh?